Patty Brard: ‘Wilfred Genee is een slappe hap’

Patty Brard vindt het heel erg slap dat Wilfred Genee vrijdagavond in de eerste nieuwe Veronica Inside niet in wilde gaan op de racismeruzie met zijn collega’s. Dat gaf ze ’s avonds laat aan in Shownieuws op SBS 6. Wat is die Wilfred toch een slap figuur, vindt Patty. Ze ergerde zich eraan dat hij zich verschuilde achter zijn fysiotherapeut. Die zou donderdag aan Wilfred hebben gevraagd om vooral een leuke uitzending te gaan maken en geen ruzie te gaan schoppen. Daar gaf hij gehoor aan.

Groteske onzin, vindt Patty. “Ik vond het heel slap dat Wilfred zei dat hij bij de fysiotherapeut was geweest en dat die had gezegd: ‘Je moet morgen maar weer eens een leuke uitzending maken.’ Sorry, alsof je aan je fysiotherapeut gaat vragen wat je de volgende dag moet doen. Het was net alsof hij er niet meer uitkwam. Het was een kat in het nauw met een slappehappen-verhaal vond ik.”

Ze vond Johan Derksen wel sterk. “Ik vond het heel spannend. Ik vond hem echt heel sterk en hij hield voet bij stuk. Hij dacht: ik pak mijn tijd en je zoekt het maar lekker uit. Hij maakte zijn standpunt heel duidelijk en stelde echt dat zijn grap echt veel leuker en onschuldiger was dan wat Akwasi uiteindelijk gezegd heeft.

Evert Santegoeds: “Johan heeft de kans om een monoloog af te steken en Wilfred nog een keer de les te lezen met beide handen gegrepen. Wilfred zag er echt een beetje als een beteuterde poes naar te luisteren naar al die woorden. Ik vond het wel spannende televisie op zich.”

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen