Erica Meiland woest op Nadège: ‘Wat een gelul!’

Erica Meiland is behoorlijk over de zeik nu hun armlastige huishoudster Nadège Coffinet uit de school klapt over het reilen en zeilen in Chateau Meiland. Dat liet ze gisteren blijken in Shownieuws. Nadège onthult dat de Meilandjes in het echt helemaal niet zo leuk zijn als op televisie. De familie gaf haar het gevoel onderdeel te zijn van het gezin, maar wil haar nu niet meer in huis hebben: hoewel haar contract nog tot eind augustus loopt en ze tot dan ook betaald krijgt, is ze nu al weggestuurd.

Hoewel het begrijpelijk is dat er vanwege de coronacrisis minder hulp nodig is in het chateau, vindt Nadège het pijnlijk dat ze op een willekeurige ochtend zo harteloos aan de kant werd gezet. Vond de familie het alleen voor hun SBS 6-soap leuk om haar zo bij het gezin te betrekken?

De eenzame Nadège dacht dat de Meilandjes ook een soort van familie geworden waren, maar niets is minder waar. Ze voelt zich als een ‘stuk vuil’ behandeld en wijst de SBS-kijker erop dat niets is wat het lijkt.

Erica, die het afgelopen jaar vele tonnen heeft gegraaid met haar bed & breakfast maar Nadège ver beneden modaal betaalde, walgt ervan dat Nadège de media opzoekt.

Ze is not amused. “Ik heb gisterenavond een mailtje gestuurd naar Nadège om even te bevestigen wat we hebben besproken die bewuste ochtend. Ik heb onderaan de mail gezegd: ‘Als jij het anders hebt begrepen qua taal, dan hoor ik het wel.’ Toen stond ze hier om kwart over acht op de stoep en hebben we zeven minuten zitten praten met elkaar, maar er kwam helemaal niets uit.”

Nadège heeft Erica laten weten dat ze gewoon tot het eind van haar contract wil blijven werken voor haar salaris. “Ze zei weer hetzelfde, dat zij haar contract wil respecteren. Ze zei zoiets dat het moet in Frankrijk, maar dat vind ik gewoon gelul.”

Ik zei: ‘We hebben geen werk voor jou, dus moet je gewoon maar thuisblijven.’ Je krijgt lekker betaald, dus ik zou zeggen: geniet ervan.”

Lees ook: Harteloze Meilandjes behandelen Nadège als stuk vuil (donderdag)

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen