Ron Vergouwen: ‘Had Wendy een slok teveel op?’

Ron Vergouwen zat zondag samen met Wendy van Dijk in het NPO Radio 1-programma De Perstribune, waar ze ontkende haattweets over Chantal Janzen te hebben geliket, maar toch lijkt de RTL Boulevard-deskundige niet helemaal overtuigd. Hij voedde gisteren in de showrubriek de geruchten dat Van Dijk dit misschien tóch zelf heeft gedaan. En dat terwijl de presentatrice zelf claimt dat dit door een ‘derde persoon’ is gedaan die zich waarschijnlijk in haar kring bevindt.

Vergouwen houdt alle opties op. “Ze kan het inderdaad wel zelf hebben gedaan, maar daar ga ik even niet vanuit, maar ja: ik word ook aangesproken door mensen vandaag dat ze wel met een wijntje teveel op iets geliked zou hebben. Of dat ze niet weet dat de likes die ze doet openbaar zijn. Dat is een scenario, maar daar ga ik even niet vanuit, want ik schat Wendy wel wat intelligenter in.”

Wat is een ander scenario? “Het scenario dat overblijft is dat ze zegt: ‘Heel veel mensen in mijn omgeving hebben mijn inloggegevens. Ik heb die zelf niet eens en ik weet niet hoeveel mensen dat zijn.‘”

John van den Heuvel: “Het is een raar verhaal, maar ik kan me niet voorstellen dat ze met een slok op op de bank zit en dat doen en niet het besef heeft dat het niet uit gaat komen. Dat is onwaarschijnlijk.”

Ronald Molendijk, huisvriend van Er en Wen: “Ik ben echt helemaal een soort van in shock over dit onderwerp.”

Ron Vergouwen: “Ik kan me voorstellen dat het misschien wel iemand is waarvan ze zeker weet dat die het gedaan heeft, maar die nu in bescherming neemt.”

Lees ook:
Wendy van Dijk liket haatberichten over Chantal Janzen (zondag)
Wendy na twittermisbruik: ‘Ik ben niet gehackt’ (zondag)
Shownieuws denkt dat Chantal niet blij is met Wendy (vandaag)

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Waar denkt u dat Rachel Hazes meer van houdt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen