André en Monique op Privé-cover na spionage-actie in Florida: ‘Ze liegen!’

André Hazes jr. en Monique Westenberg staan vandaag groot op de cover van de Privé. Het roddelblad heeft een tweekoppig team naar Amerika gestuurd om hen te bespioneren en wat blijkt? “Ze liegen!”

André Hazes jr. en Monique Westenberg © Instagram

De één maand durende rondreis van André Hazes jr. en Monique Westenberg door de Verenigde Staten zit erop. Zij zocht hem op in Amerika met het doel ‘om te kijken welke vorm we nodig hebben als gezin’ en volgens hazoloog Yvonne Coldeweijer is die vorm inmiddels gevonden. Zij meldde vorige week dat de twee toch weer willen trouwen.

Hernieuwd liefdesgeluk

Het gerucht van Yvonne werd zondag met klem ontkend door Monique: “Man, wat wordt er tegenwoordig toch veel onzin voor waarheid aangenomen!”. Maar daar laat Yvonne zich niet door van de wijs brengen. Volgens haar is het een heel uitgekookt stel en maakt de bekendmaking van hun hernieuwde liefdesgeluk onderdeel uit van een pr-plan.

André komt na de zomer namelijk met een documentaire op Videoland en er zou zijn afgesproken om pas dán bekend te maken dat de twee weer samen zijn. Het verhaal van Yvonne wordt nu ondersteund door weekblad Privé.

Spionage door Privé

De Privé heeft namelijk een tweekoppig team naar Florida gestuurd – verslaggever Edwin Bredius en fotograaf Wesley de Wit – om André en Monique te bespioneren. Ze hebben vorige week dinsdag, op 3 mei, stiekem allemaal foto’s genomen toen de twee aan het zwembad lagen in het Melia Resort in Orlando.

André en Monique kunnen op de foto’s niet van elkaar afblijven. Op één van de foto’s zijn ze zelfs innig met elkaar verstrengeld. De conclusie van het roddelblad? “Privé was exclusief getuige van de verzoening die Nederland opnieuw veel stof tot gesprek zal geven. Want wie heeft dit, na alles, nog verwacht?”

Evert reageert

Wie dit had verwacht? Nou, in elk geval de volgers van Yvonne. De Privé levert nu slechts het bewijs van haar verhaal. Hoofdredacteur Evert Santegoeds zegt in Shownieuws: “Wat Monique van de week deed, ontkennen dat er weer een verzoening is, slaat helemaal nergens op, want het zijn gewoon weer dezelfde tortelduifjes als vroeger.”

Waarom liegen André en Monique hier volgens hem over? “Ik denk dat ze een deal hebben met Videoland.”

Albert Verlinde: “Dat is dan toch triest als je je privéleven baseert op een soap die je nog gaat uitzenden bij Videoland? Dat klinkt niet heel gezond toch?”

Drie kwartier

Tot slot: hoe zijn André en Monique opgespoord door de Privé? “We kregen iets langer dan een week geleden een tip waar André Hazes en Monique Westenberg in dat enorme Amerika verbleven. Dan is het zoeken. Dan gaat een fotograaf en een verslaggever daarnaartoe en die gaan zoeken naar de speld in de hooiberg”, aldus Evert.

En toen? “Het wonderbaarlijke deed zich voor dat we hen binnen drie kwartier hadden gevonden in de buurt van Orlando in een hotel waar je ze eigenlijk niet zou zoeken en waar ook bijna geen Nederlanders zijn. Ze voelden zich helemaal onbespied in dat zwembad, maar ze hadden onze fotograaf over het hoofd hebben gezien.”

Het resultaat staat nu op de Privé-cover. “Het is wel degelijk dik aan.”

Privé-cover

De cover van de nieuwe Privé ziet u onderstaand. De longread op de Telegraaf-site leest u hier.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

André en Monique worden stiekem gefotografeerd terwijl ze zich onbespied wanen in een familiehotel. Staat Privé op de morele ladder ver boven de juicekanalen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen