NPO bevrijdt Guus Meeuwis uit bunker, doet mee aan Slimste Mens

De NPO bevrijdt Guus Meeuwis binnenkort uit zijn gloednieuwe bunker voor de opnames van De Slimste Mens. Hij is een van de kandidaten in het nieuwe seizoen van de kijkcijferhit. Dat heeft KRO-NCRV laten weten.

Guus Meeuwis Beeld: Zapplive

Guus Meeuwis, wiens nieuwe woning onlangs erg veel ophef veroorzaakte (er zitten vrijwel geen ramen in, dus het lijkt nogal op een bunker), heeft er ontzettend veel zin in. “De Slimste Mens is een langgekoesterde wens met een beetje een sadomasochistisch randje eraan”, zegt de zanger, bekend van hits als Kedeng Kedeng Tjoek Tjoek.

Black-out

Nu al vreest Guus voor een black-out tijdens de opnames. “Ik vrees voor een black-out. Mijn omgeving zit me aardig onder druk te zetten, maar ik houd gewoon rekening met een stille aftocht na één aflevering. Dan hebben we tegenwoordig gewoon mondkapjes en ik kan een pet opzetten.”

Er doen uiteraard nog veel meer BN’ers mee aan het zeventiende seizoen van De Slimste Mens, maar KRO-NCRV verklapt in eerste instantie alleen de drie deelnemers die in de eerste aflevering zitten. Naast Guus gaat het om Emma Wortelboer en BinnensteBuiten-kok Sharon de Miranda.

Format ongewijzigd

Het format is ongewijzigd: onder leiding van Philip Freriks en het kritisch oog van jurylid Maarten van Rossem gaan dagelijks drie prominente Nederlanders de strijd met elkaar aan.

Om meer publiciteit te genereren, zullen de kandidaten aan De Slimste Mens in etappes bekend worden gemaakt. “Elke werkdag worden nieuwe kandidaten bekendgemaakt op het Instagramkanaal en de Facebookpagina van De Slimste Mens.”

Het programma is vanaf maandag 14 december dagelijks om 20.40 uur op zender bij NPO 2.

Bunker

De bunker van Guus:

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen