71 procent denkt: ‘Meilandjes zijn ontzettend fake’

De publieke opinie over de hysterische tv-familie Meiland lijkt een beetje te keren. Waar er aanvankelijk alleen maar lof was voor het SBS-gezin, zijn ze de laatste tijd behoorlijk negatief in het nieuws. Er is nu al voor de tweede keer iemand met bonje uit de soap vertrokken: na huisvriendin Caroline van Eeden is nu het contact met huishoudster Nadège Coffinet verbroken. In beide gevallen speelde geld een rol. Is deze familie inderdaad alleen maar leuk als de lucratieve tv-camera’s van Talpa draaien?

Het is niet zo dat de familie Meiland bij toeval op televisie is beland. Voorafgaand aan hun vertrek naar Frankrijk heeft Erica Meiland flink gelobbyd voor een tv-soap, zowel bij RTL als SBS. Hoe authentiek kun je dan nog aan het avontuur beginnen?

Nu klinkt regelmatig het geluid dat de Meilandjes helemaal niet zo sympathiek zijn als ze overkomen. Zo was Martien Meiland jarenlang bevriend met Caroline, maar na haar vertrek heeft hij niet meer naar haar op of om gekeken. Sterker nog: als de Meilandjes remigreren naar ons land verwacht ze niet eens welkom te zijn op hun housewarming.

RTL Boulevard had eergisteren ook een behoorlijk negatief item over de Meilandjes. “Het blijft ellende rondom de familie Meiland. Gecopypaste kleding van dochter Maxime en huishoudster Nadège is woest op het voltallige gezin“, sprak presentator Eddy Zoëy.

Uit een poll op Mediacourant waarop ruim 3.000 keer gestemd is, blijkt dat veel mensen niet geloven in de authenticiteit van de Meilandjes.

Op de vraag ‘Volgens huishoudster Nadège zijn de Meilandjes in het echt vreselijke mensen. Denkt u ook dat de Meilandjes wolven in schaapskleren zijn?’, antwoordt de meerderheid bevestigend.

‘Ja, de Meilandjes zijn enorm fake’, zegt 71 procent van de stemmers. De overige 29 procent: ‘Nee, de Meilandjes zijn heel authentiek.’

Hoe het ook zij: eind augustus of begin september keert Chateau Meiland terug met een vierde seizoen. De kijkcijfers zullen uitwijzen of de kijker er nog veel zin in heeft.

Lees ook:
Harteloze Meilandjes behandelen Nadège als stuk vuil (vorige week)
Erica Meiland woest op Nadège: ‘Wat een gelul!’ (vorige week)
Chateau-Nadège: ‘Meilandjes zijn heel geldbelust’ (gisteren)

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen