Erica Meiland woest op Nadège: ‘Wat een gelul!’

Erica Meiland is behoorlijk over de zeik nu hun armlastige huishoudster Nadège Coffinet uit de school klapt over het reilen en zeilen in Chateau Meiland. Dat liet ze gisteren blijken in Shownieuws. Nadège onthult dat de Meilandjes in het echt helemaal niet zo leuk zijn als op televisie. De familie gaf haar het gevoel onderdeel te zijn van het gezin, maar wil haar nu niet meer in huis hebben: hoewel haar contract nog tot eind augustus loopt en ze tot dan ook betaald krijgt, is ze nu al weggestuurd.

Hoewel het begrijpelijk is dat er vanwege de coronacrisis minder hulp nodig is in het chateau, vindt Nadège het pijnlijk dat ze op een willekeurige ochtend zo harteloos aan de kant werd gezet. Vond de familie het alleen voor hun SBS 6-soap leuk om haar zo bij het gezin te betrekken?

De eenzame Nadège dacht dat de Meilandjes ook een soort van familie geworden waren, maar niets is minder waar. Ze voelt zich als een ‘stuk vuil’ behandeld en wijst de SBS-kijker erop dat niets is wat het lijkt.

Erica, die het afgelopen jaar vele tonnen heeft gegraaid met haar bed & breakfast maar Nadège ver beneden modaal betaalde, walgt ervan dat Nadège de media opzoekt.

Ze is not amused. “Ik heb gisterenavond een mailtje gestuurd naar Nadège om even te bevestigen wat we hebben besproken die bewuste ochtend. Ik heb onderaan de mail gezegd: ‘Als jij het anders hebt begrepen qua taal, dan hoor ik het wel.’ Toen stond ze hier om kwart over acht op de stoep en hebben we zeven minuten zitten praten met elkaar, maar er kwam helemaal niets uit.”

Nadège heeft Erica laten weten dat ze gewoon tot het eind van haar contract wil blijven werken voor haar salaris. “Ze zei weer hetzelfde, dat zij haar contract wil respecteren. Ze zei zoiets dat het moet in Frankrijk, maar dat vind ik gewoon gelul.”

Ik zei: ‘We hebben geen werk voor jou, dus moet je gewoon maar thuisblijven.’ Je krijgt lekker betaald, dus ik zou zeggen: geniet ervan.”

Lees ook: Harteloze Meilandjes behandelen Nadège als stuk vuil (donderdag)

Foto: SBS

63 Commentaren
Nieuwste
Oudste Meest gewaardeerde
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
Gast
Kris
juli 5, 2020 02:03

Ik vind Erica een lelijk manwijf zonder lak of smak. Ook naar Claire toe is ze met zo koud en kil als haar eigen moeder
Bah wat een nepfamilie.

Gast
Luc
juni 28, 2020 15:39

Zal wel voor groot stuk liggen aan taalprobleem. Het Frans van de meeste Nederlanders lijkt nergens op.

Gast
Diva
juni 28, 2020 14:15

In deze corona tijd, en dat de familie gaat verhuizen is het gewoon een prima oplossing, ze kan gewoon thuisblijven en krijgt tot haar contact afloopt betaald, netter kan niet!

Gast
Ikke
juni 28, 2020 10:54

Anna heeft gelijk, rare reacties zijn niet van de lucht, kijk eens naar jezelf en verbeter de wereld en begin bij jezelf!

Gast
Wilfred Degens
juni 28, 2020 10:49

De Meilands hebben haar volkomen correct, maar toch zakelijk behandeld. Helaas voor het verwachte dank kregen zij pure stank. Wie dat niet ziet is in het gunstigste geval stekeblind. De jaloerse wrattenzweinen tel ik hierbij gewoon niet mee.

Gast
Anna
juni 28, 2020 10:42

Waarom wordt er over het uiterlijk van Nadège hier zo lelijk en minzaam gedaan???
Wat heeft dat nou eigenlijk allemaal ermee te maken???

Niemand, knap of lelijk, heeft om dat uiterlijk gevraagd.
Dat heeft iedereen meegekregen bij je geboorte.

Waarom iemand op uiterlijk beoordelen, terwijl het over iets heel anders gaat??

Of vinden diegenen, die daar zo een misselijke opmerkingen over hebben, zichzelf misschien uitzonderlijk knap?
En denken ze daarom dat ze anderen dan zomaar de grond in kunnen boren, enkel vanwege iemands uiterlijk?

Oerdom volk dat zoiets doet, weet anders niks verstandigs te melden blijkbaar.
Is de draad kwijt waar dit verhaal nou eigenlijk over ging.

Is een kwestie van smaak, hoor.
Er zullen ook zat mensen zijn die vinden dat jullie zo verrekte lelijk zijn.
En er zijn beslist ook genoeg mensen die Nadège NIET lelijk vinden

Of er gewoon, uit respect voor elk mens en uit fatsoen, geen mening over hebben.

Gast
Wilfred Degens
juni 28, 2020 10:42

Wanneer je in de Nederlandse media een plekje op de buis gevonden hebt of in de babbel gangen van het Silvana Simon’s gehalte, hoef je aan het eind van je contract maar iets te zoeken en te vinden om veel smartengeld in dit land los te dramatiseren. Deze dame probeert heel des ordinair volks een stevig slotslaatje uit de geslaagde Meilands te slaan. Dat is hier de facto gaande.

Gast
Ikke
juni 28, 2020 10:05

Als er niks aan de hand is/was hoeft Erica niet zo furieus te reageren en had Nadere gewoon haar tijd uit laten werken, in zo’n groot kastee!l is altijd iets te doen

Gast
Bonbon
juni 28, 2020 08:21

De taalbarrière is hier het grote probleem. Sowieso onbegrijpelijk dat alleen Erica aardig Frans kan spreken…..
In het begin écht wel om ze gelachen maar dat gegil, geschreeuw en overdreven gedoe is al lang niet meer leuk!!

Gast
Cappuccino
juni 28, 2020 04:02

Koffie. We wéten nu onderhand wel dat jij een hekel hebt aan de Mijlands. Maar ehhh…waarom blíjf je dan kijken naar dat ‘nare volk’…?! Om lekker te kunnen bitchen? En waarom zouden zij in hemelsnaam voor een Franse hulp in de huishouding moeten blíjven ‘zorgen’ na hun verhuizing terug naar Nederland?! Ze krijgt sowieso voorlopig nog iedere maand € 1.700 op haar rekening zonder er iéts voor te hoeven doen… Mevrouw moet niet de zielepiet gaan uithangen en zoals iédereen die z’n baan kwijt raakt, gewoon een nieuwe zoeken!! Er is áltijd vraag naar huishoudelijke hulp. Máár…ik denk dat Nadège het gewéldig vond om op tv te komen, en dat dáár de schoen wringt…

Gast
Entertainment Watcher
juni 27, 2020 19:40

Erica woest op Nadege??? Toch raar dan dat ze nog steeds bevriend zijn op Facebook.

Mij lijkt het als je echt woest bent op iemand, dan wil je zeker niks meer te maken hebben met die persoon. En er dus niet bevriend mee blijven, ook al is het op Facebook.

Ik vind dat raar, en jullie?

Gast
anna
juni 27, 2020 19:04

scripted reality dit hoor….

meilandjes grijpen dit lekker aan als PUBLICITEITSSTUNT zo’n uit de school klappende hulp

Gast
Respect ✌️
juni 27, 2020 18:36

Ik zag haar laatst janken op tv: zag ze toen voor het eerst dat enge smoelwerk van haarzelf in de spiegel ofzo?

Gast
Mjl
juni 27, 2020 18:06

Echt erg hoe hier over mensen gepraat wordt.
Als je zorgt, doe het dan tot het einde en niet bruusk
Iemand met de koffie aan de deur zetten .
Een afscheidsdrink ofzo had de gemoederen wat meer gesust.
Maar er zijn andere prioriteiten blijkbaar.

Gast
tim
juni 27, 2020 18:00

familie van Marc Marie??

Gast
Irene
juni 27, 2020 17:53

De Meilandjes zijn best goed voor haar geweest, ik denk dat Nadege het verkeerd begrepen heeft misschien door de taal., er was gewoon geen werk meer voor haar nu er geen gasten waren. Zei heeft begrepen dat ze haar werk niet goed deed maar dat bedoelde de Meilandjes niet . En dan nog tot augustus door betaald worden vind ik geweldig. . Ik vind dat ze het meer moet waarderen ze is trouwens zelfs mee op vakantie gewees ook nog.

Gast
C.F Rozema
juni 27, 2020 16:21

Wij zijn er niet bij geweest, maar er zijn hier wel verschrikkelijke uitspraken over Nadege hoe ze eruit ziet. Sorry, dát kun je niet maken. Ik geloof best dat ze Nadege goed geholpen hebben, maar Nadege is boos omdat het werk stopt, natuurlijk is dat jammer maar Nadege is een volwassen vrouw en kan nu niet eens zo gemeen praten over de mensen. Ik hoop dat Nadege inziet dat dit olie op het vuur is.

Gast
Koffie
juni 27, 2020 15:40

Voor 1700 euro moet zij werken en figureren in de soap. Slecht betaald dus. De Meilandjes zouden voor haar zorgen na de verhuizing. Niet dus. Naar volk.

Gast
Rita B.
juni 27, 2020 14:12

1710 € netto voor een baan van 30u per week vind ik helemaal niet zo ver beneden modaal….

Gast
Bep
juni 27, 2020 13:49

Vreselijke familie, kei en keihard.

Zelfs tegen elkaar.Totaal geen warmte stralen ze uit.Zie eens hoe Claire opgroeit tussen dat geruzie, gemopper, geschreeuw en gezuip.Sorry, maar ik kan er niet om lachen.

Gast
Teuntje
juni 27, 2020 13:08

Caroline om vreemde reden weg nu Nadege doet de hysterische Martin geen goed

Gast
Willie
juni 27, 2020 13:01

Is er nog iemand die Nadège wil doen als troost.

Gast
#boeieh
juni 27, 2020 12:37

Bart Bart Bart… wat ’n fantasie….
Steek ‘m ff tussen ’n deur daar.

Gast
Claire
juni 27, 2020 12:17

Martien, die op sterven na dood lijkt te zijn, de zogenaamde ietwat geforceerde nuchterheid van Erica, die chronisch rode vlekken in haar nek heeft de irritante hystersiche erg domme dochter Maxieme, die boven haar vader probeert uit te stijgen door nog nichteriger te doen en nog hysterischer te doen. Het is een enge familie waar de lol nui wel van af is.

Nadège Coffinet vind ik de leukste.

Gast
Wilfred Degens
juni 27, 2020 11:59

@Bart, wat genieten je lezers van je rioolratten fantasie! Ben je je medicijnen vanochtend vergeten te slikken?

Gast
Bart
juni 27, 2020 11:51

Lekker wijf die Maxime, zou haar wel een kindje willen bezorgen, op zijn hondjes mijn dikke zjwanzie erin proppen en lekker dicht bij haar baarmoederhalsopening mijn warme kleffe mannenpap-vol-met-vruchtbaar-zaad rondspuiten. Of natuurlijk op haar rug die lekkere lange benen in mijn nek zodat mijn dikke-opgezwollen-paars-gepunte-lans enorm diep gaat.

Gast
Henny
juni 27, 2020 11:43

Ik vermoed dat Nadège gewoon de Meilandjes
niet goed heeft begrepen gezien hun niveau van het Frans. Er is geen werk, en zij heeft begrepen je doet geen werk genoeg…..

Gast
dagobert
juni 27, 2020 11:13

ik zou ook ontkennen

Gast
Wilfred Degens
juni 27, 2020 11:11

Nadege beleefde net als de verslaafde fans van de Meiland schreeuwers, een boeiende cultuurshock. Al hun ongeremde volkse Hollandse reuring op slag te moeten missen is voor deze aardige maar simpele Franse poetsdame geen kleinigheid. Plus haar gevoel 1 van hen te zijn, hetgeen niet wederzijds bleek, verklaart haar teleurstelling in haar eigen verwachting. Ik zie geen schuld aan haar verdriet bij de Meilands liggen.

Gast
Karel
juni 27, 2020 11:08

Mensen die over haar salaris beginnen wil ik het volgende zeggen, voor 1700,- euro met je kop op tv bij een succesvolle ( hoe is dat mogelijk ) programma is een schijntje. En ze hadden haar nodig aangezien de Meiland familie ondanks 100 uren van opnames nauwelijks content. Daarom kwamen de opgevoerde toneelstukjes er ook in.

Gast
Karel
juni 27, 2020 11:03

Die vrouw is gewoon gebruikt omdat de één dimensionale familie Meiland zelf te saai zijn in hun interactie.

Gast
Wilfred Degens
juni 27, 2020 10:58

… en West*, doe nou niet voortdurend zo quasi super slim. De kijksmaak heeft 0,0 met IQ te maken. Wat je vriendjes in jou zien kon Einstein mogelijk in jou verachten.

Gast
Truus
juni 27, 2020 10:51

Ik wil ook wel even regeren hoor. Lulkoek van nadege. Nooit heeft ze iets negatiefs gezegd over hun ,en nu er geen werk meer is en ze het werk zelf aan Kunnen Is toch normaal ,ze heeft een aardig salaris. Ja ze zal zich zelf eenzaam voelen nu ze naar nederland gaan verhuizen.en nee ik zou ze ook niet meenemen. En zeker die taal barriere is een probleem.ze hebben hun best gedaan en nadege moet gewoon ander werk zoeken in haar vaderland. de meilandjes valt niets te verwijten ,maar ja achteraf he !!! ik blijf ze leuk vinden hg

Gast
Wilfred Degens
juni 27, 2020 10:50

@Dirkje, hoeveel moet jij dan wel niet daarnaar gekeken hebben om dat zo goed niet te begrijpen?!

Gast
Geox
juni 27, 2020 10:49

@Willie

Juist en daarom heeft deze racismehype ook een negatief effect op termijn.

De werkgevers die problemen willen vermijden gaan hun werknemers niet uit bepaalde groepen halen, tenzij het verplicht wordt.

Hetzelfde als met de metoo waanzin, dat heeft ook veel vrouwen hun promotie of banenkansen gekost.

Gast
Willie
juni 27, 2020 10:45

Mijn god je moet er niet aandenken als ze niet blank was geweest. Met veel gebrul van Arie, NPO, Linkse media, M,Aneuk de oranje meute hadden deze al een boycot geëist tegen die racistisch familie. Maar dat kan nog ze waren niet erg divers.

Gast
Ron
juni 27, 2020 10:38

TeamMeiland in deze. Wat een verongelijking bij deze ‘Annie de Rooij’.

Gast
Tvbubble
juni 27, 2020 10:35

1700 netto per maand voor 5 uurtjes per dag werken lijkt me meer dan redelijk salaris dus die Nadege moet niet zeuren…..

Gast
Annoniemus
juni 27, 2020 10:24

Erica Meiland gaat steeds meer op mijn zwager lijken !

Gast
Leo
juni 27, 2020 10:21

Nadège is gewoon eenzaam en had andere verwachtingen waarschijnlijk (dat ze mee zou gaan naar Nederland). Omdat idd privé en zakelijk door elkaar liepen had Nadège verwacht dat dit op een persoonlijke manier zou worden uitgepraat i.p.v. de zakelijke instelling van Martien.

Gast
Zalmneusje
juni 27, 2020 10:16

MC heeft iets tegen de Meilandjes. Altijd alles naar het negatieve verdraaien.

Gast
Moeder theresa
juni 27, 2020 10:07

Om in Martien’s woorden te blijven: wat een gezeik.

Nadege mocht mee op vakantie
Nadege kreeg een parketvloer
Nadege krijgt tot einde contract uitbetaald

Hoe zeg je rupsjenooitgenoeg in het Frans?

C’est Fini!

Meilandjes zijn meer dan goed voor haar geweest

Gast
Daantje
juni 27, 2020 10:07

Ze wilden het kasteel verkopen net nadege erbij zodat zij daar kon werken. Het is natuurlijk makkelijker om het te verkopen zonder verplichtingen. Als er iemand komt om zoveel geld neer te leggen terwijl er nog zoveel moet gebeuren.vhet kasteel is dat niet waard en zodra de meilands eruit zijn dan komen de Nederlandse schepen daar niet meer logeren. Weg inkomsten.

Gast
Stanislav
juni 27, 2020 10:00

#TeamMeiland

Gast
Henk
juni 27, 2020 09:37

Iemand doorbetaald naar huis sturen in tijden van crisis – zeer geloofwaardig allemaal. Not.
Je kan de SBS-tokkie gewoon dus echt van alles voorschotelen.

Gast
.WEST*
juni 27, 2020 09:28

@ DIRKJE er zullen altijd kijkers zijn die zelfs naar testbeeld kijken
com tv zender RTL TALPA hebben het geluk dat er nog domme mensen zijn in Nederland met een laag i.q As we allemaal geleerden waren , dan hielden deze zenders geen kijker meer over! Voor deze zenders hebben we een spreuk
Zalig zijn de simpele van geest !

Gast
Dirkje
juni 27, 2020 09:16

Zijn er echt nog mensen die naar deze troep kijken , ik kan het echt niet geloven .

Gast
Pajs
juni 27, 2020 09:02

En dan ligt dochterlief ook nog onder vuur met haar kledinglijn van ali express.

Gast
.WEST*
juni 27, 2020 09:01

@ Ellen groot gelijk, de spullen van Unilever zijn echt niet zo goed , en je betaald de hoofdprijs de AH rookworst is lekkerdere dan de smakeloze unox
en bijna 4 euro voor een blik soep is krankzinnig Ja en bij de Spar ben je hel duurs uit !

Gast
Jan
juni 27, 2020 09:01

De Meilandjes is een groot toneelstuk. Ze zijn allemaal secreten een eigenschap die prima bij De Mol past.

Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen