Frans Duijts doet verzoek voor duet met Anouk, zij reageert niet

Frans Duijts wil graag een duet opnemen met Anouk, maar de zangeres reageert maar niet op zijn verzoek. “Ik roep het al jaren en ik heb het ook aan haar platenmaatschappij gezegd.”

Anouk en Frans Duijts © RTL

Het is een van de beste volkszangers van ons land: Frans Duijts. Althans, dat vindt hij zelf. De man die bekendstaat om het pochen met verschrikkelijk dure auto’s vindt dat hij tot de top behoort en daarom wil hij ook graag muzikale samenwerkingen met de top aangaan. Hij heeft een verzoek ingediend voor een muzikaal duet met Anouk.

Anouk wil niet

Als het aan Frans ligt verschijnt er nog dit jaar een single waarop hij samen zingt met de Haagse zangeres. “Dit klinkt misschien raar, maar ik zou heel graag met Anouk en plaat opnemen. In het genre van haar single Dominique. Dat roep ik al jaren. Ik heb het haar platenmaatschappij ook al een keer laten weten. Dat lijkt me echt te gek”, zegt hij in Story.

Helaas voor Frans heeft hij helemaal niets gehoord van haar platenmaatschappij, en ook Anouk lijkt er niet echt zin in te hebben. Voorlopig moet hij zijn truckersmuziek dus alleen inzingen.

Sportauto’s

Gelukkig heeft Frans er financieel geen last van, want mede dankzij de erfenis van zijn vader is hij schatrijk. En van al dat geld bekostigt hij zijn wagenpark. De zanger is gek op het pochen met dure auto’s en krijgt daar veel kritiek op. “Ik vind het leuk om als ik zo’n gave bak koop, dat ook te laten zien. Mijn bedoeling is niet om ermee te pochen.”

Als het om dure auto’s gaat kunnen we volgens de zanger wel wat leren van het buitenland. “Als je in het buitenland bij een bedrijf in een oude bak aankomt, laten ze je niet eens binnen. Dan denken ze dat je geen succes hebt. Kom je in een dure auto aanzetten, dan zien ze je als succesvol.”

Sloeberbak

Ze zien je hier in Nederland liever in een sloeberbak rijden, klaagt Frans. “In Nederland krijg je daarentegen met een oudere auto alles prima voor elkaar. Kom je met een mooie glimmende bolide aan, dan vinden ze dat je het te goed hebt.”

“Ik werk er keihard voor. En als men het dan niet leuk vindt, ook goed.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat Anouk een duet wil opnemen met Frans Duijts?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen