Carrie ten Napel wil tijdslot delen met Eva Jinek: ‘Ze is kansloos’

Carrie ten Napel is net als Fidan Ekiz en Nadia Moussaid in de race om een vrijdagshow te maken op het tijdslot van Eva Jinek. Kan ze de hoop maar beter opgeven? “Ze is kansloos!”

Eva Jinek en Carrie ten Napel © RTL, MAX

Het talkshowlandschap gaat na de zomer drastisch veranderen: Eva Jinek zal het hele jaar door te zien zijn in de vooravond en Sophie Hilbrand verhuist met een nog onbekende co-host naar de late avond. In beide gevallen zullen ze hun programma maken van maandag tot en met donderdag; de vrijdagen zijn in beide gevallen nog niet ingevuld.

Geen hond

Voor de vrijdagse show op het tijdslot van Eva zijn er vooralsnog drie gegadigden: Carrie ten Napel, Fidan Ekiz en Nadia Moussaid. Die laatste is natuurlijk de minst populaire optie; zij heeft al eens Catherine Keyltje lopen spelen op dat tijdstip en dat was echt verschrikkelijk. En belangrijker nog: daar keek geen hond naar.

Blijven Carrie en Fidan over. De voorkeur van tv-autoriteit Tina Nijkamp gaat uit naar Carrie. “Wat zou ik het vooral Carrie gunnen. Want als ik aan het goede van Op1 denk, denk ik meteen aan Carrie. Moeiteloos en vertrouwen uitstralend loodste ze ons door de zware coronatijd heen”, schrijft ze in haar column in De Telegraaf.

Liever Carrie

Van alle Op1-presentatoren is Carrie het meest optimistisch en dat heb je wel nodig op de vrijdag, vindt Tina. “Carrie is gewoon net als ons allemaal, maar ook gewoon een bijzonder goede presentatrice.”

Maar, zo waarschuwt Tina: “Toch zal ze dat slot niet krijgen. Omroep Max heeft namelijk al vijf dagen per week vlak ervoor, om 17.00 uur, een andere talkshow, Tijd voor Max. Kansloos dus.”

Wat vindt Angela?

Wellicht kan Carrie samen met Sophie de late avond gaan doen, maar dan moet BNNVARA wel willen samenwerken met MAX, aldus Tina.

Wat er volgens Angela de Jong moet gebeuren met de vrijdagse vooravondtalkshow? “Voor de vooravond op vrijdag moet de NPO het misschien eens aandurven om géén talkshow te programmeren, maar lekker te knallen met Een Huis vol of Meer dan verwacht”, zegt ze in het AD.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Wie vindt u de meest geschikte kandidaat om tijdslot te delen met Eva Jinek?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen