Patty Brard eist beter gevulde goodiebags voor BN’ers: ‘Hallo!’

Patty Brard pleit voor beter gevulde goodiebags voor BN’ers. De tasjes die sterren krijgen als ze naar een feestje, première of evenement gaan zijn volgens de tv-diva steeds slechter gevuld.

Patty Brard © Shownieuws

Het is Patty Brard al enige tijd een doorn in het oog: de goodiebags die BN’ers krijgen zijn steeds minder goed gevuld. Een soort van krimpflatie dus: dezelfde verpakking, maar minder inhoud. Volgens de Shownieuws-diva mogen zij en collega-sterren wel iets beter in de watten gelegd worden, omdat het ook veel kost om naar zo’n première te gaan.

‘Ja, HALLO!’

Waar de gewone mensen in het land zich afvragen of ze de energierekening nog wel kunnen betalen, klaagt Patty over de goodiebags die steeds minder goed gevuld zijn. “Ik moet even vertellen dat je bij elk feestje waar je naartoe gaat altijd een tasje mee krijgt van de organisator als je geweest bent”, begint ze haar beklag in Shownieuws.

Het krijgen van zo’n tasje is meer dan terecht, vindt Patty. “Je hebt namelijk ik weet niet hoeveel geld uitgegeven aan visagie, jurken en van alles. Die tasjes zijn in Nederland altijd karig en dat wordt steeds kariger. Laatst was ik ergens en dan denk ik: ja, dan krijg je een exemplaar van het blad en een tubetje teencrème ofzo. Dan denk ik: ja, hallo!”

Kansloos

Collega Ronald Molendijk vindt BN’ers die goodiebags scoren een beetje twijfelachtig. “Ik ga sowieso never naar een première, ik vind dat echt kansloos. Als je de dag erna gaat betaal je tien euro en dan zit je in een heel normale zaal en kun je heel relaxed zitten. Dan moet je ook nog voor zo’n bord staan met al die merknamen. Bah!”

Patty stelt dat er in Amerika veel beter wordt gezorgd voor sterren. “Daar is een goodiebag een hutkoffer. (…) Dat lijkt me nou toch zó lekker in plaats van een magazine met een dingetje crème wat je hier krijgt.”

100.000 dollar

De grootste sterren die aanwezig zijn bij de Oscars krijgen een héél luxe goodiebag, weet Patty. “Daar zit gewoon voor 100.000 dollar aan spullen in. Allerlei waardebonnen. Met één ding ga je naar een of ander fantastisch resort in Italië. Echt niet normaal meer. En ook nog eens voor 10.000 euro waardebonnen om je gezicht te laten opspuiten!”

Nou, dat laatste heeft Patty niet meer nodig. Scheelt weer.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

BN'ers die goodiebags willen graaien: beetje triest?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Catherine Keyl vindt dat Gordon wel héél erg te koop loopt met zijn nieuwe geliefde. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen