Rachel Hazes woest na liefdesreünie? ‘Ze geeft Story foute informatie!’

Het kan niet anders dan dat Rachel Hazes vloekend en tierend door het huis loopt nu de liefdesreünie van André Hazes jr. en Monique Westenberg een feit lijkt. Of heeft niemand haar nog ingelicht?

André Hazes jr., Monique Westenberg en Rachel Hazes © Instagram, NPO

Het is geen geheim dat Rachel Hazes een ongelooflijke hekel heeft aan Monique Westenberg. Ze moet er niet aan denken dat haar zoon André Hazes jr. weer terugkeert in haar armen. Toch lijkt die liefdesreünie nu een feit: Yvonne Coldeweijer was de eerste die melding maakte van hun hernieuwde geluk en Privé levert het bewijs met een serie intieme foto’s.

‘Rachel woest’

De grote vraag is: weet Rachel hier al van? De Privé stelt van wel. “Rachel zal met stomheid geslagen zijn toen ze hoorde dat haar zoon terug is bij zijn oude liefde. Het is André zelf die het haar heeft verteld. Volgens een insider was dat geen leuk gesprek, waar zelfs een ruzie uit voort vloeide.”

Dit is uiteindelijk weer goed gekomen, aldus het weekblad. “En het lijkt erop dat de zanger zich niet meer de les laat lezen door zijn moeder. Met Monique wil hij verder, met of zonder Rachel. Dit besluit heeft hij stellig genomen.”

‘Ze weet nog niks’

Volgens Yvonne zit het anders in elkaar. “André zit al tijden met een groot dilemma”, zegt zij. “Hij is weer samen met Monique, maar Rachel wordt natuurlijk apoplectisch als ze hoort dat hij weer samen is met haar aartsvijand. Tegen zijn moeder zegt hij daarom dat de vakantie en het contact voor de kleine is en dat hij niet met Monique samen is.”

Dat verklaart volgens Yvonne ook de ‘blunder’ op de voorpagina van de nieuwste Story. Het met Rachel bevriende blad zorgt voor behoorlijk wat verwarring in het tijdschriftenrek: waar Story op de cover meldt dat André kiest voor een ‘solobestaan als vader’, prijkt hij op de ernaast liggende Privé in de armen van Monique: ‘Eind goed, al goed’.

Verkeerde informatie

Rachel heeft een hotline met Story-baas Guido den Aantrekker. Sterker nog: onder het pseudoniem ‘ingewijde’ kwebbelt ze al jaren hele pagina’s vol in het blad.

Dat de Story nu ‘achter de feiten aanloopt’ en in het tijdschriftenrek ogenschijnlijk een flater slaat, komt volgens Yvonne dus omdat Rachel de hoofdredacteur verkeerd inlicht. “Daarom zitten ze daar nog in de ontkenningsfase.”

Terug naar Berkel?

André woonde voor zijn liefdesvakantie met Monique nog bij Rachel in Mijdrecht. “Zal hij dit nu blijven doen om Ras in haar waan te laten? Of trekt hij bij Monique in, met alle gevolgen van dien?”, vraagt Yvonne zich af.

Er zit volgens haar nog veel juice aan te komen. “Je ziet het in de volgende aflevering van Goede Hazes, Slechte Hazes.”

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen