Wendy van Dijk liket haatberichten over Chantal Janzen

De kersverse SBS 6-ster Wendy van Dijk verbaast men op Twitter behoorlijk door enkele haattweets over Chantal Janzen, de nieuwe leading lady van RTL 4, te liken. Er is zaterdagavond veel getwitterd over de nieuwe show van Chantal, namelijk Dancing with the Stars op RTL 4, en de negatiefste commentaren worden uitgelicht op Wendy’s twitterpagina. Bijvoorbeeld: “Jeetje, wat is er met het gezicht van #chantaljanzen gebeurd? Mislukte facelift, die wangen zo hoog en botox? Zonde!

Een andere door Wendy gelikete reactie: “Dancing with the Stars-presentatie zou gedaan worden door Chantal Janzen maar ik zie alleen een strakgetrokken gebotoxte blonde doos.

Ook liket Wendy kritiek op het duoschap tussen Chantal Janzen en Tijl Beckand: “Wat een vreselijke presentatie van beiden. #irritatiefactortje.

Twitteraars snappen er helemaal niks van. “Vanaf het account van Wendy van Dijk worden passief-agressief vileine tweets over Chantal Janzen geliked. Óf Erland zit achter de gezamenlijke iPad, óf ze is toch niet zo’n positiviteitsgoeroe als ze in dat draak-van-een-blad doet voorkomen“, zegt journaliste Nikki Sterkenburg.

Verslaggever Joost Maiburg van RTL Boulevard laat weten dat hij het niet chic vindt van Van Dijk. “#Positiviteitsgeroe“, twittert hij cynisch.

Columnist Jan Dijkgraaf: “Haha, kijk Wendy van Dijk eens collegiaal doen.

AD’s mediajournalist Marcus den Blanken: “Opvallend! De likes van SBS-presentatrice Wendy van Dijk.

AD-columniste Nynke de Jong: “Wendy weet niet dat we kunnen zien welke tweets ze liket. Oh boy.

Parool-verslaggever Roelf Jan Duin constateert: “Wendy van Dijk heeft het niet zo op Chantal Janzen.

Kijker Amy: “Classy mevrouw van Dijk.. En ja, dit is haar officiële account..

En Loes: “Zit er iemand anders op jouw twitter? Of ben je echt zo kinderachtig dat je dit soort tweets leuk vind? #durftevragen.

Sonja: “Ik dacht precies hetzelfde. Elk berichtje wat onaardig is over Dancing with the Stars of Chantal Janzen vindt ze leuk..raar🙄.

En Lianne: “Wendy van Dijk gaat vanavond over liken. En dat voor iemand die een happy de peppie positive tijdschrift uitgeeft. Beetje jammer wel.

Thijs denkt dat Van Dijk simpelweg niet weet dat haar vind-ik-leuks openbaar zijn. “Oeps. Foutje, bedankt! Volgens mij heeft Wendy van Dijk niet door dat haar vind-ik-leuks openbaar te zien zijn. Echt collegiaal is het in ieder geval niet…

De vind-ik-leuks van Van Dijk kunt u terugvinden op haar twitterpagina.

Update – Talpa laat weten dat de twitterpagina van Wendy van Dijk is misbruikt. “Ik was verbijsterd, dit zou ik zelf natuurlijk nooit doen”, aldus de presentatrice.

Ta;pa: “Er is onmiddellijk actie ondernomen en alle wachtwoorden zijn zo snel mogelijk veranderd. Inmiddels is er contact geweest met Chantal om haar te laten weten hoe dit is gelopen. Wendy betreurt het ten zeerste dat de indruk ontstaan zou kunnen zijn dat zij dit soort haatberichten zou liken.”

Een screenshot op Twitter:

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Groeit Jan Versteegh ooit uit tot een A-ster?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen