Shownieuws denkt dat Chantal niet blij is met Wendy

Shownieuws vindt dat Chantal Janzen vrij kil reageert op de twitterrel rondom haar voormalige RTL-collega Wendy van Dijk. Ze voelt zich mogelijk geïrriteerd. Dat werd gisterenavond gemeld in de showrubriek van SBS 6. Haatberichten over Janzen werden zaterdagavond geliket op Van Dijks twitterpagina, maar volgens de SBS 6-ster is dat door een ‘derde persoon’ gedaan. Niet iedereen gelooft dat verhaal en ook Janzen zelf reageert volgens het showprogramma vrij zuinig.

Janzen heeft op Instagram laten weten: “En over dat ‘hiken’ van een collega: laat iedereen lekker liken wat ‘ie niet laten kan. All good. #lachenomlikes.

En het management van Janzen vertelde de media: “Chantal en Wendy hebben altijd prettig contact/samengewerkt dus ze hoopt dat Wendy inderdaad gehackt is.

Dat klinkt niet erg overtuigend. Airen Mylene: “Is het all good? Zoals ze het hier een beetje zegt vind ik het een beetje onpersoonlijk. Ze heeft het over ‘een collega’, terwijl ze samen programma’s heeft gemaakt met Wendy. Het is een beetje killetjes.”

Showdeskundige Mark Labrand: “Ja, een beetje killetjes. Het zou kunnen dat ze misschien wel Wendy’s verhaal gelooft, maar dat ze ook ergens geïrriteerd is, dat ze denkt: als het een ex-medewerker of medewerker van jou is, Wendy, zorg dan dat ze niet alles kunnen met jouw wachtwoorden. Dat zou natuurlijk kunnen.”

Lees ook:
Wendy van Dijk liket haatberichten over Chantal Janzen (zondag)
Wendy na twittermisbruik: ‘Ik ben niet gehackt’ (zondag)

Foto: RTL, Sander Stoepker

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen