Chateau-Nadège: ‘Meilandjes zijn heel geldbelust’

Erica en Martien Meiland zijn twee mensen die heel erg op geldbelust zijn. Ze vinden het heerlijk om in rijkdom te baden. Dat zegt de door hun ontslagen huishoudster Nadège Coffinet in de Weekend. Het is niet voor niets dat ze huisvriendin Caroline van Eeden eruit gemikt hebben en dat ook zij als huishoudster niet heeft meegedeeld in het tv-succes, zegt Nadège. “Als er geen opnames zijn dan gedragen ze zich ook anders. Ze hebben Caroline ontslagen, Jean Luc en mij.

Het hardnekkige gerucht gaat al tijden dat de daadwerkelijke reden van Caroline’s vertrek te maken had met financiën. Erica en Martien incasseerden tonnen van hun gasten en van Talpa, maar wilden Caroline op een basisniveautje houden.

Caroline ging eruit en werd ingewisseld voor Nadège, die ze ver onder modaal konden betalen. “Ze hebben Caroline ook ontslagen terwijl ze veel en goed werkte. Martien kent geen loyaliteit.

Ook Nadège heeft nooit een extraatje gekregen. “Ik vraag nooit iets, maar ze hebben veel geld over mijn rug verdiend. Ik denk dat het eerlijk was geweest als ze me daar ook iets voor hadden betaald.

Ze houden alles voor zichzelf, zegt ze. “Ze houden heel veel van geld.

En nu denken de Meilandjes ook nog eens hun kasteel te kunnen verkopen voor 1,25 miljoen euro. “Ik ben zelf niet zo thuis in de prijzen van kastelen, maar er is in ieder geval nog niemand die het wil kopen. En er is inderdaad nog veel werk aan de winkel voor de toekomstige eigenaar.

De Meilandjes zijn voor haar flink door de mand gevallen. “Ze zijn helemaal niet geliefd in de buurt. Ze denken dat ze alles mogen omdat ze geld hebben, maar geld is niet alles. Ze hebben ook geen Franse vrienden.

Lees ook:
Harteloze Meilandjes behandelen Nadège als stuk vuil (vorige week)
Erica Meiland woest op Nadège: ‘Wat een gelul!’ (vorige week)

Foto: SBS

53 Commentaren
Nieuwste
Oudste Meest gewaardeerde
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
Gast
Boy
juli 4, 2020 17:08

Nadege mag niet klagen bah.

Het is maar een baan en tijdens de uitbraak van het Coronavirus,
kon er niet gewerkt worden door de Lockdown.

Gast
Barbara
juli 3, 2020 22:15

Wat word er door velen minachtend over een huishoudelijke hulp gesproken, bah!
Zonder huishoudelijke hulpen zijn heel veel mensen nergens, er word vergeten wat een huishoudelijke hulp echt waard is!
Huissloof, werkster, weet ik allemaal wat voor denigrerende titels er op geplakt worden maar een huishoudelijke hulp is meer dan goud waard!
Ze verdienen vaak meer bewondering en respect dan menig omhooggeschoten of gevallen directeur!

Gast
Boy
juli 3, 2020 14:55

Het is zijn ook corona-tijden dus ze moet niet klagen,
ik heb zelf ook maanden thuis gezeten!

Er niks mis mee met geld willen,
iedereen wil geld maar ze heeft gewoon een salaris een uurloon.
Dat dus, ze komt niks te kort Nadege!

Gast
Truus
juli 3, 2020 12:55

Waarom zo roddelen ze blijft aan de gang geld bewust? Ik denk dat ze zelf op geld uit is met haar geklaagd

Gast
Rpb
juli 3, 2020 11:13

Nadege, heeft wel steeds op beeld gestaan voor 1700 per maand, als ze niet op beeld was gekomen had ze daar niet al lang niet meer gewerkt, dus onderbetaald en afgedankt, zijn inderdaad geldwolve.

Gast
Wilfred Degens
juli 3, 2020 09:11

@toxilogic, zielig voor jou dat jij niet zonder kromme tenen naar een act kunt kijken. Om dan diegenen die dat wel met een ontspannen glimlach kunnen, freaks te noemen. Jammer hè dat niet iedereen een kloon van jou is? Nou, sterkte met jezelf.

Gast
toxilogic
juli 3, 2020 07:37

Grappig hoe die Meiland freaks hier verdedigd worden, treurig ook dat zoveel mensen niet zien hoe onecht die lui zijn. Het zijn net Amerikanen; geld is alles.

Gast
Wilfred Degens
juli 2, 2020 17:18

Die Nadege is de grond onder haar voeten kwijtgeraakt door haar onverwerkte cultuurshock in het prettig gestoorde ultra ongeremde Nederlandse gekkenhuis, waar de enig nuchtere bewoners de observerende kleine Claire, Erika en de twee honden zijn. Zonder al te veel pretentieus hen voortdurend af te wegen naar onze omgangsvormen is hun uurtje een grappig schouwspel. Juist hun over de top gaan maakt het voor ons het kijken waard.
.

Gast
Wilfred Degens
juli 2, 2020 17:05

Jah, wat is er nou ineens weer fout aan met keihard werken geldbelust te zijn.? Als dat soort reacties een schoolvoorbeeld van jaloerse kleinburgerlijke Nederlandse kaaskop zeikers in het buitenland ons nationale imago bepaalt, wil ik geen Nederlander mezelf in het buitenland meer noemen. Zakenmensen, die zich uit de naad werken zonder “geldbelust” te zijn zijn geen succesvolle zakenmensen. De Meilands verdienen heel eenvoudig hun zwaar bevochten geld!

Gast
Boy
juli 2, 2020 15:37

Nadège is zelf een geldwolf geldgraaier.

Gast
Wim
juli 2, 2020 14:45

Alsof mensen voor Nadège kijken naar Chateau Meiland. Binnen een aantal maanden spreekt niemand nog over haar.

Gast
Betweter
juli 2, 2020 14:25

@Gerda
do 02 jul 2020 om 14:13

Gerda:’omdat Ik bijna 60 wordt’.

Gerda: ‘ben trots op mezelf en zeker niet dom’.

@Gerda: Ik wordt???

Je bent niet dom, maar oerdom …

Gast
Gerda
juli 2, 2020 14:13

Wat een hoogmoed ze is maar huishoudster ik zelf heb in de verkoop gewerkt,maar omdat Ik bijna 60 wordt kan ik daar geen baan meer in vinden
.Ik werk keihard en ben trots op mezelf en zeker niet dom.

Gast
Dirk2
juli 2, 2020 13:49

Je kunt van Franse mensen vinden wat je wil, maar dat doet niet af aan het feit dat de Meilandjes wel degelijk geldbelust zijn… de wijnen en kledinglijn welke complete oplichterij blijkt te zijn, zijn hier wel uitgesproken voorbeelden van.

Gast
Teuntje
juli 2, 2020 13:32

Zou er een kern van waarheid in zitten???

Gast
[MikE]
juli 2, 2020 13:13

@Zomaar: excuses ik zie dat je de berekening zelf al hebt gemaakt.

Hier kom ik op uit conform het Nederlandse loon-belastingstelsel. Ik ga er gemakshalve even vanuit dat in Frankrijk ongeveer dezelfde loonheffingen van toepassing zijn.

Werkweek: 30 uur
Netto salaris: 1.700 euro (dit lees ik in de media)
Bruto salaris: 2.226,89 euro (in Nederland kom je uit op het volgende bruto salaris)

Werkweek 40 uur (meest eerlijke vergelijking)
Bruto salaris: 2.969,19 (30 uur verrekend naar 40 uur)
Netto salaris: 2.332,52 (netto salaris in Nederland)

Ik weet even niet hoe de loonheffing in Frankrijk eruit ziet, maar het zal niet schokkend afwijken van Frankrijk.

Gast
[MikE]
juli 2, 2020 13:06

@Zomaar: Helemaal gelijk! Wat we eigenlijk zouden moeten doen is het salaris omrekenen naar 40 uur per week, dat geeft immers de beste vergelijking. Nadege werkte immers maar 30 uur per week.

As je je het salaris omrekent naar 40 uur per week dan kom ik uit op ongeveer BRUTO € 2.969,19 PER MAAND.

Dat verdient een schoonmaker in Nederland echt niet voor een 40-urige werkweek.

Gast
Zomaar
juli 2, 2020 12:51

€1700.- PM netto met een werkweek van 30 uur.
Met 40 uur zou dat €2125.- zijn geweest.
En met 60 jaar pensioen.
Laat de Fransen maar schuiven met hun vakbonden die wel doen waarvoor ze bedoeld zijn.
En dan wij met onze vakbonden, meedenken met de regering, meer doen ze niet.

Gast
Trudy
juli 2, 2020 12:12

Dat nieuwe kapsel staat Nadege idd geweldig! ben er stil van… ff bijkomen..

Gast
De enige echte De enige echte Jaap Aap
juli 2, 2020 12:10

Stelletje op geld beluste homo’s!

Gast
Medusa
juli 2, 2020 11:50

@ whitedog
Nadege was er al wel toen Caroline nog rondliep. In de aflevering dat Caroline naar huis ging ‘wegens oververmoeidheid’ toen Marin in Nederland zat met de kermis.

Dacht toen dr tijd dat Caroline ging omdat ze nu toch een andere konden aannemen en zij met gerust hart terug naar Nederland kon gaan.

Verder denk ik dat dat geschreeuw met die flessen wijn te maken heeft. Als je al om 11:30 begint met wijnen wijnen wijnen dan ben je al redelijk aangeschoten in de middag en dan gaan je remmen los en dan wordt je loslippiger en in hun geval schreeuwen ze dan.
Snap ook nog niet dat de kinderbescherming nog niet heeft ingegrepen ivm Claire.
Ik ken er die voor minder hun kinderen zijn kwijtgeraakt.

Gast
Jesse
juli 2, 2020 11:29

Toen Carlo Nadege nadeed in de TV kantine hebben ze haar dit laten zien, toen vond het erg leuk om te zien alleen ze verstaat er geen bal van, zij is een geldwolf, ze heeft extra werk aan geboden gekregen, omdat er nog veel te doen is naast het werk wat ze deed. Dat weigerde ze, omdat er in haar contract staat dat ze alleen voor bedden opmaken en ontbijt maken is, dr zijn geen gasten dus hoeft ze dat niet meer te doen, toen ze dat niet wou doen, heeft Erica gezegt dan is er niks voor jou te doen, ga maar weer naar huis, zij heeft dat begrepen dat ze niks deed en dat ze haar naar huis stuurden, Ze is met name teleurgesteld in Martien, omdat ze van hem houd, volgens mij was ze verliefd op Martien, kan het mis hebben hoor..

Ze is maar een huishoudster en ze hebben haar meegenomen op vakantie omdat ze toen ze haar vroeg of ze mee wou, zei dat ze nooit op vakantie is geweest of liegt ze dat ook,, wat een pipo is het toch ook, teveel vrije tijd ofzo die vrouw, leg je er bij neer dat je nodig bent als er niks te doen is..

Gast
Ron
juli 2, 2020 11:04

Dit mens is niets gewend, dat kun je aan alles merken en kan niet relativeren. Ze heeft die aandacht nog nooit meegemaakt in haar leven en kan daar niet zo goed mee omgaan en gaat zodoende om zich heen slaan.
Dat ze als mongooltje is weggezet in De TV Kantine was hilarisch maar ook dat snapt ze niet die Nederlandse humor.

Gast
burgos
juli 2, 2020 11:03

Ze leek zo vriendelijk,maar wat een rat zeg.

Gast
Geertje
juli 2, 2020 10:59

Hoe serieus moet ik het blad Weekend nemen?

Gast
Ronnie
juli 2, 2020 10:59

Ik vind dat dit artikel eigenlijk de Meilandjes in een positief licht zet.. Nadege is blijkbaar degene die had verwacht als huishoudster te mogen delen in de tonnen van de familie Meiland, maar waarom? Ze is de huishoudster, die het leuk doet op TV, maar niet meer en niet minder. Ze hebben haar al meegenomen op vakantie, haar appartement opgeknapt en ze kopen volgens mij hier en daar echt wel wat voor haar.

Beetje modder gooien dit.. makkelijk

Gast
Wat sleeeeecht.
juli 2, 2020 10:56

Gadver wat een gierige familie zeg, lekker uitbuiten je werknemers dan krijg je dit…

Gast
Mark
juli 2, 2020 10:30

Echt de arrogantie spat van die franse trol af.

Gast
Viola
juli 2, 2020 10:24

Daarom keek ik nooit naar de Meilandjes.

Niet netjes van Nadège maar ik geloof haar gelijk, net zoals Caroline.
En inderdaad je zag er nooit Franse vrienden. De Meilandjes zijn niet zo empathisch. Na het vertrek van Caroline heb ik niet meer gekeken.

Gast
Huismaker
juli 2, 2020 10:19

Ik heb heel veel waardering voor Caroline, dat zij zich niet uit de tent heeft laten lokken.

Gast
Daantje
juli 2, 2020 10:11

De meilands hebben mooi weer gespeeld. Zouden ze er niet voor zorgen dat nadege bij de nieuwe eigenaar kon werken want we hebben het zo goed voor haar bedoeld. Niet dus, ze zetten haar op straat zodat het kasteel makkelijker verkoopbaar is. De meilands zijn heel uitgekiend. In de laatste serie zie je eigenlijk meer hun aard. Elkaar afbekken, vreselijke mensen. En je weet wat ze nadege nog meer belooft hebben. Misschien horen we het ooit van Carolien.

Gast
Het
juli 2, 2020 10:00

Ze was natuurlijk niet alleen huishoudster. Zij was een verhaallijn. En daar werd zij matig voor betaald. Heel haar privé werd op straat gegooid. En de Meilandjes zouden voor haar zorgen na de verhuizing.
Niet dus door het uitschot uit Noordwijkerhout.

Gast
janus
juli 2, 2020 09:53

raar dat iedereen nadege aan het bashen is ipv die commerciele, kleding namakende, geldwolven meilandjes….

Gast
Wilfred Degens
juli 2, 2020 09:52

De taalfouten werden niet door mij gemaakt.

Gast
Wilfred Degens
juli 2, 2020 09:50

Het zou me niet verbazen wanneer ze eerdaags met de echte sensatie uit haar rancuneuze fantasie komt. Te weten: Martin Meiland heeft mij meerdere malen tijdens mijn was en strijken ver kracht! Ja mensen in Nederland, tussen zijn gilletje door ver kracht. Ziet u het oor u?

Gast
Jeroen
juli 2, 2020 09:44

Nooit een extraatje gekregen?

Is ze de koffer en de vakantie vergeten die ze cadeau kreeg voor haar verjaardag?

Gast
Baudet is fakenieuws
juli 2, 2020 09:41

Die nadege is een vuillak die nu vuiligheid gaat spuwen…

Gast
Olga
juli 2, 2020 09:39

Treurig dit, deze vrouw begrijpt ook echt niet hoe het werkt, en ze heeft geen reden tot klagen. Naief om te denken dat zij zou mogen meedelen in het succes van de serie, zij is simpelweg personeel, haar salaris was helemaal niet zo slecht en ze kreeg daar ongetwijfeld ook nog haar natje en haar droogje (en de vakantie, en de parketvloer, en 3 maanden doorbetaald nu zonder te hoeven werken). Voor de roddelbladen natuurlijk gewillige slachtoffer om even met wat stront te gooien nu!

Gast
Eveline
juli 2, 2020 09:35

Nadege is een simpele en naïeve vrouw die geen idee heeft hoe de wereld in elkaar zit. Er is geen werk meer en nu is zij ontslagen met doorbetaling volgens contract. Niks mis mee en omdat ze op Fb haar verhaal doet storten de roddelrubrieken en tijdschriften zich op haar en krijgt ze een fooitje voor haar verhaal. Triest!

Gast
Willie
juli 2, 2020 09:27

B
do 02 jul 2020 om 9:12

Ik denk dat dit zelf niet zegt .Weekend,hier heb je een bedragje wij schrijven wel een sensatie verhaaltje.

Gast
Noekje
juli 2, 2020 09:27

Komt zo toch de ware aard naar boven van… Nadege. De Meilandjes mogen blij zijn dat ze er vanaf zijn, ze hebben haar prima behandeld lijkt mij in geld en toegiften!

Gast
Wilfred Degens
juli 2, 2020 09:21

Ze ontving meer dan @1700 pm. Die vrouw probeert met de zielepiet uit te hangen door dit soort verhalen geld los te peuteren van onze sensatie pers. De Meilands zijn zakelijk en zij is een aanstellerige housboudster zonder zelf een greintje begrip voor haar werkgever. Ze waande zich eigen bloed en kan haar eigen te hoge verwachting niet verwerken. Ze moet naar een psycholoog en verder de Meilands met rust laten.

Gast
Sabien
juli 2, 2020 09:18

Ze verdiende ruim 1700 euro en dan nog ontevreden, hier zijn genoeg die dat niet niet verdienen . En nu nog even de strontkar over hun heen gooien. Wat een rotvolk die fransen.

Gast
Whitedog
juli 2, 2020 09:14

De Greggel mocht mee op vakantie! Welke huissloof kan dat zeggen? Ze wordt doorbetaald, dus heeft echt niets te klagen. En zij kan helemaal niet weten hoe het met die Caroline verlopen is, want toen was ze er niet eens.

Gast
Ad
juli 2, 2020 09:12

Nelson
do 02 jul 2020 om 9:07

Heb jij een soort kronkel in je hoofd ofzo waardoor je alleen maar positief kan zijn over alles wat met Talpa te maken heeft?

Gast
B
juli 2, 2020 09:12

Tsja de Weekend komt met grof geld aan de deur bij Nadege en omdat ze er toch wel uitvliegt wil ze best even haar strontkar legen. Eerder werd ze nog goed betaald en wilde ze mee naar Nederland zei ze al huilend .Nadege heeft haar fooitje van Weekend en ze verdwijnt in de vergetelheid.

Gast
Zalmneusje
juli 2, 2020 09:11

Zo te zien is Nadège degene die geldbelust is. Ze mocht mee op vakantie, kreeg een parketvloer cadeau en kreeg prima betaald. En nog os het niet genoeg. Eenzame drommel is rancuneus omdat ze niet als een verloren dochter door het gezin is geadopteerd. Zaken zijn nu eenmaal zaken. Nadège is een overgevoelig en kwetsbaar wijffie. Dat blijkt ook uit het aanklagen v RTL ivm de persiflage van haar in de tv-kantine.

Gast
Remi
juli 2, 2020 09:09

Waarom een foto van Carlo Boszhard bij dit artikel ?

Gast
Willie
juli 2, 2020 09:08

Onsympathiek arrogant volk die Fransen.

Gast
Bri
juli 2, 2020 09:07

Heeft Nadege door dat ze maar de huishoudster is? En heeft ze ook door dat als ze 3 maanden in lockdown zit er dus ook geen andere mensen het land in mogen, er geen gasten zijn en er dus geen werk is?

Ga solliciteren en jank niet zo. Een ontslag is altijd moeilijk, maar om zo als een dwaze om je heen te slaan is treurig.

Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen