Guus Meeuwis stellig: ‘Ik ben níet benaderd door Rob Kemps!’

Guus Meeuwis stelt dat hij níet de bekende artiest is die samen met Rob Kemps een nieuw muzikaal programma gaat maken. “Ik ben niet door hem benaderd”, zegt hij op Radio 538.

Rob Kemps en Guus Meeuwis © RTL, SBS

Rob Kemps heeft op de radio onthuld dat Talpa hem éindelijk van de reservebank af haalt. Hij gaat een mix van een studioprogramma en een ‘docu-achtige setting’ maken, vermoedelijk in de Verenigde Staten. Dat gaat hij doen met een muzikale collega, maar hij wil nog niet zeggen met wie.

Guus gaat niet

Wordt het misschien Guus Meeuwis? Hij krijgt de vraag voorgelegd op Radio 538. “Even Guus… Ik hoorde wat en ik weet niet of het waar is, maar ik heb je nu aan de lijn, dus ik check het even. Ik hoorde het gerucht dat jij met Rob Kemps een tv-programma gaat maken”, vraagt presentator Tim Klijn.

Daarop zegt Guus: “Nee, dat was ik niet. Nee, dat was ik niet, nee. Ja, ik zag het. Hij ging een programma doen met iemand uit de muziek. Dat vind ik dan wel leuk dat jullie meteen aan mij denken, maar er zijn meer mensen die iets in de muziek doen.”

‘Die scoop heb je niet’

Tim: “Ja, maar niet zo goed als jij.”

Guus: “Nee, nou…”

Sidekick Niels van Baarlen: “Dat is denk ik aangewakkerd door dat programma dat jij met Frank Lammers hebt gedaan, over Bruce Springsteen.”

Guus: “Ooooh, ah, ja, ja. Nee, sorry, ik ben niet benaderd door Rob Kemps. Die scoop heb je niet.”

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen