‘Zoontje Jeroen van der Boom krijgt nooit eerlijke kans’

Het 13-jarige zoontje van Jeroen van der Boom, Luuk, heeft een eigen liedje en videoclip gekregen voor zijn verjaardag en papa regelt nu dat die overal wordt gepusht. Ze zaten al met z’n tweeën in RTL Boulevard en deze week ook nog eens in SBS Shownieuws. Heel handig zo’n papa, maar uiteindelijk een flinke handicap, denkt Radio Veronica-baas Niels van Baarlen. Hij denkt dat het kruiwagenimago uiteindelijk heel erg tegen Luuk gaat werken, omdat men dit niet zo pruimt.

Niels denkt dat Luuk het flink moeilijk gaat krijgen. “Luuk gaat natuurlijk nooit een eerlijke kans krijgen in de wereld“, zegt hij in Veronica Inside.

Tegen collega Wilfred Genee: “Daar kan Luuk niets aan doen, maar het is hetzelfde als jouw zoontje straks bij de televisie wil gaan werken.”

Wat had Luuk beter kunnen doen? “Misschien was het nog anders geweest als zijn zoon had gezegd: ‘Ik ga acteren.’ Omdat hij nu ook gaat zingen… Ik gun het hem, hè, laten we dat vooropstellen.”

Het ging er vrijdag ook nog even over bij Shownieuws. “Hij wil het wel helemaal zelf doen, hè?“, merkte Patty Brard op.

Evert Santegoeds: “Ja, maar hij wordt natuurlijk wel heel erg op het paard geholpen. Hij wordt deze week flink gelanceerd en dat gunnen we hem allemaal, maar het is natuurlijk wel makkelijk zo’n kruiwagen. Jeroen is er heel actief in om zijn zoontje mee te nemen op weg naar de top.”

Lees ook: Jeroen van der Boom plugt zoontje nu ook bij Show (donderdag)

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen