Linda de Mol heeft plotseling een schoonzoon: ‘Hij is een knapperd!’

Linda de Mol heeft plotseling een schoonzoon: haar dochter Noa Vahle blijkt namelijk een romantische liefdesrelatie te hebben. Ze is verliefd op tv-maker Tim de Wild. “Hij is echt een knapperd!”

Tim de Wild, Noa Vahle en Linda de Mol © Instagram

Noa Vahle, de dochter van Linda de Mol, is gelukkig met een andere tv-maker: Tim de Wild. Hun relatie werd gisteren wereldkundig gemaakt op de tv-zender van haar oom John de Mol. Zijn programma Shownieuws liet de foto’s zien van het gelukkige liefdespaar: “Love is in the air bij de familie De Mol!”

Linda heeft schoonzoon

Weekend-baas Bart Ettekoven vindt het mooi nieuws voor de familie. “Linda heeft een schoonzoon, want haar dochter Noa is verliefd. We zien haar regelmatig, hè, op televisie. Bij VI en ze was laatst nog bij de zomereditie ook als verslaggeefster in beeld, sportverslaggeefster.”

Hij vervolgt: “Ze heeft ook een sportieve vriend, want Tim is voetballer. Hij werkt achter de schermen van televisie en is een producer. Kijk eens even hoe leuk. Het is geen nieuwe liefde, want ze zijn al even samen, maar het is nu echt out in the open. Ze had gisteren een afstudeerfeestje en dat hebben ze samen gevierd. Fijn toch?”

‘Knapperd!’

Bart benadrukt dat dit geen bevlieging is van Noa. “Het duurt al even. Het is niet zo dat ze vannacht verkering hebben gekregen. Het duurt al een tijdje, maar het is nu wereldkundig bekendgemaakt door Noa.”

Patty Brard is erg enthousiast over deze knaap. “Een knapperd”, jubelt ze.

Grote interesse in tv

Tim werkt achter de schermen van tv-programma’s. Hij heeft ook een eigen tv-bedrijfje. “Waar ik vroeger al een grote interesse had voor het werken achter de schermen bij televisieprogramma’s is daar later ook de interesse bijgekomen om zelf video’s te maken”, legt hij uit.

Daarom is Tim zich gaan ontwikkelen in ‘bedenken, schrijven, regisseren, filmen en monteren van video’s’. “Door vele productie-stages te hebben gelopen en gewerkt bij verschillende tv programma’s, heb ik veel ervaring, kennis en kunde opgedaan bij het maken van televisie en online video’s.”

Instagram

De foto’s van Noa en Tim:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u Linda de Mol een sympathieke televisievrouw?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen