Johan Derksen en Sylvana Simons te gast bij Johnny

Johan Derksen en Sylvana Simons zijn, helaas afzonderlijk van elkaar, te gast in het nieuwe seizoen van de Johnny de Mol-show Waar is De Mol op SBS 6. Dat heeft de tv-zender laten weten. Hoewel reizen vanwege corona heel erg lastig is, keert de interviewshow van Johnny gewoon terug op de buis. Hij reist in het tiende seizoen niet naar verre oorden in het buitenland, maar door ons eigen land. Zo verkent hij met Johan de provincie Drenthe en met Sylvana de provincie Noord-Holland.

De 71-jarige Johan Derksen laat Johnny kennismaken met zijn favoriete provincie: Drenthe. De reis start in Johans woonplaats Grolloo en leidt via een brommertocht langs z’n ouderlijk huis en jeugdvoetbalclub, de Hunebed Highway en een rondje over het circuit van Assen naar een gevangeniscel in Veenhuizen.

En met politica en ex-tv-presentatrice Sylvana Simons gaat Johnny Noord-Holland verkennen, de provincie waar Sylvana als baby met haar ouders neerstreek vanuit geboorteland Suriname. Sylvana wordt verrast met nieuwe Noord-Hollandse bezienswaardigheden.

Johnny baalt er niet van dat hij niet kan reizen met zijn gasten. “Ons land, de plek die we thuis noemen, is extra belangrijk geworden in deze tijd. En ook daar valt nog verrassend veel te ontdekken. Je hoeft niet altijd ver te reizen om iets nieuws te zien; vaak ligt de verbazing gewoon om de hoek.

Andere gasten in het nieuwe seizoen zijn onder meer Gordon en Sergio Herman. De laatste namen worden later bekendgemaakt.

De première van de jubileumeditie van Waar is De Mol is op maandag 5 oktober om 21.30 uur op SBS 6.

Foto: NPO, SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen