Anna Nooshin: ‘Ik antwoordde Telegraaf bewust niet’

Anna Nooshin heeft er vrijdag bewust voor gekozen om legitieme vragen van De Telegraaf niet te beantwoorden tijdens een video-interview. Dat laat het RTL-gezicht weten op Instagram. Anna heeft alle coronaregels aan haar laars gelapt tijdens de feestelijke opening van haar Instagram-museum: tientallen influencers buitelden over elkaar heen, terwijl er nog altijd strenge coronaregels gelden. De arrogante influencer wenst daar echter geen vragen over te beantwoorden. Ze wil alleen hosanna horen.

Ze laat weten dat ze de Telegraaf-verslaggever te negatief vond, wat overigens onzin is. “Naar aanleiding van de commotie rondom de media-artikelen van vandaag: ik koos er bewust voor de vraag niet te beantwoorden.”

Waarom niet? “Niet omdat deze niet te beantwoorden was, maar omdat dit niet de insteek was van het interview en ik daardoor totaal werd overrompeld door de negatieve toon.”

Anna wil alleen bepaalde vragen van de media beantwoorden. “Ik beantwoord altijd met liefde alle vragen die met goede intentie worden gesteld, hierbij kreeg ik dat gevoel echter niet. Het voelde als sensatiezoeken en daar wilde ik graag van wegblijven.

Dat gezegd hebbende: wij nemen onze verantwoordelijkheid voor de perslunch, maar ik zou het ontzettend jammer vinden als nu de gedachte heerst dat wij geen maatregelen treffen, juist ook omdat dit in schril contrast staat met alle maatregelen die wij wel hebben getroffen in het museum.”

Lees ook: Telegraaf zet Anna Nooshin voor lul: ‘Geen kritiek aub!’ (gisteren)

Foto: Telegraaf

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen