Anouk geeft Frans Duijts vlakke hand: ‘Wél in duet met Tino Martin’

Anouk laat op een wel héél pijnlijke manier blijken dat ze absoluut niets met Frans Duijts te maken wil hebben. Ze dist hem en neemt ondertussen een duet op met een andere volkszanger.

Tino Martin, Frans Duijts en Anouk © RTL

Er is Frans Duijts heel veel aan gelegen om de studio in te duiken met Anouk. Hij heeft haar gevraagd om een duet op te nemen, maar wordt genegeerd door zowel de zangeres als haar platenmaatschappij. Het is dan ook ontzettende zelfoverschatting dat hij denkt dat ze überhaupt met hem en zijn truckersmuziek geassocieerd wil worden, denkt VI.

TERF en alcoholist

Anouk gaat ondertussen wél in zee met een andere volkszanger van min of meer hetzelfde niveau: Tino Martin. “Ik vond het wel een leuke combinatie: een soort transfobe TERF met een zware alcoholist. Ik denk dat moet gaan spetteren”, zegt de zangeres in de podcast Noah’s Ark Label.

De zangeres laat ook een stukje horen en daar is Privé-baas Evert Santegoeds erg enthousiast over in Shownieuws. “Verzin het maar en wat klinkt het goed. Ongelooflijk.”

Grote wens

Voor Tino is het een droom die uitkomt, aldus Evert. “Het was zijn grote wens, maar het was even afwachten hoe zij reageert, want dat weet je bij Anouk nooit, maar het viel eigenlijk reuze mee. Ze heeft nog wat dingetjes veranderd aan de tekst en binnen een paar weken stond het erop.”

Hij vervolgt: “Iedereen die het gehoord heeft dolenthousiast en ook Anouk, want die heeft in deze podcast dus al een stukje laten horen en vertelt ook nog wat over haar nieuwe collega.”

Frans niet blij

Collega Airen Mylene leeft wel mee met Frans Duijts. “Er is één iemand, moet ik aan denken, en die is niet blij met deze samenwerking misschien.”

Evert: “Nee, dat is wel een beetje sneu, want Frans Duijts had zich daar ook zo op verheugd, een samenwerking met Anouk. En dat is er nooit van gekomen. Hij heeft wel dingen opgestuurd naar haar en gevraagd van: zullen we dit samen doen? En hij heeft er nooit wat op gehoord. Dat is toch zielig?”

Sportieve reactie

De redactie van Shownieuws hoopte op een relletje en belde gelijk even met Frans om hem te confronteren met deze samenwerking. “We hebben hem nu gebeld van: ‘Heb je gehoord dat…’, zo zijn wij, en ja, hij had het al gehoord, maar reageert heel sportief. Hij wenst ze al het succes.”

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen