Chateau-Nadège: ‘Meilandjes zijn heel geldbelust’

Erica en Martien Meiland zijn twee mensen die heel erg op geldbelust zijn. Ze vinden het heerlijk om in rijkdom te baden. Dat zegt de door hun ontslagen huishoudster Nadège Coffinet in de Weekend. Het is niet voor niets dat ze huisvriendin Caroline van Eeden eruit gemikt hebben en dat ook zij als huishoudster niet heeft meegedeeld in het tv-succes, zegt Nadège. “Als er geen opnames zijn dan gedragen ze zich ook anders. Ze hebben Caroline ontslagen, Jean Luc en mij.

Het hardnekkige gerucht gaat al tijden dat de daadwerkelijke reden van Caroline’s vertrek te maken had met financiën. Erica en Martien incasseerden tonnen van hun gasten en van Talpa, maar wilden Caroline op een basisniveautje houden.

Caroline ging eruit en werd ingewisseld voor Nadège, die ze ver onder modaal konden betalen. “Ze hebben Caroline ook ontslagen terwijl ze veel en goed werkte. Martien kent geen loyaliteit.

Ook Nadège heeft nooit een extraatje gekregen. “Ik vraag nooit iets, maar ze hebben veel geld over mijn rug verdiend. Ik denk dat het eerlijk was geweest als ze me daar ook iets voor hadden betaald.

Ze houden alles voor zichzelf, zegt ze. “Ze houden heel veel van geld.

En nu denken de Meilandjes ook nog eens hun kasteel te kunnen verkopen voor 1,25 miljoen euro. “Ik ben zelf niet zo thuis in de prijzen van kastelen, maar er is in ieder geval nog niemand die het wil kopen. En er is inderdaad nog veel werk aan de winkel voor de toekomstige eigenaar.

De Meilandjes zijn voor haar flink door de mand gevallen. “Ze zijn helemaal niet geliefd in de buurt. Ze denken dat ze alles mogen omdat ze geld hebben, maar geld is niet alles. Ze hebben ook geen Franse vrienden.

Lees ook:
Harteloze Meilandjes behandelen Nadège als stuk vuil (vorige week)
Erica Meiland woest op Nadège: ‘Wat een gelul!’ (vorige week)

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen