‘André Hazes jr. en Monique willen cashen met soap over bruiloft’

André Hazes jr. en Monique Westenberg willen gaan cashen met de verkoop van een soapserie over hun aanstaande bruiloft. Dat heeft hazoloog Yvonne Coldeweijer begrepen van ingewijden.

Yvonne Coldeweijer, André Hazes jr. en Monique Westenberg © YouTube, Instagram

Monique Westenberg vertrok een dikke maand geleden met haar zoontje naar de Verenigde Staten om haar knipperlichtverloofde André Hazes jr. op te zoeken. Het doel was ‘om te kijken welke vorm we nodig hebben als gezin’ en ze is pas gisteren weer teruggekomen van hun liefdesreis. Het is volgens ingewijden weer hartstikke aan.

Weer trouwen

De gerenommeerde hazoloog Yvonne Coldeweijer heeft begrepen dat de twee elkaar weer helemaal hebben gevonden tijdens hun Amerikaanse rondreis. “Maar ook is het dus echt waar dat zij voor het einde van dit jaar nog gaan trouwen”, zegt ze in een juicevideo voor de leden van haar betaalde Telegram-chat.

Monique is momenteel niet getrouwd met André en hij kan dus zomaar besluiten om de villa waar zij en hun zoontje in wonen te verkopen, zonder dat zij ergens recht op heeft. Een bruiloft is ‘een keiharde eis’ van Monique als hij haar weer terug wil hebben, weet Yvonne.

Bruiloft verkopen

Veel mensen denken dat André helemaal is veranderd als persoon en niet meer zo zit te wachten op aandacht, maar volgens Yvonne is niets minder waar. Hij werkt immers al een jaar aan een documentaire die binnenkort op Videoland te zien zal zijn en met het maken van een grootse comeback na een lange mediapauze hoopt hij op het Adele-effect.

Daarnaast zijn André en Monique nu aan het proberen om flink wat geld te harken met de verkoop van een soapserie over hun bruiloft, onthult Yvonne. “Ze hebben bedacht: we gaan een soort commerciële tv maken in aanloop tot de wedding.”

Geld nodig

Echt alles zal daarin voorbijkomen, aldus Yvonne. Ze heeft het dan over jurken passen, taarten uitkiezen en alle andere voorbereidingen. “En dat willen ze dan gaan verkopen aan een zender.”

Niet zo gek ook, want André kan volgens haar best wat knaken gebruiken. “Want André verdient al 2,5 jaar geen geld meer, hè? Er komt niks meer binnen, dus hij moet wel.”

Schattig

Overigens vraagt Yvonne zich af of Nederland zo’n reallifesoap nog wel zo ‘schattig’ vindt na André’s gehop van vrouw naar vrouw. De glans is er volgens haar wel een beetje van af.

De nieuwste aflevering van Yvonne’s Popcorn Show is alleen te zien achter de betaalmuur. Daarvoor moeten mensen lid worden van haar Telegram-chat.

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen