Albert Verlinde: ‘Robert Jensen is een lafbek’

Albert Verlinde vindt Robert Jensen een lafbek. Hij schreeuwt van alles, maar je kan hem nooit ter verantwoording roepen. Dat heeft hij boos gezegd op NPO Radio 1. Als hij wordt gevraagd welke persoon hij liever niet tegenkomt, noemt Albert direct de naam van Robert. “Nou ja, die kom je niet tegen. Dat heb ik hem altijd kwalijk genomen. Ze hadden een heel grote mond – die had ik ook – maar je moet wel mensen onder ogen komen over wie je iets gezegd hebt“, aldus de showkenner.

Het is wel een beetje een contradictie: Albert wil Robert niet tegenkomen, maar tegelijkertijd neemt hij het Robert kwalijk dat ze elkaar nooit tegenkomen.

Albert: “Ik leg hier wederom verantwoording af voor wat ik doe en wat ik zeg en ik vind hem gewoon een lafbek. Alles roepen en nooit mensen tegenkomen.”

Het is echt een heel erg laffe man, vindt Albert. “Op een gegeven moment hadden wij een soort aanvaring, maar die man vlucht echt, snap je? Daar hou ik niet van. Dat vind ik lafferig.”

Vorig jaar noemde Albert Robert nog ‘de vreselijkste man van Hilversum‘. “Schelden voor de deur en als je naar buiten komt zit hij drie blokken verderop een beetje zielig achter een heg te zeuren.

Foto: SBS, RTL

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen