Eva Jinek denkt nog steeds na over titel talkshow: ‘Mogelijk Jinek’

Eva Jinek weet nog steeds niet hoe haar nieuwe talkshow in de vooravond van NPO 1 gaat heten. Er passeren veel mogelijke titels de revue, maar ze sluit niet uit dat het gewoon Jinek blijft.

Eva Jinek © NPO

Ze heeft nog vijf volle maanden te gaan, maar na de zomervakantie is het zo ver: dan keert Eva Jinek terug met een eigen talkshow op ’s lands meest bekeken tv-zender NPO 1. Eva zal elke avond om zeven uur te zien zijn met haar nieuwe programma, dat momenteel nog geen naam heeft. Daar wordt aan gewerkt, vertelt ze in de Avondshow.

Gezien bij Jinek

De titel is nog niet rond, zegt Eva. “Nog niet! We hebben allerlei ideeën die de revue passeren, alleen het probleem is natuurlijk: bij alles wat we verzinnen weet je gewoon dat iedereen gaat zeggen: ‘Heb je dat gezien bij Jinek?’ Dus hoe geniaal het ook is, wat je ook verzint… Net als met ‘De Avondshow’. Iedereen zegt altijd: ‘Heb je dat gezien bij Lubach?’”

Arjen herkent zich daarin. “Ja, zelfs bij Op1 hoor ik Sven Kockelmann nog wel eens zeggen: ‘Straks na Lubach.’ Dan denk ik: wij heten De Avondshow!”

‘Dat bedoel ik!’

Eva roept daarop uit: “Dat bedoel ik! Aan de ene kant is het een supersterk merk en fijn dat het al zo is, maar heeft het dan zin om een nieuwe titel te verzinnen? Dat weet ik niet zo goed.”

Arjen komt vervolgens met een eventuele titel op de proppen. “Ik heb nog wel een suggestie voor een nieuwe titel. Eva Tot Hier.”

Eva: “Leuk. Of Evandaag! Hahaha.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Hoe moet de nieuwe talkshow van Eva gaan heten?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen