Viola Holt afgeslacht door Angela de Jong: ‘Treurige opperwappie’

Viola Holt wordt met de grond gelijkgemaakt door Angela de Jong na haar optreden op het podium van Forum voor Democratie tijdens het anti-coronaprotest in Amsterdam. “Opperwappie!”

Viola Holt, Angela de Jong en Willem Engel © YouTube, NPO

De vroegere 5 Uur Show-presentatrice Viola Holt kwam in september al uit de kast als aanhanger van Willem Engel, de voorman van Viruswaarheid. Ze denkt dat gevaccineerde mensen magnetisch zijn en durft hen ook niet te knuffelen. Ze sprak toen ook al haar steun uit voor Forum voor Democratie. Nu voegt ze de daad bij het woord.

Viola protesteert

Viola stond zondag tijdens het anti-coronaprotest in Amsterdam namelijk op het podium van de Thierry Baudet-partij. Ze gaf aan dat ze de hele dag aan haar natuurlijke afweer gewerkt had. “Ik heb vandaag gehuild, gelachen, geknuffeld, wildvreemde mensen omhelst en mijn immuunsysteem heeft een booster gehad!”

Met haar optreden op het Forum-podium haalde Viola zelfs het door miljoenen mensen bekeken Achtuurjournaal, tot verbazing van kijkers: “Gevallen ster Viola Holt is er nog slechter aan toe dan gedacht.”

Angela fakkelt af

Angela de Jong schrijft nu in het AD een vernietigende column over Viola. Ze scheldt haar uit voor ‘opperwappie’. “Ze vallen wel hard momenteel, al die hedendaagse sterren en sterretjes van weleer. Stuk voor stuk mensen die er iets te veel in zijn gaan geloven dat zij het centrum van het heelal zijn en daardoor gekke dingen gaan doen.”

Het zou ook zomaar een schreeuw om aandacht kunnen zijn, aldus Angela. Ze sluit niet uit dat Viola gewoon sterk de behoefte heeft aan wat spotlights. “Iets dat met schilderen, een cursus reiki en samen met Bonnie St. Claire de Gooische feestjes afschuimen helaas niet lukte afgelopen jaren.”

Heulen met volksmenners

Het kan twee kanten op met Viola, aldus Angela. “Is het het spike-eiwit dat heeft huisgehouden in haar brein? Of is het een uiting van de Henny Huisman-ziekte: er maar niet aan kunnen wennen dat het applaus is gestopt en daarom elke kans op aandacht aangrijpen, zelfs als het betekent dat je moet heulen met volksmenners als Willem Engel en Thierry Baudet?”

Hoe dan ook: “Treuriger dan Viola Holt op een podium bij Forum van Democratie wordt het echt niet in showbizzland.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Welke vroegere 5 Uur Show-diva ziet u liever op televisie?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen