Anna Nooshin: ‘Ik antwoordde Telegraaf bewust niet’

Geplaatst op za 04 jul 2020 om 10:15

Anna Nooshin heeft er vrijdag bewust voor gekozen om legitieme vragen van De Telegraaf niet te beantwoorden tijdens een video-interview. Dat laat het RTL-gezicht weten op Instagram. Anna heeft alle coronaregels aan haar laars gelapt tijdens de feestelijke opening van haar Instagram-museum: tientallen influencers buitelden over elkaar heen, terwijl er nog altijd strenge coronaregels gelden. De arrogante influencer wenst daar echter geen vragen over te beantwoorden. Ze wil alleen hosanna horen.

Ze laat weten dat ze de Telegraaf-verslaggever te negatief vond, wat overigens onzin is. “Naar aanleiding van de commotie rondom de media-artikelen van vandaag: ik koos er bewust voor de vraag niet te beantwoorden.”

Waarom niet? “Niet omdat deze niet te beantwoorden was, maar omdat dit niet de insteek was van het interview en ik daardoor totaal werd overrompeld door de negatieve toon.”

Anna wil alleen bepaalde vragen van de media beantwoorden. “Ik beantwoord altijd met liefde alle vragen die met goede intentie worden gesteld, hierbij kreeg ik dat gevoel echter niet. Het voelde als sensatiezoeken en daar wilde ik graag van wegblijven.

Dat gezegd hebbende: wij nemen onze verantwoordelijkheid voor de perslunch, maar ik zou het ontzettend jammer vinden als nu de gedachte heerst dat wij geen maatregelen treffen, juist ook omdat dit in schril contrast staat met alle maatregelen die wij wel hebben getroffen in het museum.”

Lees ook: Telegraaf zet Anna Nooshin voor lul: ‘Geen kritiek aub!’ (gisteren)

Foto: Telegraaf
31 Reacties op “Anna Nooshin: ‘Ik antwoordde Telegraaf bewust niet’”


 1. Sambal

  Te negatief? Er was letterlijk nul negatiefs aan de vragen. Als legitieme vragen niet in je straatje passen, maakt dat ze nog niet negatief. Kijk eens in de spiegel, meisje. Dan zie je iemand die wel negatief bezig was. En arrogant, héél arrogant.

 2. Curryworst

  Door niet antwoord te geven op relevante vragen vanwege de ‘negatieve insteek’
  heeft zij zelf ervoor gezorgd dat de negativiteit rondom haar juist vergroot wordt.
  Had ze de interviewer gewoon geantwoord en toegegeven dat het allemaal niet zo slim was dan was het case closed geweest.
  En wie weet niet eens uitgezonden want niet spraakmakend genoeg.

 3. Gerda

  De anderhalve meter werd niet gerespecteerd en daar ging de vraag over. Stomme doos!

 4. Piet Pannelap

  Zo’n hol leeghoofdig insta-mens als Anna maak je zelden mee.

 5. mennnoo

  De imago schade die ze hiermee oploopt is vele malen groter dan dat ze gewoon antwoord had gegeven. Als influencer is je houdbaarheid sterk in lijn met je imago. Het imago is kinderachtig en arrogant. Veel plezier ermee. Dag Anna! #stopmakingstupidpeoplefamous

 6. Dirk

  Over tien jaar heeft ze een snor en cellulitis en is ze niet alleen lelijk van binnen, maar ook van buiten. Dan is niemand nog in haar geïnteresseerd. Tot die tijd gewoon maar die boosmakende stukken over deze troela overslaan, neem ik me voor.

 7. Robert

  Groot gelijk. Telegraf is geen krant.

 8. Marloes

  Ja dit lukt ze niet meer goed

 9. Kuis

  Zelf aan positieve sensatie doen en dan iemand anders verwijten dat hij aan negatieve sensatie doet… tja… het is een vrij land… maar daar hebben mensen dan een mening over…

 10. critikast

  Ik heb dat “museum” van haar bezocht. Zonde van het geld en de kinderen vonden er ook niks aan. Dat gedoe met de Telegraaf lijkt een slimme methode om alsnog positief de publiciteit te halen, want met dat “museum” lukt dat al niet meer. Wegblijven daar mensen !

 11. snoezigkleinhertje

  Waar waren de floorangels ?

 12. Jordao

  Wat een arrogante trut zeg! Alleen buitenkant en bling bling bling…….

 13. Dan the man

  Anna Nooshin is nog net een lekker wijf (ze nadert bijna de houdbaarheidsdatum) en dat is het enige wat telt.

  Dat ze mss wat dommig en narcistisch is doet weinig ter zake in het grote gebeuren van de uiterlijke schoonheid.

 14. Suckerpunch

  Ik snap niet welke ontzettende kutmongool zichzelf zo verschrikkelijk belangrijk vindt en besluit om een museum over zichzelf te maken??

  Oja Anna fokking Noshin is zo’n kutmongool.

 15. Karel

  Zelfverklaarde influenceren die gewoon een trekpop zijn voor de commercie dat spullen wil verkopen aan mensen zonder smaak noch kraak.

 16. Ikke

  Coone leeghoofden komen er heel veel voorbij!

 17. Trudy

  Dit moet toch wel de meest leeghoofdige nutteloze vrouw zijn van Nederland…
  Mijn god wat heeft zij een bord voor haar kop.
  Leeg, leger, LEEGST Dom, dommer DOMST!!

 18. Zomaar een persoon

  @critikast – Daar had je 25 euro per persoon voor over (mocht je het niet uit je duim gezogen hebben dat je er geweest bent – waarom zou je erheen willen)?

 19. Captain Caveman

  Boegbeeld van de nietszeggende, domme grietjes generatie die denken allemaal miljonair te worden dankzij en via hun phone!

 20. L.

  Volgens mij bepaalt een journalist wat de insteek van een interview is en niet diegene die wordt geïnterviewd. Mevrouw leeft in een wereldje waarin ze alleen met complimenten wordt overladen en kan absoluut niet tegen kritiek. Best zielig eigenlijk..

 21. Sjaak trekhaak

  L., je hebt helemaal gelijk. Dit dus

 22. IVO

  kijk hoe de tafels gedekt waren, dat was geen 1,5 meter afstand van elkaar. Dus het hele uitgangspunt ging al fout bij de organisatie. Als je dan niet wilt dat dit soort vragen gesteld worden, nodig dan ook geen pers uit. Heerlijk dat dat mens hard op haar bek gaat!

 23. Beau ter Ham

  Als je veel met media dealt dan weet je toch wel een antwoord op deze prangende vraag en als je geen antwoord geeft en naar je media vrouwtje kijkt weet je ook dat de journalist lekker door gaat vragen.
  Ben jij verantwoordelijk voor die afstand en niet je event manager? Ja want jij bent het boegbeeld. Anna is best door de mand gevallen want na deze kritische vraag ( de toon was te negatief ) heb je nu op je afgeroepen dat je in alle show rubrieken zat met dit fragment. Daar ga je met je nieuwe hotspot met die mooie entreeprijs.

 24. Harry

  Bespaar je de moeite, meisje

  Weldenkend Nederland lacht je hard uit
  maar ondertussen vul jij mooi je Louis
  Vuttonzakken over de ruggen van heel
  naïeve schoolkindjes. Chapeau!

 25. Jaap Aap

  Zielig figuur. Is ook nog eens zeer slecht in liegen. Uit de picture graag!

 26. Max

  Maar die verantwoordelijkheid namen ze niet toch? Wat een onzin.

 27. anoniem

  Upside down and inside out
  And you can feel it, feel it
  Don’t know where your eyes are
  But they’re not doin’ what you said
  Don’t know where your mind is baby
  But you’re better off without it

 28. Annoniemus

  Voor een eenvoudig interviewtje met de Telegraaf stond er naast Anna Nooshin aan te geven waar ze wel of niet antwoord op zou geven , dit toont aan dat Anna Nooshin een “d e b i e l” is .

 29. Janus

  Dikke vette boetes toch mag ik aannemen voor al die pipo’s!

 30. mcp

  Anna lijdt aan het “locked mind” en “broken” wallet syndroom.

 31. Joop de viroloog

  kan je nagaan wat een dom wicht en ook het publiek (kinderen) die haar volgen.

  De Telegraaf of andere media negeren omdat er vragen worden gesteld die niet vooraf waren voorgelegd. T is de koningin niet.

  Is gewoon een dom inhalig mens dat anderen op kosten jaagt met nietszeggende zooi

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.