Peter van der Vorst onthult waarom hij BN’er-dorp Abcoude verlaat

Peter van der Vorst heeft zijn miljoenenboerderij in het BN’er-dorp Abcoude te koop gezet. Hij schijnt een miljoenenklapper te willen gaan maken, maar waarom vertrekt hij eigenlijk?

Peter van der Vorst © RTL

Het wemelt in Abcoude van de BN’ers: het gangpad van de plaatselijke Albert Heijn lijkt daar zo ongeveer op de sterrenstal van RTL. Van Eva Jinek tot Miljuschka Witzenhausen: ze zitten er allemaal. En ook de grote baas van RTL, Peter van der Vorst, is inwoner van het dorpje onder de rook van Amsterdam. Maar niet voor lang meer…

Niet naast Eva

Peter heeft zijn miljoenenboerderij te koop gezet. Zijn man en hij kochten het optrekje destijds voor 2,3 miljoen euro en nu vragen ze er volgens Story naar verluidt 5 miljoen euro voor. Als dat inderdaad zo is en de televisiebaas van RTL kan de boel verkopen, dan staat hij op het punt om een heuse miljoenenklapper te maken.

Maar waarom wil Peter eigenlijk weg uit het dorp? ‘Na haar vertrek bij RTL: Peter van der Vorst wil niet langer naast Eva Jinek wonen’, luidt de kop van Story. Hè? Is dat echt zo?!

Terug naar stad

Volgens Peter in elk geval niet. “Na twaalf mooie jaren in Abcoude willen we weer terug naar de stad”, laat hij weten aan het tijdschrift van Guido den Aantrekker.

De Story: “Het is niet zo gek dat Peter terug wil naar Amsterdam. Eerder liet hij zich in een uitzending van Kunststof op Radio 1 al uit over de homo-intolerantie in Abcoude.”

Pauls villa

Hopelijk wil de verkoop van Peters villa een beetje vlotten, want collega Paul de Leeuw heeft zijn gigantische villa in Blaricum ook nog steeds niet weten te verkopen na zijn terugkeer naar Amsterdam.

Er was een potentiële koper die de villa alleen wilde hebben voor de grond. “Er was zelfs iemand die zei: ‘Ik hoef de hele binnenkant niet te zien. Ik leg het gelijk neer.’ Dat maakte mij niet uit, maar die man heeft het uiteindelijk niet gedaan. Dat vind ik toch wel weer fijn, want het is best een mooi huis.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Mist u Peter van der Vorst wel eens als presentator op televisie?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen