Guus Meeuwis zit tijdens het bouten altijd op Funda: ‘Gewoon leuk’

Guus Meeuwis verveelt zich nooit als hij op het toilet boven zijn eigen keutels hangt. Hij hangt dan namelijk steevast rond op de Funda-app. “Dat is gewoon leuk tijdverdrijf.”

Guus Meeuwis © SBS 6

Het ging gisteren in de talkshow HLF8 van Johnny de Mol kort over Funda, omdat tafelgast Charlotte Nijs – de verslaggeefster die ooit een deur in haar gezicht gesmeten kreeg van Mark Rutte – gaat verhuizen. “Ik heb een goed gevoel. Mijn huis is vandaag op Funda gegaan, ik ga het verkopen.”

Verhuizende Charlotte

Waar gaat ze heen verhuizen? “Ik woon in Amsterdam en ga naar Den Haag. Ik ga naar het Haagse. Deels voor werk, maar natuurlijk ook omdat je daar lekker aan het strand zit. Ik ben een beetje nerveus of het goed gaat verkopen. Ik heb al iets gevonden in Den Haag, dus ik móet verkopen, want anders kan ik het nieuwe huis niet betalen.”

Funda-kenner Guus Meeuwis, bekend van het liedje Kedeng Kedeng Oe Oe, denkt dat ze zich geen zorgen hoeft te maken. “Nou, volgens mij is dat geen punt, toch?”

Bouten met Funda

Johnny daarop: “Rondje Funda, jongens? Zitten we daar weleens op?”

Ronnie Flex: “Ik heb mijn huis vijf jaar geleden gekocht en ik zit er prima, dus ik blijf nog wel eventjes.”

Guus onthulde echter een ware Funda-addict te zijn. “Ja, maar je zit toch op Funda als je op het toilet zit ofzo? Ja, dat is echt zo. Het is tijdverdrijf, het is nieuwsgierigheid. Dat vind ik hoor.”

Johnny: “Ja. Ja…”

Fragment

Charlotte is overigens de nieuwe vaste politiek analist van Johnny. Haar eerste optreden:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u het interessant om te weten wat Guus Meeuwis tijdens het persen doet?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen