Patty Brard verschijnt op televisie met blauwe lip: ‘Van de fillers’

Patty Brard is op televisie verschenen met een blauwe lip van de fillers. De presentatrice is openhartig over haar cosmetische behandelingen. “In tegenstelling tot Jennifer Lopez!”, briest ze.

Patty Brard © Shownieuws

Jennifer Lopez was gisteren een van de onderwerpen in de uitzending van Shownieuws, omdat de zangeres een of andere cosmeticalijn heeft uitgebracht. Het is volgens Patty Brard oneerlijk dat ze het gebruik van botox en fillers ontkent. De presentatrice denkt namelijk dat ze daarover liegt.

‘Jenny liegt!’

Die Jenny from the block is gewoon een ordinaire leugenaar, aldus Patty. “Ik heb echt nieuws voor iedereen: zij is juist bij uitstek het voorbeeld van hoe je botox en fillers zou moeten gebruiken, want je ziet het inderdaad niet. Maar als je dan met een eigen lijn komt, geef dan gewoon toe dat je de natuur af en toe een handje helpt.”

Een vrouw van 53 jaar kán volgens Patty helemaal niet zo mooi oud worden. “Zij is af en toe ook wat voller geweest en ik kan je uit ervaring zeggen dat als je dan veel afvalt, dat je gezicht en je borsten er als eerst aangaan. Weg! Plus: je wordt wat ouder, dus het volumeverlies is groot, dus dat móet opgevuld worden, want dat kan niet van de buitenkant.”

Blauwe lip

Het zou mooi zijn als Jennifer gewoon eerlijk is, vindt ze. “Je kunt smeren wat je wil, je kunt in de frituurpan gaan liggen, maar het gaat je niet lukken, jongens! En ik vind het zo jammer dat nou uitgerekend zij zegt: ‘Ik heb er niks aan laten doen.’”

Patty is daar wél eerlijk over. “Ik smeer me ook helemaal het lazarus, maar ik ben de laatste die zegt dat ik nog nooit een spuitje heb gehad. Sterker nog: mijn lip is nog blauw!”

Nee, concludeert Patty: “Van geurkaarsen en olijfolie ga je er niet zo uitzien.”

Instagram

Jennifer Lopez:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Patty Brard op tv met een blauwe lip. Leuk om haar ook weer eens op tv te zien met een klysma?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen