Martien Meiland baalt van kritiek op copycat-Maxime

Martien Meiland vindt het heel erg vervelend dat zijn dochter Maxime zo onder vuur ligt vanwege haar kledinglijn, die voor de helft van de Chinese koopjeswinkel AliExpress af is getrokken. Dat laat hij weten op Instagram. Nu de Meilandjes nog razend populair zijn, proberen ze in korte tijd flink hun zakken te vullen: er is een soap, een bed & breakfast, eigen wijn en nu ook Maxime’s kledinglijn Monciel. Ze viel echter al snel door de mand, toen bleek dat ze gewoon AliExpress-jurkjes verkocht.

Maxime pakt het doortrapt aan: kledingstukken die je bij Ali voor 50 dollar kunt krijgen, verkoopt zij door voor 129 euro. Helaas hebben Chateau-kijkers haar betrapt.

Vader Martien begrijpt helemaal niets van die ophef. “Dan denk ik: wat een vervelende mensen. Al die negativiteit. Wees eens positief!

De hele wereld hangt van kopietjes aan elkaar, aldus Martien. “Ik bedoel: er zijn toch allerlei bedrijven en merken die bij grote winkelhuizen liggen. Dat is allemaal te bestellen, ook in dat verre China. Weet je? Altijd negatief.”

Maxime heeft er veel geld in gestoken, zegt een balende Martien. “Zij heeft ook al haar geld daarin gestoken, weet je. Laat maar gaan. Dat is het.”

Ondanks dat de Meilandjes de laatste tijd erg negatief in het nieuws zijn, komt er wel een vierde seizoen van hun SBS 6-soap. Wanneer begint die? “Dat weet ik ook niet. Ik denk dat het ergens eind augustus of begin september zal zijn.

Lees ook:
Maxime ‘copycat’ Meiland: ‘Ik heb alles zelf gedaan!’ (vorige week)
Maxime Meiland baalt van forse imagoschade (vorige week)
Chateau-Nadège: ‘Meilandjes zijn heel geldbelust’ (vandaag)

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen