Heleen van Royen vertrouwt Eva Jinek niet: ‘Mogelijk dik betaald’

Heleen van Royen vindt het heel erg vreemd dat Eva Jinek zo te koop loopt met haar vermeende Kruidvat-fantasieën. De schrijfster heeft sterk het idee dat er iets achter schuilt.

Eva Jinek en Heleen van Royen © RTL, SBS

Eva Jinek wekt steeds meer argwaan met haar rare gedoe over de Kruidvat. Ze roept dat ze altijd al eens heeft willen werken voor de drogisterijketen en dat ze die droom afgelopen vrijdag heeft laten uitkomen. Daar heeft ze een hele reportage over geplaatst in haar nieuwsbrief en op haar Instagram-pagina, in Kruidvat-shirt en al.

Heleen wantrouwt Eva

Het is volgens Story-baas Guido den Aantrekker buitengewoon verdacht en ook schrijfster Heleen van Royen vermoedt dat er meer achter zit. “Hier komt nog iets achteraan. Ik geloof dit verhaal niet”, zegt ze in de talkshow HLF8.

Heleen sluit niet uit dat Eva stiekem haar zakken aan het vullen is. “Het is een reclame of een of andere actie, want ik heb nog nooit zoveel sponsoring in haar Instagram-posts gezien. We zien Witte Reus, we zien Kruidvat, we zien Nivea, we zien elk merk wat je kan bedenken. Daar moet iets achter zitten.”

‘Is ze dik betaald?’

Het is een kwestie van tijd voordat hier meer over naar buiten komt, aldus Heleen. “Er komt iets achteraan. Of ze is gewoon heel dik betaald zeg maar, dat ze hiervoor Ronaldo-achtige prijzen heeft gehad. Maar dan moet erboven staan: ‘Betaald partnerschap met.’”

Presentatrice Hélène Hendriks: “Dat is niet, dus misschien is het wel echt een fantasie.”

Heleen: “Nee joh.”

Instagram

De verdachte Instagram-post van Eva:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat de kijker het pikt als Eva Jinek het boegbeeld van Kruidvat wordt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen