Johan Derksen en Sylvana Simons te gast bij Johnny

Geplaatst op ma 14 sep 2020 om 13:25

Johan Derksen en Sylvana Simons zijn, helaas afzonderlijk van elkaar, te gast in het nieuwe seizoen van de Johnny de Mol-show Waar is De Mol op SBS 6. Dat heeft de tv-zender laten weten. Hoewel reizen vanwege corona heel erg lastig is, keert de interviewshow van Johnny gewoon terug op de buis. Hij reist in het tiende seizoen niet naar verre oorden in het buitenland, maar door ons eigen land. Zo verkent hij met Johan de provincie Drenthe en met Sylvana de provincie Noord-Holland.

De 71-jarige Johan Derksen laat Johnny kennismaken met zijn favoriete provincie: Drenthe. De reis start in Johans woonplaats Grolloo en leidt via een brommertocht langs z’n ouderlijk huis en jeugdvoetbalclub, de Hunebed Highway en een rondje over het circuit van Assen naar een gevangeniscel in Veenhuizen.

En met politica en ex-tv-presentatrice Sylvana Simons gaat Johnny Noord-Holland verkennen, de provincie waar Sylvana als baby met haar ouders neerstreek vanuit geboorteland Suriname. Sylvana wordt verrast met nieuwe Noord-Hollandse bezienswaardigheden.

Johnny baalt er niet van dat hij niet kan reizen met zijn gasten. “Ons land, de plek die we thuis noemen, is extra belangrijk geworden in deze tijd. En ook daar valt nog verrassend veel te ontdekken. Je hoeft niet altijd ver te reizen om iets nieuws te zien; vaak ligt de verbazing gewoon om de hoek.

Andere gasten in het nieuwe seizoen zijn onder meer Gordon en Sergio Herman. De laatste namen worden later bekendgemaakt.

De première van de jubileumeditie van Waar is De Mol is op maandag 5 oktober om 21.30 uur op SBS 6.

Foto: NPO, SBS
36 Reacties op “Johan Derksen en Sylvana Simons te gast bij Johnny”


 1. Curryworst

  Johnny de Mol reist Noord-Holland door met Silly Simons.
  Zal wel één van de weinige keren zijn dat ze buiten de Bijlmer komt.
  Dat wordt schrikken om zo veel ‘witte’ mensen te zien.

 2. rooie Rinus

  Kijkcijfer dieptebom nmr X. Ze doen het er gewoon om he, bij SBS?

 3. Joost

  Die aflevering met Sylvana sla ik wel over, net als vele, vele anderen met mij. Naar mens.

 4. Albert Verhinderd

  Ben benieuwd wie van de twee hij gaat neuken.

 5. ZeerNetteDameJaloersmakendHoogIQ

  c

 6. ZeerNetteDameJaloersmakendHoogIQ

  Sylvana Simons zie ik nog wel de eerste vrouwelijke premier van Nederland worden. Er is een omslag gaande. Binnenkort is het onze beurt en zullen wij ons moeten onderwerpen. Bedankt voorouders, maar niet heus, voor alles wat jullie onze donkere broeders en zusters hebben aangedaan. Het is nu tijd voor blanke slavernij.

 7. Black Panther

  Welke tokkies kijken dit programma. Johnny de Mol (die zogenaamd vluchtelingen helpt maar geen reet doet) interviewt wat nikszeggende BN-ers. Kijk een goede docu, lees een boek of geef je vrouw een beurt maar als je niks beters te doen hebt zegt dat wat over de kijkers.

 8. q8

  met silvana…..niet kijken dus,
  Johan ..wat maak je je druk,
  nog ff en je gaat t tijdelijke met t eeuwige verwisselen
  met zo”n type wil je toch niet gezien worden,

 9. Curryworst

  Trouwens, Johnny en Johan Derksen zijn al een keer samen op reis geweest voor het programma Waar is de Mol. Jaren geleden.
  Door Amerika en mocht Derksen nog even achter een drumstel plaatsnemen ergens in Texas.
  Zal wel een contractuele verplichting zijn dat Derksen hier aan moet deelnemen.
  Net als Wilfred Genee die lekker gaat schapendrijven met nog een BN’ertje.

 10. Pullekie

  Wat een trachisch hoofd heeft die dweil van Simons , de inval Zwarte Piet!

 11. All-in-One

  Dus een stinkende stokende ragebol of een besnorde held. Makkelijk kiezen.

 12. Grodom

  En zo bleef alle goed bij het mediakartel. Belangrijkste zijn de baantjes. Het plebs moet het daar mee mee doen. Dus, lekker naar Netflix kijken.

 13. Meneer de uil

  Zo en maar gauw naar jullie warme landen

 14. Beppie Rotjeknor

  Down town had het ook kunnen heten,.

 15. Maup Caransa

  Johan Derksen en Sylvana Simons nooit van gehoord.

 16. Charrel Kip

  Mooie gasten weer voor Mol jr

 17. Mick

  Gordon doet ook mee.

 18. Schijt aan

  Hij had met haar door zuid Holland of Friesland moeten gaan. Had je kunnen zien of ze goed had kunnen hardlopen 😂. Snap niet dat iemand met een beetje verstand met haar op pad gaat. Tja zal wel ten goede komen van / voor ze pappie. Wie wil met zo’n mormel gezien worden. Bah wat een geslijm zeg, zie wat voor een meeloper die de Mol is🖕🤢

 19. Schijt aan

  Trouwens hij moet die Sylvana en akwasi beide meenemen naar een heeeeeeel ver land, waar ze NOOIT de weg terug vinden. Opgeruimd staat heeeeeeel netjes toch?

 20. AIO

  Dus een stinkеnde stоkende rаgebol of een besnоrde held. Makkelijk kiezen.

 21. Robert van Dam

  Sylvana en Johnny, twee deugneuzen bij elkaar, nee dank je…ik zap wel een zender verder

 22. Mark

  Johan en Sylvana hadden ze op de hei met schapen moeten zetten. Dat was het programma tenminste nog spraakmakend geweest.

 23. David

  moet die Sylvana nog een podium krijgen.
  de Molletjes willen zeker social zijn voor even.

 24. Achtmet

  @mark Valt die truus met die grote krullebol wel op tussen de witte schapen …behhh kijk mij eens

 25. Miro

  Johan Derksen vind ik top.

  Sylvana Simons vind ik ernstig gestoord.

 26. Jeroen

  Zum kotzen.

 27. Teuntje

  Johnny de Mol is ook zwaar hypocriet met zn hulp aan de vluchtelingen 3miljoen had ie nodig voor 50 vluchtelingen hij kocht zeker gouden huizen voor die mensen

 28. Bromsnor

  @Albert Verhinderd, ik denk Johan Derksen.

 29. Rotterdammer

  Ik zal hun kijkcijfers niet opkrikken. Ik walg van haatheks Simons en Johnny de Mol is ook een nitwit… alleen op tv dankzij pappie de Mol. Dat programma wordt geheid een fiasco en dat gun ik de Mol van harte!!

 30. Falco Buteo

  Een activistenzoon die de meest gehate vrouw van NL gaat interviewen…. Nou dat worden mij daar toch kijkcijfers. Ik denk onder de 50k.

 31. Ome Cor

  Misschien kan Johnny ook een tattoo op haar billen laten zetten met de afbeelding van ‘n ijsbeer die in z’n holletje wil kruipen.

 32. A.M.

  Lijkt me echt leuk. Helaas heb je van die sneue mensen die overal negatief op reageren!

 33. azijnzeiker

  Vanavond weer bijna 2 uur rechts gepraat bij VI.

 34. Onze Held Geert

  Dat zeikwijf en die doorgesnoven relnicht sla ik even over.
  Ik zeg; minder.

 35. Groftick

  Zoveel nare reacties naar Silvana toe. Wat is jullie bijdrage de laaste tijd? Nooit heeft ze iemand bespot, maar blijkbaar heeft men een vrijbrief. Ze heeft toch ook gelijk, haar boodschap is ook dat we allemaal gelijke zijn en blijkbaar bevalt dat vele niet😂. Dat ze daarbij de verschillen in omgang, benadering etc etc benadrukt is toch ook heel normaal? Het is de boodschap wat niet bevalt 🤮 Er zijn namelijk nog steeds mensen zoals het bovenstaande bericht over de Bijlmer die Express mensen in categorieën stopt. Wilders is ook heel klein begonnen, hij heeft zijn kans verpest en was uiteindelijk ongeloofwaardig en had een partijprogramma op 1 A4. Silvia komt er wel en ze is niet boos op witte mensen,veel op witte mensen die gaan zeggen hoe ze haar boodschap moet verkondigen, die mensen zijn gevaarlijk, ze slaan de inhoud over, om het op de persoon af te spelen en juist dat heeft er niets mee te maken. De inhoud is, men mag opkomen en de boodschap vertalen als men wilt.

 36. Tikkie jij bent 'm

  Sylvana, Derksen en een de Mol telgje. Daar kan geen braak- of laxeermiddel tegenop.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Voor het reageren op artikelen van Mediacourant gelden huisregels. Lees de policy.

Let op: Reacties aan Mediacourant of vragen over redactionele keuzes kunt u slechts toesturen via het mailformulier.

Ziet u een ongepaste reactie? Laat het graag weten via het mailformulier of door een reactie te plaatsen met daarin het woord "moderatie". Reacties met daarin het woord "moderatie" worden automatisch vastgehouden en zijn daardoor niet zichtbaar voor overige bezoekers.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.