Caroline niet welkom op housewarming Meilandjes

Caroline van Eeden, die anderhalf seizoen lang te zien was als ‘huisvriendin’ in de tv-hit Chateau Meiland, heeft nog steeds geen contact met Martien Meiland en zijn familie. Dat heeft ze zaterdagavond gezegd in Shownieuws. Op zeer merkwaardige wijze is Caroline plotseling vertrokken uit Chateau Marillaux: de officiële lezing is dat zij het kasteelwerk te zwaar vond, de officieuze lezing is dat de Meilandjes haar niet wilde laten meedelen in het enorme financiële succes van het bedrijf.

Dat er iets is voorgevallen is wel duidelijk, al zwijgen alle partijen daarover. Martien en Caroline waren al tientallen jaren met elkaar bevriend, maar sinds de tv-breuk is al het contact verstomd. En dat contact is nog steeds niet hersteld.

Caroline in de showrubriek: “Ik heb begrepen dat het hartstikke goed gaat en ik hoop ook echt dat ze goed door de coronatijd heen komen, want voor hen is het ook moeilijk, omdat in Frankrijk alles dicht is. Ik hoop echt dat het voor hen ook allemaal goed komt.”

Later dit jaar remigreren de Meilandjes: ze hebben een miljoenenboerderij gekocht in Hengelo. “Dat ze naar Hengelo gaan vind ik echt fantastisch voor ze.”

Zal ze worden uitgenodigd voor de housewarming? “Nee, maar het krijgt ook zo’n baard dat verhaal. Wij hebben iets heel moois meegemaakt en ieder gaat zijn eigen weg, met wederzijds respect.”

Lees ook:
Talpa fluit Caroline terug, maakt Chateau Meiland af (5 september)
Huisvriendin Meilandjes niet naar Televizier-gala (4 oktober)
Martien Meiland praat niet meer met vertrokken Caroline (23 oktober)
Martien zwijgt over ruzie met Caroline: ‘Wat een gezéik’ (24 oktober)
Caroline twee maanden na Chateau-exit weer op tv (4 november)
SBS 6-ster Martien Meiland laat ijskoude kant zien (29 november)
Jeroen Pauw wroet in Meilandjes-ruzie met Caroline (17 december)
Caroline: ‘Mijn familie boycotte Chateau Meiland’ (3 februari)
Dumpt Martien Meiland na Caroline ook Nadège? (6 februari)

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen