Heleen van Royen hekelt RTL Nieuws: ‘Hoezo die scheldende trol?’

Heleen van Royen vindt dat RTL Nieuws de plank volledig misslaat met een artikel over de nieuwe HLF8-ster Sam Hagens. Daarin wordt namelijk ook Leonie ter Braak te kakken gezet.

Heleen van Royen © SBS 6

Sam Hagens heeft gisterenavond onverwacht zijn debuut gemaakt als presentator van HLF8, waar onder anderen Heleen van Royen aan tafel zat. Zowel RTL Boulevard als RTL Nieuws hebben daarna een artikel gepubliceerd met de titel: ‘Gemengde reacties na eerste uitzending HLF8 met Sam Hagens’.

Linkse deuggleuf

De kop van RTL Nieuws is gebaseerd op een aantal tweets van kijkers, waaronder die van ene ‘Enjoytheride’. Deze anonieme persoon zegt: “Man, man, man… Zelden zo’n slecht toneelstukje gezien als daarnet waarbij die extreem linkse deuggleuf Leonie ter Braak toevallig ineens Corona heeft. 😅😅”

Deze kijkers is ook niet enthousiast over Leonie’s vervanger Sam. “Nou mag die dooie nobody Sam Hagens het doen met z’n blotebillengezicht. Nog minder kijkers willen ze dus bij HLF8.”

Heleen kritisch

Heleen vindt het ongelooflijk dat RTL Nieuws zo’n reactie publiceert. “Vraag aan RTL Nieuws en RTL Boulevard: waarom wordt de reactie van een scheldende trol met 64 volgers opgenomen in een nieuwsbericht? Fijn welkom ook voor Leonie bij RTL. #not”, twittert ze.

NPO Radio 2-dj Wouter van der Goes deelt haar mening. Hij zegt: “Ik vind dit eng. Heel eng. Een serieuze nieuwsclub die een bericht maakt op basis van een paar zure twitteraars die ‘op de man’ spelen. Die moet je negeren, geen podium geven lijkt me, RTL Nieuws.”

Heleen: “Helemaal mee eens, Wouter.”

Tweet

RTL Boulevard-verslaggever Joost Maiburg is juist weer kritisch over het artikel van Shownieuws over dit onderwerp:

Tweet

De tweet van Heleen:

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen