Patricia Paay belt met Patty, is over plasseksrel heen

Patty Brard denkt dat Patricia Paay de plasseksrel helemaal achter zich heeft gelaten. Ze had haar deze week aan de telefoon en ze klonk erg levenslustig. Dat vertelde ze van de week in Shownieuws. Hoewel Patty een van de mensen was die het plasseksfilmpje van Patricia rondstuurde, is nu alles weer pais en vree tussen de dames. Toen Patricia deze week in de krant las dat Patty is herenigd met haar boze dochter Priscilla, besloot ze om haar televisiecollega even een belletje te geven.

Patty: “Wat ik wel goed vind tegenwoordig – en het spijt me voor Patricia dat ze dit heeft mee moeten maken – is dat ze het heel goed achter zich heeft kunnen laten. Ik had haar van de week nog aan de telefoon naar aanleiding van de hereniging met mijn dochter.”

Ze werd echt blij van Patricia’s levenslust. “Als je hoort hoe ze nu praat. Ze was zo blij voor me. Ze zei: ‘Oh Pat, ik ben nu 70 en het wordt allemaal wat strammer, maar ik ben zo bang dat ik wat mis in het leven, want wat is het leven toch leuk.’ Het is toch wel heel fijn dat ze er zo is uitgekomen.”

Privé-baas Evert Santegoeds denkt dat Patricia er best goed van af is gekomen. “We weten natuurlijk wel wat het met Patricia gedaan heeft. Alhoewel: als het je ergens op de wereld moet overkomen, dan maar het beste in Nederland. Het is bij Patricia absoluut niet dat we nog onmiddellijk aan dat filmpje denken.”

Veel mensen nemen het voor Patricia op, merkt hij. “Ik maakte onlangs een beetje flauw grapje. Ze speelde in een film en iemand zei dat het haar filmdebuut is. Toen zei ik: ‘Nou, ze heeft al eerder in een filmpje…’ Toen kreeg ik hele boze mailtjes van mensen van: laat dat nou eens met rust. Ik vind dat ze dat keurig achter haar gelaten heeft.”

Hij is blij dat ze er nu zo bovenop is, want hij leefde erg met haar mee. “Patricia stond er toen wel heel erg alleen voor vond ik. Ze had één dag de hulp van Peter R. de Vries, die er de dag erna ook niet meer naar omkeek.”

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen