Pijnlijk: Anouk wist al lang dat liefje Linda de Mol ‘altijd vreemdging’

Het is echt zó pijnlijk voor Linda de Mol: ze was jarenlang zogenaamd de tv-koningin van ons land en dan geen lakei op het Mediapark die zegt dat je vent vreemdgaat. En íedereen wist het!

Anouk en Jeroen Rietbergen © RTL

Jeroen Rietbergen, de oud-bandleider van The Voice of Holland die wordt vervolgd wegens verkrachting maar nu wel weer in bed ligt bij Linda de Mol, had al tíjden de reputatie van een foute vent. Het is niet voor niets dat hij volgens de mannen van Vandaag Inside al sinds jaar en dag ‘Vieze Jeroentje’ wordt genoemd.

Vreemdganger

De grote vraag is: wist Linda wel dat ze zo werd bedonderd door haar vent? Of zat iedereen dat achter haar rug om te smoezen en is dat nooit eens in haar gezicht gezegd? Dan is ze dus kennelijk keihard uitgelachen door al haar collega’s op het Mediapark. Ook Anouk geeft nu toe dat ze al lange tijd wist van de geruchten over Jeroen.

Anouk vertelt in het blad &C: “Het enige wat ik – jaren geleden, toen ik Jeroen nog helemaal niet kende – weleens had gehoord, was dat hij een flirt was en altijd vreemdging. Maar ik hoor zoveel dingen. Mensen horen ook dingen over mij die helemaal niet waar zijn, dus ik neem niet klakkeloos alles aan wat ik via via hoor.”

Ali gebeld

Na het uitkomen van het Voice-schandaal heeft Anouk de, volgens velen, grootste viezerik direct gebeld: Ali B. “Ja, hij zei dat het met wederzijdse toestemming was. Ik was er niet bij, dus ik weet écht niet wat er is gebeurd. Maar kijk, in mijn hoofd zou het nooit opkomen om ’s nachts bij een kandidaat langs te gaan of uit te nodigen in de studio.”

Heeft ze Ali ooit nog gesproken? “Soms krijg ik nog een appje. Daar reageer ik gewoon rustig op, omdat ik simpelweg niet weet wat er is gebeurd. Het is niet dat ik de ander daarmee in twijfel trek, maar ik wil ook niet voortijdig mijn conclusies trekken.”

Stuk milder

Hé, Anouk lijkt er plotseling een stuk milder in te staan dan toen. “Ik hoop vooral dat die zaak een beetje voortmaakt. Voor beide partijen, want het duurt nu wel erg lang. En ik moet eerlijk zeggen: ik ben wel heel nieuwsgierig.”

Mist ze The Voice? “Ja, best wel. Ik heb daar enorm veel gelachen. Ondanks dat mensen denken dat ik nooit lach – omdat dat er vaak uitgeknipt wordt – heb ik daar heel veel lol gehad, met Kees (de Koning, red.) en ook met Ali.”

Zin in Glennis

Anouk zat al helemaal paraat om weer in die draaiende stoelen plaats te nemen. “Ik had ook echt zin in dat laatste seizoen, Glennis deed het goed, ik had leuke mensen in m’n team. En toen sloeg dat allemaal om.”

Ze besluit: “Ik had niet verwacht dat ik het zo zou missen.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Zou u het gênant vinden als iedereen weet dat uw partner 'altijd vreemdgaat'?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen