Erica Meiland woest op Nadège: ‘Wat een gelul!’

Geplaatst op za 27 jun 2020 om 8:20

Erica Meiland is behoorlijk over de zeik nu hun armlastige huishoudster Nadège Coffinet uit de school klapt over het reilen en zeilen in Chateau Meiland. Dat liet ze gisteren blijken in Shownieuws. Nadège onthult dat de Meilandjes in het echt helemaal niet zo leuk zijn als op televisie. De familie gaf haar het gevoel onderdeel te zijn van het gezin, maar wil haar nu niet meer in huis hebben: hoewel haar contract nog tot eind augustus loopt en ze tot dan ook betaald krijgt, is ze nu al weggestuurd.

Hoewel het begrijpelijk is dat er vanwege de coronacrisis minder hulp nodig is in het chateau, vindt Nadège het pijnlijk dat ze op een willekeurige ochtend zo harteloos aan de kant werd gezet. Vond de familie het alleen voor hun SBS 6-soap leuk om haar zo bij het gezin te betrekken?

De eenzame Nadège dacht dat de Meilandjes ook een soort van familie geworden waren, maar niets is minder waar. Ze voelt zich als een ‘stuk vuil’ behandeld en wijst de SBS-kijker erop dat niets is wat het lijkt.

Erica, die het afgelopen jaar vele tonnen heeft gegraaid met haar bed & breakfast maar Nadège ver beneden modaal betaalde, walgt ervan dat Nadège de media opzoekt.

Ze is not amused. “Ik heb gisterenavond een mailtje gestuurd naar Nadège om even te bevestigen wat we hebben besproken die bewuste ochtend. Ik heb onderaan de mail gezegd: ‘Als jij het anders hebt begrepen qua taal, dan hoor ik het wel.’ Toen stond ze hier om kwart over acht op de stoep en hebben we zeven minuten zitten praten met elkaar, maar er kwam helemaal niets uit.”

Nadège heeft Erica laten weten dat ze gewoon tot het eind van haar contract wil blijven werken voor haar salaris. “Ze zei weer hetzelfde, dat zij haar contract wil respecteren. Ze zei zoiets dat het moet in Frankrijk, maar dat vind ik gewoon gelul.”

Ik zei: ‘We hebben geen werk voor jou, dus moet je gewoon maar thuisblijven.’ Je krijgt lekker betaald, dus ik zou zeggen: geniet ervan.”

Lees ook: Harteloze Meilandjes behandelen Nadège als stuk vuil (donderdag)

Foto: SBS
63 Reacties op “Erica Meiland woest op Nadège: ‘Wat een gelul!’”


 1. Beaumond Touretté

  De helden van het klootjesvolk wat zich laat bedonderen door de zogenaamde leukigheid van een aso family in een gevaarlijk bouwval! Het ademt nu de sfeer uit van : ‘we werden HÉÉL beroemd, nu blijven we echt HÉÉL beroemd met ons kasteeltje!’

 2. MC bezoeker 26

  Volgens mij heeft Erica niet door dat het niet om de centen gaat, maar dat ze niet zo goed alleen kan zijn. Werk en privé is hier nogal door elkaar gaan lopen en dan is het inderdaad wel vreemd om zo”n vrouw van de één op de andere dag zo resoluut naar huis te sturen. Door het niet strikt gescheiden te houden hebben de Meilandjes toch wel een soort van zorgplicht;)

 3. Siem

  Goed zo Erica Meiland.

  Keurig afgehandeld en nu vlug naar Nederland verhuizen.

 4. YvesB

  Wat zijn sommige vrouwen toch zeikwijven.
  Tis nooit goed en altijd ontevreden.

 5. Mark2

  Meer dan prima afgehandeld…. zoals een ieder zou doen

 6. Smulpaap

  Dit hing natuurlijk al in de lucht vanaf de dag dat Nadege werd geintroduceerd. Hoezo zou deze lollig onverdraagzame familie ineens een vreemde in het hart sluiten. Ze kijken elkaar bijna dagelijks de tent uit.

 7. Respect ✌️

  Wie neemt dan ook zo’n lelijk gedr0cht aan, dat is vragen om problemen.

 8. Dotan Lamepiemelos

  De arbeidsethos van deze mevrouw is lovenswaardig.

 9. Zomaar

  Zag gisteren dat ze €1700.- per maand netto verdiende met werkweken van 30 uur.
  Dit is niet echt onderbetaald.
  Ze voelt zich verlaten, dat is haar probleem.

 10. .WEST*

  een voordeel … Van huishoudster tot b N`er Krijgt binnenkort een tv programma gesponsord door UNILEVER ! koffie tijd verdwijnt en de Housekeepershow komt er voor in de plaats met leuke tips in en rond het huis en waarom je beter dubro kan gebruiken dan dreft

 11. .WEST*

  Maar ze mag wel eerst een face lift ondergaan , want haar gezicht schrikt veel kijkers af , een pruik zou ook goed doen!,

 12. Ellen

  @.WEST*
  Dat vreselijke Unilever dat niet meer wil adverteren op facebook omdat er soms rechtse berichten niet verwijderd worden.
  Unilever doet wederom alsof het een politieke partij is. Deed ze ook al bij Nederlandse verkiezingen toen ze stemadvies gaf.
  Ik laat zoveel mogelijk spullen van dat hypocriete bedrijf in het schap liggen.

 13. .WEST*

  vraag me ook af waarom ze zo iemand aanemen
  zou hie ho mo sueel zijn leuter er in gehangen hebben , dat hij bekeert is?
  en een betje gijl op haar was ?want ze heeft san wel geen lekkere kop, maar nkt misschien als de beste !

 14. Jan

  De Meilandjes is een groot toneelstuk. Ze zijn allemaal secreten een eigenschap die prima bij De Mol past.

 15. .WEST*

  @ Ellen groot gelijk, de spullen van Unilever zijn echt niet zo goed , en je betaald de hoofdprijs de AH rookworst is lekkerdere dan de smakeloze unox
  en bijna 4 euro voor een blik soep is krankzinnig Ja en bij de Spar ben je hel duurs uit !

 16. Pajs

  En dan ligt dochterlief ook nog onder vuur met haar kledinglijn van ali express.

 17. Dirkje

  Zijn er echt nog mensen die naar deze troep kijken , ik kan het echt niet geloven .

 18. .WEST*

  @ DIRKJE er zullen altijd kijkers zijn die zelfs naar testbeeld kijken
  com tv zender RTL TALPA hebben het geluk dat er nog domme mensen zijn in Nederland met een laag i.q As we allemaal geleerden waren , dan hielden deze zenders geen kijker meer over! Voor deze zenders hebben we een spreuk
  Zalig zijn de simpele van geest !

 19. Henk

  Iemand doorbetaald naar huis sturen in tijden van crisis – zeer geloofwaardig allemaal. Not.
  Je kan de SBS-tokkie gewoon dus echt van alles voorschotelen.

 20. Stanislav

  #TeamMeiland

 21. Daantje

  Ze wilden het kasteel verkopen net nadege erbij zodat zij daar kon werken. Het is natuurlijk makkelijker om het te verkopen zonder verplichtingen. Als er iemand komt om zoveel geld neer te leggen terwijl er nog zoveel moet gebeuren.vhet kasteel is dat niet waard en zodra de meilands eruit zijn dan komen de Nederlandse schepen daar niet meer logeren. Weg inkomsten.

 22. Moeder theresa

  Om in Martien’s woorden te blijven: wat een gezeik.

  Nadege mocht mee op vakantie
  Nadege kreeg een parketvloer
  Nadege krijgt tot einde contract uitbetaald

  Hoe zeg je rupsjenooitgenoeg in het Frans?

  C’est Fini!

  Meilandjes zijn meer dan goed voor haar geweest

 23. Zalmneusje

  MC heeft iets tegen de Meilandjes. Altijd alles naar het negatieve verdraaien.

 24. Leo

  Nadège is gewoon eenzaam en had andere verwachtingen waarschijnlijk (dat ze mee zou gaan naar Nederland). Omdat idd privé en zakelijk door elkaar liepen had Nadège verwacht dat dit op een persoonlijke manier zou worden uitgepraat i.p.v. de zakelijke instelling van Martien.

 25. Annoniemus

  Erica Meiland gaat steeds meer op mijn zwager lijken !

 26. Tvbubble

  1700 netto per maand voor 5 uurtjes per dag werken lijkt me meer dan redelijk salaris dus die Nadege moet niet zeuren…..

 27. Ron

  TeamMeiland in deze. Wat een verongelijking bij deze ‘Annie de Rooij’.

 28. Willie

  Mijn god je moet er niet aandenken als ze niet blank was geweest. Met veel gebrul van Arie, NPO, Linkse media, M,Aneuk de oranje meute hadden deze al een boycot geëist tegen die racistisch familie. Maar dat kan nog ze waren niet erg divers.

 29. Geox

  @Willie

  Juist en daarom heeft deze racismehype ook een negatief effect op termijn.

  De werkgevers die problemen willen vermijden gaan hun werknemers niet uit bepaalde groepen halen, tenzij het verplicht wordt.

  Hetzelfde als met de metoo waanzin, dat heeft ook veel vrouwen hun promotie of banenkansen gekost.

 30. Wilfred Degens

  @Dirkje, hoeveel moet jij dan wel niet daarnaar gekeken hebben om dat zo goed niet te begrijpen?!

 31. Truus

  Ik wil ook wel even regeren hoor. Lulkoek van nadege. Nooit heeft ze iets negatiefs gezegd over hun ,en nu er geen werk meer is en ze het werk zelf aan Kunnen Is toch normaal ,ze heeft een aardig salaris. Ja ze zal zich zelf eenzaam voelen nu ze naar nederland gaan verhuizen.en nee ik zou ze ook niet meenemen. En zeker die taal barriere is een probleem.ze hebben hun best gedaan en nadege moet gewoon ander werk zoeken in haar vaderland. de meilandjes valt niets te verwijten ,maar ja achteraf he !!! ik blijf ze leuk vinden hg

 32. Wilfred Degens

  … en West*, doe nou niet voortdurend zo quasi super slim. De kijksmaak heeft 0,0 met IQ te maken. Wat je vriendjes in jou zien kon Einstein mogelijk in jou verachten.

 33. Karel

  Die vrouw is gewoon gebruikt omdat de één dimensionale familie Meiland zelf te saai zijn in hun interactie.

 34. Karel

  Mensen die over haar salaris beginnen wil ik het volgende zeggen, voor 1700,- euro met je kop op tv bij een succesvolle ( hoe is dat mogelijk ) programma is een schijntje. En ze hadden haar nodig aangezien de Meiland familie ondanks 100 uren van opnames nauwelijks content. Daarom kwamen de opgevoerde toneelstukjes er ook in.

 35. Wilfred Degens

  Nadege beleefde net als de verslaafde fans van de Meiland schreeuwers, een boeiende cultuurshock. Al hun ongeremde volkse Hollandse reuring op slag te moeten missen is voor deze aardige maar simpele Franse poetsdame geen kleinigheid. Plus haar gevoel 1 van hen te zijn, hetgeen niet wederzijds bleek, verklaart haar teleurstelling in haar eigen verwachting. Ik zie geen schuld aan haar verdriet bij de Meilands liggen.

 36. dagobert

  ik zou ook ontkennen

 37. Henny

  Ik vermoed dat Nadège gewoon de Meilandjes
  niet goed heeft begrepen gezien hun niveau van het Frans. Er is geen werk, en zij heeft begrepen je doet geen werk genoeg…..

 38. Bart

  Lekker wijf die Maxime, zou haar wel een kindje willen bezorgen, op zijn hondjes mijn dikke zjwanzie erin proppen en lekker dicht bij haar baarmoederhalsopening mijn warme kleffe mannenpap-vol-met-vruchtbaar-zaad rondspuiten. Of natuurlijk op haar rug die lekkere lange benen in mijn nek zodat mijn dikke-opgezwollen-paars-gepunte-lans enorm diep gaat.

 39. Wilfred Degens

  @Bart, wat genieten je lezers van je rioolratten fantasie! Ben je je medicijnen vanochtend vergeten te slikken?

 40. Claire

  Martien, die op sterven na dood lijkt te zijn, de zogenaamde ietwat geforceerde nuchterheid van Erica, die chronisch rode vlekken in haar nek heeft de irritante hystersiche erg domme dochter Maxieme, die boven haar vader probeert uit te stijgen door nog nichteriger te doen en nog hysterischer te doen. Het is een enge familie waar de lol nui wel van af is.

  Nadège Coffinet vind ik de leukste.

 41. #boeieh

  Bart Bart Bart… wat ’n fantasie….
  Steek ‘m ff tussen ’n deur daar.

 42. Willie

  Is er nog iemand die Nadège wil doen als troost.

 43. Teuntje

  Caroline om vreemde reden weg nu Nadege doet de hysterische Martin geen goed

 44. Bep

  Vreselijke familie, kei en keihard.

  Zelfs tegen elkaar.Totaal geen warmte stralen ze uit.Zie eens hoe Claire opgroeit tussen dat geruzie, gemopper, geschreeuw en gezuip.Sorry, maar ik kan er niet om lachen.

 45. Rita B.

  1710 € netto voor een baan van 30u per week vind ik helemaal niet zo ver beneden modaal….

 46. Koffie

  Voor 1700 euro moet zij werken en figureren in de soap. Slecht betaald dus. De Meilandjes zouden voor haar zorgen na de verhuizing. Niet dus. Naar volk.

 47. C.F Rozema

  Wij zijn er niet bij geweest, maar er zijn hier wel verschrikkelijke uitspraken over Nadege hoe ze eruit ziet. Sorry, dát kun je niet maken. Ik geloof best dat ze Nadege goed geholpen hebben, maar Nadege is boos omdat het werk stopt, natuurlijk is dat jammer maar Nadege is een volwassen vrouw en kan nu niet eens zo gemeen praten over de mensen. Ik hoop dat Nadege inziet dat dit olie op het vuur is.

 48. Irene

  De Meilandjes zijn best goed voor haar geweest, ik denk dat Nadege het verkeerd begrepen heeft misschien door de taal., er was gewoon geen werk meer voor haar nu er geen gasten waren. Zei heeft begrepen dat ze haar werk niet goed deed maar dat bedoelde de Meilandjes niet . En dan nog tot augustus door betaald worden vind ik geweldig. . Ik vind dat ze het meer moet waarderen ze is trouwens zelfs mee op vakantie gewees ook nog.

 49. tim

  familie van Marc Marie??

 50. Mjl

  Echt erg hoe hier over mensen gepraat wordt.
  Als je zorgt, doe het dan tot het einde en niet bruusk
  Iemand met de koffie aan de deur zetten .
  Een afscheidsdrink ofzo had de gemoederen wat meer gesust.
  Maar er zijn andere prioriteiten blijkbaar.

 51. Respect ✌️

  Ik zag haar laatst janken op tv: zag ze toen voor het eerst dat enge smoelwerk van haarzelf in de spiegel ofzo?

 52. anna

  scripted reality dit hoor….

  meilandjes grijpen dit lekker aan als PUBLICITEITSSTUNT zo’n uit de school klappende hulp

 53. Entertainment Watcher

  Erica woest op Nadege??? Toch raar dan dat ze nog steeds bevriend zijn op Facebook.

  Mij lijkt het als je echt woest bent op iemand, dan wil je zeker niks meer te maken hebben met die persoon. En er dus niet bevriend mee blijven, ook al is het op Facebook.

  Ik vind dat raar, en jullie?

 54. Cappuccino

  Koffie. We wéten nu onderhand wel dat jij een hekel hebt aan de Mijlands. Maar ehhh…waarom blíjf je dan kijken naar dat ‘nare volk’…?! Om lekker te kunnen bitchen? En waarom zouden zij in hemelsnaam voor een Franse hulp in de huishouding moeten blíjven ‘zorgen’ na hun verhuizing terug naar Nederland?! Ze krijgt sowieso voorlopig nog iedere maand € 1.700 op haar rekening zonder er iéts voor te hoeven doen… Mevrouw moet niet de zielepiet gaan uithangen en zoals iédereen die z’n baan kwijt raakt, gewoon een nieuwe zoeken!! Er is áltijd vraag naar huishoudelijke hulp. Máár…ik denk dat Nadège het gewéldig vond om op tv te komen, en dat dáár de schoen wringt…

 55. Bonbon

  De taalbarrière is hier het grote probleem. Sowieso onbegrijpelijk dat alleen Erica aardig Frans kan spreken…..
  In het begin écht wel om ze gelachen maar dat gegil, geschreeuw en overdreven gedoe is al lang niet meer leuk!!

 56. Ikke

  Als er niks aan de hand is/was hoeft Erica niet zo furieus te reageren en had Nadere gewoon haar tijd uit laten werken, in zo’n groot kastee!l is altijd iets te doen

 57. Wilfred Degens

  Wanneer je in de Nederlandse media een plekje op de buis gevonden hebt of in de babbel gangen van het Silvana Simon’s gehalte, hoef je aan het eind van je contract maar iets te zoeken en te vinden om veel smartengeld in dit land los te dramatiseren. Deze dame probeert heel des ordinair volks een stevig slotslaatje uit de geslaagde Meilands te slaan. Dat is hier de facto gaande.

 58. Anna

  Waarom wordt er over het uiterlijk van Nadège hier zo lelijk en minzaam gedaan???
  Wat heeft dat nou eigenlijk allemaal ermee te maken???

  Niemand, knap of lelijk, heeft om dat uiterlijk gevraagd.
  Dat heeft iedereen meegekregen bij je geboorte.

  Waarom iemand op uiterlijk beoordelen, terwijl het over iets heel anders gaat??

  Of vinden diegenen, die daar zo een misselijke opmerkingen over hebben, zichzelf misschien uitzonderlijk knap?
  En denken ze daarom dat ze anderen dan zomaar de grond in kunnen boren, enkel vanwege iemands uiterlijk?

  Oerdom volk dat zoiets doet, weet anders niks verstandigs te melden blijkbaar.
  Is de draad kwijt waar dit verhaal nou eigenlijk over ging.

  Is een kwestie van smaak, hoor.
  Er zullen ook zat mensen zijn die vinden dat jullie zo verrekte lelijk zijn.
  En er zijn beslist ook genoeg mensen die Nadège NIET lelijk vinden

  Of er gewoon, uit respect voor elk mens en uit fatsoen, geen mening over hebben.

 59. Wilfred Degens

  De Meilands hebben haar volkomen correct, maar toch zakelijk behandeld. Helaas voor het verwachte dank kregen zij pure stank. Wie dat niet ziet is in het gunstigste geval stekeblind. De jaloerse wrattenzweinen tel ik hierbij gewoon niet mee.

 60. Ikke

  Anna heeft gelijk, rare reacties zijn niet van de lucht, kijk eens naar jezelf en verbeter de wereld en begin bij jezelf!

 61. Diva

  In deze corona tijd, en dat de familie gaat verhuizen is het gewoon een prima oplossing, ze kan gewoon thuisblijven en krijgt tot haar contact afloopt betaald, netter kan niet!

 62. Luc

  Zal wel voor groot stuk liggen aan taalprobleem. Het Frans van de meeste Nederlanders lijkt nergens op.

 63. Kris

  Ik vind Erica een lelijk manwijf zonder lak of smak. Ook naar Claire toe is ze met zo koud en kil als haar eigen moeder
  Bah wat een nepfamilie.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.