Sandra Schuurhof baalt van Anouk: ‘Ik hoef die bruiloft niet te zien!’

Sandra Schuurhof is er niet over te spreken dat Anouk vandaag gaat trouwen tijdens haar concert in Den Haag. Ze heeft al lang geleden kaartjes gekocht, maar heeft hier dus écht geen zin in.

Anouk en Sandra Schuurhof © Instagram, SBS

Anouk geeft vandaag een groot concert op het Malieveld in Den Haag. Voor het oog van duizenden toeschouwers zal ze het jawoord geven aan haar grote liefde Dominique Schemmekes. Een van de mensen die dat concert bijwoont is SBS 6-grootheid Sandra Schuurhof en zij heeft hier dus echt helemáál geen zin in.

Sandra niet blij

Sandra heeft al lang geleden kaartjes gekocht en toen was nog niet bekend dat Anouk zou gaan trouwen tijdens het concert. Ze heeft hier zwaar gemengde gevoelens bij. “Ik ben echt groot fan van Anouk en ik had al in november kaartjes, maar ik vind het wel heavy”, klaagt ze in Shownieuws.

Ze vindt het niet kies. “Je gaat naar een concert, daar heb ik die kaarten voor gekocht en nu ineens ben ik getuige van een trouwerij. Er zit een soort ongemak in. Ik weet het niet. Ik vind haar ontzettend leuk en ik ben al heel lang groot fan. Ik vind haar leuk en ik gun haar al het geluk, maar ik had niet per se getuige hoeven zijn van dit verhaal.”

Ongemakkelijk

Zo’n bruiloft is helemaal niet bestemd voor zoveel toeschouwers, vindt Sandra. “Ik vind het een beetje ongemakkelijk. Ik vind het zo’n intiem iets, trouwen. Ik denk: dadelijk duurt het een uur!”

Ze vervolgt: “Ik vraag me ook af wanneer het tijdens dat concert gaat plaatsvinden: begin, midden of eind? Kennelijk ben ik de enige die het een beetje… Maar ik hoor ook echt wel in mijn omgeving dat heel veel mensen die kaartjes hebben het mwoah vinden. Ik ben niet de enige en het zijn allemaal Anouk-fans.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u dat Sandra Schuurhof zeikt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen