AD’s mammoettanker sloopt Wendy: ‘Ze is gewoon nep’

Geplaatst op ma 09 sep 2019 om 17:00

De shitstorm is nog niet voorbij voor Wendy van Dijk. Terwijl de presentatrice al door een diep dal gaat, walst ook de mammoettanker van het AD nog eens over haar heen. Opiniediva Angela de Jong trekt in haar nieuwste column de vergelijking tussen dé twee grote SBS 6-sterren: Linda de Mol en Wendy van Dijk. Daarbij vraagt ze zich af waarom Linda op handen wordt gedragen en Wendy ‘steeds weer gedoe en negativiteit om zich heen heeft’. Gelukkig geeft La Jong zelf het antwoord.

De Jong weet wel waarom men zondag massaal keek naar Miljoenenjacht, maar ook massaal wegzapte toen Flirty Dancing met Wendy begon. “Het is vrij simpel: het is echt versus nep.”

Of beter gezegd: het gevoel van authenticiteit dat Linda verduveld knap in al haar uitingen weet over te brengen versus een eendimensionaal imago van heilige, dat steeds harder schuurt met alle ruis, geruchten en ophefjes van afgelopen jaren.”

Linda komt ondanks al haar rijkdom oprecht over als ze in Miljoenenjacht juicht om een prijs van 444.000 euro, vindt De Jong. “Als Wendy in Flirty Dancing als gezellig buurmeisje over straat huppelt en ‘oh lief’ kweelt tegen de deelnemers, komt dat net zo bedacht over als de dans van haar kandidaten, die ook nog eens veel te perfect zijn om geloofwaardig te zijn.”

Van Dijk is momenteel in het nieuws omdat er zaterdag op haar twitteraccount haattweets over Chantal Janzen werden geliket. “Iedereen begrijpt toch dat ik dit niet ben?“, riep ze verbaasd op NPO Radio 1.

De Jong snoeihard: “Daar zit ’em de crux. Het is Wendy die niet begrijpt dat haar publiek niet meer weet wie ze is.”

De genadeloze column van AD-Angela kunt u hier lezen.

Lees ook:
Wendy van Dijk liket haatberichten over Chantal Janzen (zondag)
Wendy na twittermisbruik: ‘Ik ben niet gehackt’ (zondag)
Shownieuws denkt dat Chantal niet blij is met Wendy (vandaag)
Ron Vergouwen: ‘Had Wendy een slok teveel op?’ (vandaag)
Wendy van Dijk: ‘Lastig om mijn imago te keren’ (vandaag)
Oplage van de Wendy daalt: ‘Heel lastige markt’ (vandaag)

Foto: RTL
110 Reacties op “AD’s mammoettanker sloopt Wendy: ‘Ze is gewoon nep’”


 1. anonymous

  Ze heeft gelijk

 2. Vries

  Linda komt inderdaad heel oprecht over en volgens mij is zij dan ook een echt mensenmens.

 3. Flexi

  Waarom moeten vrouwen altijd persoonlijk worden?
  Hou het toch zakelijk.

 4. Emma Wortelboer Lover

  ” Mammoettanker ”

  HAHAHAHAHAHA

 5. Dominee Bonk

  Dit soort wezens zijn varkens. Amen

 6. IP Reclame

  Eet soep! Want soep is goed voor u.

  Soep.

 7. NPO Kijker - de enige echte

  Hamsterwang wanneer ga je weer hamsteren.

 8. @NPO Kijker - de enige echte

  #doeslief

 9. Iemand

  Bij Linda de Mol is het ook niet 100% authentiek, altijd maar die gemaakte vrolijkheid in IHVH. Maar zij komt zeker wel prettig over, dat is een charisma dat zij van nature heeft. En in Gooische Vrouwen was zij leuk. Verder zijn de meeste mensen die op tv komen nep, dus wat dat betreft valt Wendy niet uit de toon.

 10. Zonder Naam

  Hoe Linda ‘in real life’ is weet ik niet. Waarschijnlijk veel harder dan hoe ze op de kijker overkomt (anders was ze niet zo ver gekomen). Maar als het een naar mens zou zijn, heeft ze iig ruim voldoende acteertalent en sociaal inzicht om de kijker te doen geloven dat ze echt heel erg leuk is. Dit in tegenstelling tot Wendy.

 11. M.

  MC jullie worden steeds beter, een kijkje nemen op jullie website hoort al een beetje bij mijn dagelijkse pauze. hahahhahhahahahha MC valse nichten jullie zijn lekker op dreef.

 12. NPO Kijker - de enige echte

  Te laat

  De hamsterweken zijn weer voorbij.

 13. Heftig nieuws van de Story

  Ingewijden weten het zeker: het is over en uit tussen André Hazes en Monique Westenberg. De twee houden hun lippen stijf op elkaar over een breuk, maar het is duidelijk dat de relatie in zwaar weer zit. Monique lijkt nu ook te hebben gebroken met Djarno Hofland, de neef en beste vriend van de zanger.

  De blondine volgt Djarno niet meer op Instagram, waardoor zij geen foto’s en video’s van hem meer ziet. Een signaal dat iets niet helemaal goed zit tussen de twee. Een opvallende actie, al helemaal omdat André vorige week iets vergelijkbaars deed. De zanger ontvolgde zijn goede vriendin Nikkie Plessen, met wie hij deze zomer een avontuurtje zou hebben beleefd.

 14. Mark2

  Dat wijf van het ad weet ook nooit eens iets normaals te schrijven. Laat ze lekker gaan kicken op Beau! Wat een zanikh oer is het het!

 15. Chantal Janzen (gehackt)

  Ik ben wel fan van Linda en niet van Wendy

  *ook dit is door een derde persoon geschreven*

 16. Norvo

  Wat kan ze open deuren intrappen, he? Die meid.

 17. Chantal Janzen (gehackt)

  unnen ze niet op alle SBS programma’s die Wendy presenteerd niet iemand anders zetten die wel een hart (in aktie) heeft?

 18. Flexi

  Van Dijk liet met Ushi zien wel degelijk over kwaliteiten te beschikken. Dat deed ze gewoon steengoed.

 19. Joris de P.

  Wendy wordt helemaal geplet door deze ADwalvis.

 20. Rambo

  Oei, snoeiharde column van Angela en eerlijk gezegd zit er een kern van waarheid in wat mij betreft. Ik ben bang dat het alleen maar meer bergafwaarts gaat met de carrière van Wendy.
  Zij gaat spijt krijgen van deze risicovolle overstap want nu moet ze het zonder het succes van The Voice doen en dit was het laatste stukje zekerheid van haar op tv. Ze zal met lede ogen aanzien hoe Lieke van Lexmond momenteel deze rol met verve overneemt en overspoelt wordt met complimenten over haar prettige en warme manier hoe ze met de senioren omgaat. Daarin wordt vaak tegelijk gerefereerd aan dat mensen Wendy totaal niet missen omdat ze constant haar zelf in de belangstelling zette en overdreven en nep dit programma presenteerde.

 21. Sophie

  Angela heeft gewoon gelijk. Iedereen ziet dat Wendy nep is.

 22. Ad Visser

  Zullen we het rijtje Neppers nog eens verder uitbreiden……?

 23. @Sophie

  Angela heeft maar half gelijk, want Linda is ook nep. Die speelt iets beter dat ze zo gewoon is gebleven, maar is even nep.

 24. Flexi

  Iedereen is nep, jij en ik ook, de één kan het alleen beter verbergen dan de ander.
  Stel je voor dan je onzichtbaar kon zijn, dan pas kwam je ware aard naar boven.

 25. Marko

  Linda is wat gehaaider: dat is het De Mol-gen. Des te verraderlijk, dus.

 26. Flexi

  En een vrouw vertoont haar ware aard pas tijdens de scheiding.

 27. 123

  En daar slaat Angela de spijker op z’n kop. Je ziet het zelfs in de outfits terug: Linda’s kleren lijken vaak bij de Vögele gekocht te zijn, terwijl die van Wendy zo gewoon mogelijk moeten ogen, maar eigenlijk uit de P.C. Hooftstraat komen.

 28. Flexi

  Vögele bestaat al een paar jaar niet meer en haar opvolger Miller&Monroe is ook al een paar maanden failliet.

 29. Marry Hens

  Chapeau voor weer zo’n geweldige column van Angela! Wendy moet tegen zichzelf in bescherming worden genomen want deze, ooit geweldige vrouw, kan dit uiteindelijk mentaal niet meer aan. Op zo’n moment gaat het gezin voor.

 30. Erwin

  Ik hoop echt dat ze sterk in haar schoenen staat. Na al die jaren hemelprijzing kun je als mens ook knap breken onder alle kritiek.

  Wendy heeft duidelijk een Yvonnetje gedaan op Radio 1.

 31. Paul

  Angela heeft opnieuw gelijk! Idd Wendy is 47, denkt dat ze 25 is en gedraagt en kleed zich ook zo, altijd happy the peppy met haar kinderachtige toontje. Heb haar blad weleens doorgebladerd en dat is net zo nep. The Voice was haar laatste strohalm en nu Lieke de presentatie van senior doet valt meteen het verschil op. Professioneel en laat mensen in hun waarde en het draait om de kandidaten en niet om de presentatrice, dat was bij Wendy wel het geval.
  Verder weet ik uit zeer betrouwbare bron dat ze op de studiovloer een stuk sjagrijn was en alleen haar nep smile opzette als er een camera in de buurt was.
  Kortom Wendy ga gezellig op Ibiza wonen, begin een kledingwinkeltje, daar heb je bij Kruidvat ervaring in en laat je nooit meer op TV zien.

 32. Veel meer Flexi

  Dat wordt straks nog wat als ze samen met Jardino het programma Dance Dance Dance gaat presenteren. Wat voor recensies krijgt ze dan?
  Word nog smakelijk ..

 33. ano@niem.nl

  Ik zei het al eerder Angela is een persoonlijke Talpa-vendetta begonnen.
  Schreef ze eergisteren nog dat Linda met Mijoenenjacht niet ging scoren, nu keert zel al weer om als een blad aan de boom.

  Wat Wendy betreft speelt ze het niet op het programma maar op de persoon. Dat noem ik een inhoudsloze columnist dit uit is om de presentatrice te kielhalen op een nogal misselijke manier.

  Beoordeel het programma en verder niet, maar Angela kan het niet laten op de vrouw of man te spelen.

  Het enige zinnige dat over Flirty Dancing gezegd kan worden is dat men voor aflevering 1 geen kandidaten kon vinden en uistekende goedogende acteurs en actrices erbij hebben gehaald. Daaardoor is het nep, want hoe kan het zijn dat deze goedogende acteurs vrijgezel zijn ?????????

 34. Het meisje met de grijze Luger

  Wendy is op zijn best een zeer middelmatige presentatrice die geluk heeft gehad dat ze (via een belangrijke man) in succesvolle formats is gerold. Maar moet ze iets doen op eigen kracht, dan bedient ze zich van allerlei stopwoordjes en nepperig gedrag. Het is een soort act die steeds meer mensen doorzien.

 35. Bart

  @ano@niem.nl Angela verwoord wat de kijker er van vind. Dat mag ook persoonlijk. In dit geval gaat het over Wendy en ze slaat de spijker op de kop.

 36. Advies voor Wendy

  Wendy al die bagger blijft maar komen.
  Ik wil je adviseren om je te laten roasten op Comedy Central.
  Je zal zien dat het daarna alleen maar beter zal gaan.
  De negatieve energie die om je heen hangt nu zal verdwijnen.
  Bespreek dit idee maar eens met wijze mensen om je heen.

 37. Lies

  Serieus MC? Mammoettanker?

 38. ano@niem.nl

  @Bart: Angela verwoord wat ze zelf vind van Wendy. Hiermee leg je mensen woorden in de mond. Er komen ook geen feiten op tafel, alleen weer die aloude verdachtmakingen en geruchten.

  Ik zou als ik jullie was maar eens een paar afleveringen Obese bekijken die Wendy presenteerde. Ze heeft inlevingsvermogen voldoende!

  De kijker kijkt wat het programma aan amusement biedt. Dat Flirty Dancing erg nep overkwam is overduidelijk. Voor vrijgezellen zagen ze kandidaten er veel te goed uit en het beeld was dusdanig gepimpt dat er helemaal niets echts overbleef.
  Dat stond totaal los van de presentatie, die was verder prima. Met echte kandidaten waarbij werkelijk blijkt dat ze vrijgezel zijn en moeite hebben met contact, uiterlijk etc had het allemaal net even authentieker er uit gezien.

 39. Michel

  Er zijn er wel meer in Hilversum die overeind gehouden werden door een goed format… maar Wendy was wel de duidelijkste…maar Art kan er ook wat van… en dan heb je nog Chantal, Ellie, Gordon… Carlo, Ruben, Vivian…

 40. TomTom

  Auwwwww, biatch faaaaait.

 41. 123

  @ano@niem: Angela vergelijkt alleen maar de twee grote overstappen van dit seizoen met elkaar, niets meer en niets minder. Het AD heeft dat een paar jaar geleden met Chantal Janzen en Yolanthe (met de vele achternamen) gedaan: waarom wordt de één als een typisch volks meisje gezien, en de andere als een volgespoten golddigger?

  Angela doet nu hetzelfde met Linda en Wendy. En ja, idd, in het echte leven kunnen de rollen totaal omgedraaid zijn, maar in de ogen van het publiek ligt Linda gewoon beter dan Wendy.

  Hoe dan ook: vergeet nooit dat Angela een column schrijft hè, dus géén feitelijk correct artikel die het nieuws van de dag zal bepalen. Net zoals er vast ergens iemand in NL is die op zijn/haar blog of vlog allemaal voors en tegens over de laatste postzegelcollectie wil delen.

 42. henk

  Tante Angela vanmorgen bij WNL en op RADIO1.

 43. Nunc aut Nunquam

  OEWENDY is niet fake man,,,, haar trui en Tshirt spreekt boekdelen,,,,BANG DAT DE MENSEN HAAR NIET HERKENNEN wendy all over,,,, need I say more???
  BNers,,,, levende laxeermiddelen

 44. Misutoria

  Angela heeft het goed maar wel ‘hard’ verwoord.

 45. ano@niem.nl

  @123 het vergelijk tussen Wendy en Linda is totaal onnodig en doet totaal niet ter zake. Angela moet de programma’s beoordelen en Wendy deed de presentatie zoals we van haar gewend zijn. Dat Linda de troonopvolgster van Mies is dat weet iedereen zelf ook wel.

 46. #NPO kijker - de enige echte#

  Angela haar taak is schrijven over de kwaliteit van een programma.

  Ze gaat liever zeer laag onder de gordel te werk.

 47. Willem Ruis (R.I.P.)

  Men kan schrijven wat men wil,

  Talpa TV van John de Mol is anno 2019 een feit !
  Het is niet meer stuk te schrijven !

  Dit keer gaat het lukken, linksom of rechtsom, de Nederlandse kijker zal Talpa Network langzaam maar zéker omarmen !

  De kijker heeft het truukje door, zij zullen zich niets meer laten wijsmaken door de schrijvende pers.

  Sport7 en Talpa (tien) zijn in het verleden ook op deze manier stuk geschreven.
  Om maar niet te spreken over het tegen houden van zender TV10 van Joop van den Ende, door de Nederlandse regering, op 2 oktober 1989.

  De kijker gunt het John de Mol nu wél om commerciële televisie en radio activiteiten in Nederland aan te bieden.

  RTL-Nederland, bedankt voor al het kijkplezier van de afgelopen 30 jaar !

  Wendy van Dijk, trek je niets aan van de hetze die momenteel tegen jou wordt gevoerd,

  wat er allemaal over je geschreven wordt is complete onzin, je hebt een héél leuk programma dat goed bij je past !
  Pas voortaan goed op wat je doet, je ligt nu in een vergrootglas.

 48. Donald Dumb

  18.46

  Behoor je tot het trollenleger van John de Mol?

 49. 123

  @ano@niem: In dit geval was het wel gepast, want de programma’s kwamen na elkaar, en zagen een duidelijk verschil qua kijkcijfers. Had Linda op zondag gestaan, en Wendy op bv. woensdag, dan had deze column er waarschijnlijk niet geweest.

  Maar Angela’s ‘taak’ is om alles te kijken, en dit viel haar op. En met haar de helft van de kijkers van Miljoenenjacht, die weggingen tien Flirty Dancing begon.

 50. ano@niem.nl

  En dus mag ze geheel ongefundeerd en ongenuanceerd over Wendy bazelen? Kom op zeg. Dit is eerder riooljournalistiek dan een column van een tv analist.

  Het enige dat opviel is dat het programma van Wendy te snel in elkaar is gedraaid waardoor er niet op tijd kandidaten waren en men stand-in acteurs en actrices heeft gebruikt. Daar straalde het nep van af. Dat had echter niets maar dan ook totaal niets met de presentatie te maken.

 51. Yuwan

  Ik zou over de rooie zijn als ik Chantal was.

 52. FlyingLotus

  Wat is dit toch een vies dik varken. Geef mij maar die slanke wendy.

  Dikke mensen zijn dom.

 53. AD's Deal van de Dag!

  Wil jij kans maken op een geheel verzorgde tantra-sessie met Angela???
  Sms dan ANGELA naar 3232

 54. Bo

  Linda wordt iets beter beschermd dan Wendy; je las nooit iets over haar en Viggo Waas. Wendy durft Erland er niet uit te trappen, want dan is ze de nieuwe Holt of Nance. Natuurlijk zijn presentatoren fake. Frits Sissing gedraagt zich op tv als een zacht ei. Maar toen ik een Hongaarse zangeres mocht toevoegen op Facebook na een wilde nacht, werd mij gevraagd of ik hem ook kende.

 55. Johnny👀

  Wendy is nep, Chantal is nep, en die 2 kamerolifantjes Angela en Linda zijn nep, opruimen die handel.

 56. Bangela

  Angela is zó goed om elke keer weer op te typen wat iedereen allang weet of ziet aankomen. Daarom hoort ze niet thuis in een krant: daar hoort (iets) nieuws in te staan. Angela kijkt televisie, maar heeft geen visie.

 57. Cees

  100X beter dan Angela de Jong: Han Lips in Het Parool. Wél altijd humor, nooit zuur. En niet zo voorspelbaar als de Angela-stukjes.

 58. Trakkeplok

  Wendy van Dijk. Het talentloze danseresje dat het van de gunfactor moest hebben. Gunfactor verdwenen, nu Wendy nog.

 59. Beflap

  Wat zou Angela van dit vinden?

  https://www.dumpert.nl/mediabase/7752409/8dee2528/zeurchauffeur_leeft_nog.html

 60. Mediapark

  Presentatieteksten, wel erg gejat van BZV Yvonne. Regisseur met voorliefde voor drone-beelden. Locatie erg mooi (chapeau productie!). Urgentie om deze kandidaten op tv te brengen ontbreekt. Ofwel: format heeft potentie maar moet wel terug naar de tekentafel.

 61. sukkel

  LInda is een vakvrouw en WEndy een cokesnuiver

 62. Paul

  Zoals altijd… Angela de Jong weet het goed onder woorden te brengen.

 63. ik john de mol van sbs 6

  en weer zijn er hier op ter teentjes getrapt het is nou eenmaal zo wendy is gewoon een tv h.o.e.r. en g.e.i.l.t. om in de belang stelling te staan en denkt alleen aan haar zichzelf zij verkoopt de ziel van der overleden vader/moeder aan de duivel om er zelf beter van te worden

 64. @20:54

  En jij geeft haar die aandacht.

 65. Joris Agema

  Los van de waarheid: nep of niet. Lukt het Linda wel en lukt het Wendy niet.

 66. René van Gellekom

  Wow, het niveau hier stort met de lichtsnelheid in.

 67. G.ossip

  20.45 doe eens normaal joh,dat kan echt niet wat jij daar zegt.

 68. G.ossip

  20.54 moet het zijn

 69. Zakp

  Drie-Nul, Drie-Nul, Mora Kipsalul!!!

 70. Momo

  Laat me niet lachen, er is niemand zo fake als Linda.

 71. MetinDw

  Nichten Courant

 72. Corne

  Angela de Jong gaat wederom haar boekje ver te buiten en dient ontslagen te worden

 73. Bianca

  Is Dance Dance Dance met Wendy en Jandino? Wat een ramp is dat voor Talpa. Uitgekotst en uitgekotst xl..

 74. Joost

  Ik heb Wendy van dichtbij meegemaakt bij de opnames van Hart in Actie. Het bedrijf waar ik toe. werkte doneerde een rolstoel aan een gehandicapte jongen. Mooi om zoiets mee te maken natuurlijk. Alleen wij waren allen verbaasd over het gebrek aan empathie bij Wendy. Die was er namelijk alleen voor de camera. Zodra het filmen klaar was werd ze meteen afstandelijk en interesseerde haar het overduidelijk niets meer. Een gênante situatie. Het team om haar heen probeerde er nog wat van te maken door belangstelling te tonen, maar Wendy boeide het allemaal niet.

 75. 4&deel

  Linda de Mol heeft een geweldige manager die elk vlekje op het imago van haar bestverkopende product weet weg te poetsen en zorgt dat het grootste deel van de Nederlanders gelooft dat Linda™ echt zo echt is.

  Ik weet niet zeker of Angela de Jong ook gelooft dat Linda zo echt is of dat ze weet dat haar lezers het geloven en zij gewoon moet bevestigen wat haar lezers geloven. Ik denk dat De Jong wel weet dat Linda™ een merk is en een – knap geregisseerde – marketingstrategie.

 76. Bart

  @ano@niem.nl Echt onzin wat je zegt. De columns gaan over televisie en dus horen daar ook zeker de presentatoren bij. Als je al reacties een beetje volgt (niet alleen hier op mc) dan zijn deze veel al negatief. Angela verwoord dat in haar columns want dat is haar werk. Dat doet ze heel goed. Het is eigenlijk veel stuitender dat een tv zender toch met haar door gaat en nu Hart in Aktie van stal haalt om te proberen wat aan haar imagoprobleem te doen. Wat natuurlijk niet gaat lukken. Dit geld het zelfde voor Gordon en RTL met Humberto.

 77. Bart

  @4&deel Bij Yolanthe gaat het die zelfde manager echt nooit lukken.

 78. Sip

  Wie gaat nu een trui dragen met je eigen naam hierop.

 79. Bart

  @Sip Ik!

 80. Joehoeee

  Help

 81. Andreeej

  Ik bleef eens slapen bij Chateau Meiland en ik kon niet slapen die nacht dus ik keek wat uit mijn raam. Het was 3 uur en ik zag Martien naakt richting de openbare weg fietsen….

 82. Joop

  Op een fiets zonder zadel zeker.

 83. Andreeej

  Ja want bij elk hobbeltje hoorde ik oooeeerehhhh aaauuuwww

 84. Joop

  Wat een avonturen dan in en om Shiteau Meiland.

 85. critikast

  Vindt MC de kwalificatie “mammoettanker” voor een erg gewaardeerde columniste wel door de “moderatiebeugel” kunnen ? Belachelijk ! Voor het minste dubbelzinnige woord wordt er “gemodereerd” of zelf geschrapt, maar de redactie zelf heeft blijkbaar geen rem om te discrimineren. Schande !

 86. Jojo

  Nou nou.. het is wel een hetze aan het worden.

  Echtheid van de Mol wel eens, laatst nog gezien bij de opnames van Miljoenenjacht. Staat echt dichtbij de normale mensen. Maakt buiten de opnames om veel tijd om met mensen te praten en ook vooraf en achteraf spreekt ze het publiek heel natuurlijk toe.

 87. 123

  @cririkast: Eens.

 88. 123

  Dus, nogmaals: daar slaat Angela de spijker op z’n kop. Je ziet het zelfs in de outfits terug: Linda’s kleren lijken vaak bij de Vögele (of, zoals Flexi wil: Zeeman/Hans Textiel/Wibra) gekocht te zijn, terwijl die van Wendy zo gewoon mogelijk moeten ogen, maar eigenlijk uit de P.C. Hooftstraat komen.

  Sorry, maar ze heeft gewoon de gun & funfactor niet meer. En dat is wat Angela laat zien: wie is Wendy nu écht? Linda doet dat een héél stuk beter. Da’s alles.

 89. Zonder Naam

  @Jojo – Linda snapt dat ze ‘het merk Linda’ door moet voeren zolang ze in aanraking komt met haar publiek. Ook als de camera al uit is. Anders geeft er misschien nog iemand op Mediacourant, Fok, enzovoort door wat voor trut Linda De Mol in het echt wel niet is. :D

 90. Zonder Naam

  Nog maar eens proberen – @Jojo – Linda snapt dat ze ‘het merk Linda’ door moet voeren zolang ze in aanraking komt met haar publiek. Ook als de camera al uit is. Anders geeft er misschien nog iemand op Mediacourant, Fok, enzovoort door wat voor tr*t Linda De Mol in het echt wel niet is. :D

 91. Elise van Teteringen

  Wendy van Dijk. Terug stukje mens. De aandacht niet waard.

 92. Harry Nak

  BREAKING: Frits Wester neemt ontslag bij RTL na dronken TV-optreden.

 93. @123

  “En dat is wat Angela laat zien: wie is Wendy nu écht?”

  Kom op, man, heb jij daar Angela voor nodig, om jou dat te laten zien? Serieus? Totaal overbodig, die De Jong, ze laat steeds zien wat iedereen al was opgevallen. In geen enkele andere sector zouden ze je dan deskundig noemen.

 94. Sven L.

  Zou Wendy er eigenlijk van balen dat Linda de Mol last-minute alsnog naar SBS is gegaan? Van Dijk blijft natuurlijk 2e viool spelen op deze manier.

  Lijkt me best zuur: je troon opgeven bij RTL met de hoogst scorende programma’s om op SBS in de schaduw van het zusje van de baas aan te modderen… Of zou ze niet geweten hebben dat Linda de overstap ging maken? En terug naar RTL zal niet gebeuren. Haar plek is weg.

  Carrière-technisch niet zo’n slimme move, maar dat zal ze pas over 10 jaar in een willekeurig interview toegeven.

 95. Sven L.

  Off topic; gisteren JINEK gekeken. Top uitzending. Gesprek dat ze voerde met Astrid Joosten en Robert ten Brink was echt leuk. Twee ‘oude rotten’ over de kracht van een goede televisie quiz. Die snappen hoe het werkt. Stel jezelf in dienst van het format want dat is de ster, niet de presentator.

  Zouden meer presentatoren moeten doen. Overigens weet Linda de Mol de perfecte balans hierin op te zoeken, wat voor een groot deel ook haar succes en populariteit verklaart.

 96. Edwin

  Of ze zelf wel echt is. Ik heb echt een hekel aan de mevrouw de Jong. Talpa gaat het winnen van RTL. Ga eens wat beter doen met je leven.

 97. Een nieuwe dag

  @Bart 0:10
  Met Yolanthe bewijst die manager pas echt hoe goed ze is. Een talentloos kind met flop na flop en gunfactor 0 aan SBS slijten voor een politieserie? Die manager kan nog ijs verkopen aan de eskimo’s!

 98. Babs

  Spijker op z’n kop Angela! Het is volgens mij precies zoals jij het schrijft!
  En Wendy? Speelt de onschuldige presentatrice….

 99. max

  Wanneer slopen we die Angela de Jong eens? Wie is zij om iemand elke keer persoonlijk kapot te maken, Klerewijf!

 100. Krelis

  @Sven L. : perfecte analyse

 101. Krelis

  @Max Angela de Jong is wat onzekere mensen nodig hebben: iemand die bevestigt wat zijzelf allang hebben gezien.

 102. West Frister

  Angela de Jong? Dat is de Geert Wilders van de televisiewereld – totaal overtuigd van haar eigen gelijk, altijd zeiken over wat een ander fout doet en nooit met oplossingen komen of verantwoordelijkheid nemen. Totaal overbodige stukjestyper, die veel te veel op tv komt, want 100% ijdel.

 103. Lariekoek

  Veel mensen blijken jaloers te zijn op Wendy! Hun leventje is zelf niet bijzonder, dus gaan ze helemaal los op Wendy!

 104. Suzy Wang

  Mamoettanker? Die diepvrieskist. Als zij binnekomt spring spontaan de verwarming aan.

 105. max

  @Krelis ik bepaal liever zelf wat ik zien, dan dit door zo’n opgeblazen AD trol te laten voorschotelen en als waarheid overnemen, Het is vreselijk hoe makkelijk mensen iets voor waarheid aannnemen en achter zo”n troela de Jong aanlopen.

 106. Anne

  Wendy van Dijk heeft de gunfactor niet. Bijna alles wat ze doet is al door een ander gedaan en dan moet zij ook zo nodig. Spangen en het blad Linda, hup daar kwam Wendy, moordvrouw en het blad Wendy. Verzin wat nieuws als je zo’n grote televisie-mevrouw bent. Bovenal is belangrijk dat je natuurlijk overkomt, maar helaas alles straalt een tikkie nep uit.

 107. Harco sorbato

  Angela Ritueel verbranden

 108. Ben

  Linda is net zo nep zo niet erger als leeghoofd wendy. Het verschil zit hem in het geld. Wendy is een nepfiguur die nog dieper gedaald is als haar toenmalige xandertje. Zij verweet hem van alles en heeft inmiddels echt alles nagedaan maar dan alleen nog 10x zo erg. Dat vergeven kijkers niet. En ook linda gaat op haar bek.
  Alles is kapot geregisseerd. En dat komt iedereen heel duur te staan. Let maar op. Kijkers pruimen dit niet meer!!

 109. Dr. Bernhard

  Iedereen die denkt dat Linda echt en authentiek is (zoals Angela de Jong), zou een reality check moeten doen. Een persoonlijkheid bestaat uit meerdere facetten, maar van Linda kennen we maar één, geprojecteerd beeld. Het is een (behoorlijk goed uitgevoerd) imago, mensen. Sorry als je dacht dat het een vriendin van je was – dat is ze niet. De Linda die je ziet, is nep.

 110. Sven L.

  dr. Bernhard; deels wel met je eens. Linda de Mol is zich zeer bewust van het feit dat ze Linda de Mol is, en hoe Nederland over haar denkt. Daarom koopt ze nooit kaviaar maar laat ze het thuis bezorgen (haar eigen woorden, check maar).

  Neemt niet weg dat deze vrouw echt wel over talent beschikt. Het grootste talent: kijkers laten geloven dat ze 2 straten verderop zou kunnen wonen. En dat is wel knap.

  Maar ze kan wel degelijk presenteren. Acteren ook. In “Terug naar de kust” speelde ze haar rol met verve!

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.