Media-ophef over spuuglelijk huis Guus Meeuwis: ‘Is dit echt?’

Er is momenteel enorm veel media-ophef over uitgelekte foto’s van het spuuglelijke huis van Guus Meeuwis. Veel mensen vragen zich af of dit echt is en of Tilburg geen welstandscommissie heeft. “Wat bezielde de Brabantse zanger om deze nucleaire bunker te bouwen?”, vraagt Quote zich af.

Guus Meeuwis Beeld: Zapplive

Het begon allemaal toen de Tilburgse mevrouw Claudia vanochtend iets na 10.30 uur een fotocollage op internet plaatste (zie onderstaand of hier) met links het huis dat Guus Meeuwis heeft laten slopen en rechts het gebouw dat hij ervoor terug liet bouwen. “Het huis wat Guus Meeuwis kocht hier in Tilburg en hoe het er nu uitziet vat 2020 wel samen”, schrijft ze erbij.

Is dit echt?

Veel mensen konden het aanvankelijk niet geloven. Het huis dat er aanvankelijk stond, zag er aan de buitenkant heel sfeervol uit. De sloopkogel ging eroverheen en wat er nu staat lijkt op een sfeerloos crematorium.

EenVandaag-personage Lammert de Bruijn: “Gewelddadig met een grote G.”

Scenarioschrijver Frank Houtappels: “Is dit echt?”

Tv-journalist Sander ’t Sas: “Blijkbaar heeft Tilburg geen welstandscommissie OMG.”

‘Mensen met geld, geen smaak’

Het merkwaardige is dat Guus Meeuwis nota bene een liefdesrelatie heeft met styliste Manon Meijers, die een carrière heeft gebaseerd op haar goede smaak. Kennelijk was zij aan het shoppen toen Guus met de architect om tafel zat, want dit is echt niet te geloven.

Baantjer-actrice Marian Mudder: “Mensen met geld en geen smaak.. het zou verboden moeten worden.. ;-)”

Journaliste Liesbeth Staats: “Is dat legaal?”

Radiopresentator Rámon Verkoeijen: “Hahaha zo fijn dat er honderden mensen hier zo druk om kunnen doen 😂😂 Luv it 😂😂”

De Balie-baas Youri Albrecht: “Wat een vernieling.”

AD, Quote en GeenStijl

Het bericht je op social media gaat compleet viral en ook de reguliere media gaan ermee aan de haal. “Iedereen piswoest op huis van Guus Meeuwis”, schrijft GeenStijl.

Het verbaast GeenStijl niets dat dit uitgerekend in Tilburg gebeurt. De stad staat erom bekend heel erg lelijk te zijn. “Tilburg is zo lelijk, dat als je het station van Gorinchem in Tilburg zou zetten, Tilburg er nog van op zou knappen.”

‘Ongelooflijk: Guus Meeuwis vervangt fraaie villa voor onooglijke bunker’, kopt Quote. “Dat mensen met geld zo nu en dan verward overkomende keuzes maken bewijst Guus Meeuwis.”

En het AD: “Tilburgers walgen van sloop en nieuwbouw villa Guus Meeuwis.”

De bewuste foto

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen