AD’s mammoettanker sloopt Wendy: ‘Ze is gewoon nep’

De shitstorm is nog niet voorbij voor Wendy van Dijk. Terwijl de presentatrice al door een diep dal gaat, walst ook de mammoettanker van het AD nog eens over haar heen. Opiniediva Angela de Jong trekt in haar nieuwste column de vergelijking tussen dé twee grote SBS 6-sterren: Linda de Mol en Wendy van Dijk. Daarbij vraagt ze zich af waarom Linda op handen wordt gedragen en Wendy ‘steeds weer gedoe en negativiteit om zich heen heeft’. Gelukkig geeft La Jong zelf het antwoord.

De Jong weet wel waarom men zondag massaal keek naar Miljoenenjacht, maar ook massaal wegzapte toen Flirty Dancing met Wendy begon. “Het is vrij simpel: het is echt versus nep.”

Of beter gezegd: het gevoel van authenticiteit dat Linda verduveld knap in al haar uitingen weet over te brengen versus een eendimensionaal imago van heilige, dat steeds harder schuurt met alle ruis, geruchten en ophefjes van afgelopen jaren.”

Linda komt ondanks al haar rijkdom oprecht over als ze in Miljoenenjacht juicht om een prijs van 444.000 euro, vindt De Jong. “Als Wendy in Flirty Dancing als gezellig buurmeisje over straat huppelt en ‘oh lief’ kweelt tegen de deelnemers, komt dat net zo bedacht over als de dans van haar kandidaten, die ook nog eens veel te perfect zijn om geloofwaardig te zijn.”

Van Dijk is momenteel in het nieuws omdat er zaterdag op haar twitteraccount haattweets over Chantal Janzen werden geliket. “Iedereen begrijpt toch dat ik dit niet ben?“, riep ze verbaasd op NPO Radio 1.

De Jong snoeihard: “Daar zit ’em de crux. Het is Wendy die niet begrijpt dat haar publiek niet meer weet wie ze is.”

De genadeloze column van AD-Angela kunt u hier lezen.

Lees ook:
Wendy van Dijk liket haatberichten over Chantal Janzen (zondag)
Wendy na twittermisbruik: ‘Ik ben niet gehackt’ (zondag)
Shownieuws denkt dat Chantal niet blij is met Wendy (vandaag)
Ron Vergouwen: ‘Had Wendy een slok teveel op?’ (vandaag)
Wendy van Dijk: ‘Lastig om mijn imago te keren’ (vandaag)
Oplage van de Wendy daalt: ‘Heel lastige markt’ (vandaag)

Foto: RTL

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen