Shownieuws denkt dat Chantal niet blij is met Wendy

Geplaatst op ma 09 sep 2019 om 10:45

Shownieuws vindt dat Chantal Janzen vrij kil reageert op de twitterrel rondom haar voormalige RTL-collega Wendy van Dijk. Ze voelt zich mogelijk geïrriteerd. Dat werd gisterenavond gemeld in de showrubriek van SBS 6. Haatberichten over Janzen werden zaterdagavond geliket op Van Dijks twitterpagina, maar volgens de SBS 6-ster is dat door een ‘derde persoon’ gedaan. Niet iedereen gelooft dat verhaal en ook Janzen zelf reageert volgens het showprogramma vrij zuinig.

Janzen heeft op Instagram laten weten: “En over dat ‘hiken’ van een collega: laat iedereen lekker liken wat ‘ie niet laten kan. All good. #lachenomlikes.

En het management van Janzen vertelde de media: “Chantal en Wendy hebben altijd prettig contact/samengewerkt dus ze hoopt dat Wendy inderdaad gehackt is.

Dat klinkt niet erg overtuigend. Airen Mylene: “Is het all good? Zoals ze het hier een beetje zegt vind ik het een beetje onpersoonlijk. Ze heeft het over ‘een collega’, terwijl ze samen programma’s heeft gemaakt met Wendy. Het is een beetje killetjes.”

Showdeskundige Mark Labrand: “Ja, een beetje killetjes. Het zou kunnen dat ze misschien wel Wendy’s verhaal gelooft, maar dat ze ook ergens geïrriteerd is, dat ze denkt: als het een ex-medewerker of medewerker van jou is, Wendy, zorg dan dat ze niet alles kunnen met jouw wachtwoorden. Dat zou natuurlijk kunnen.”

Lees ook:
Wendy van Dijk liket haatberichten over Chantal Janzen (zondag)
Wendy na twittermisbruik: ‘Ik ben niet gehackt’ (zondag)

Foto: RTL, Sander Stoepker
32 Reacties op “Shownieuws denkt dat Chantal niet blij is met Wendy”


 1. steve

  Het is Mike van Dijk geweest.. Broer en manager..

 2. Wat een Olcay Flauwegulsen!

  Wat een flauwekul!

 3. Marloes

  Wendy heeft veel uit te leggen aan haar baas John

 4. Ad Visser

  Ja, ja, dat weten we nu wel…..

 5. NPO Kijker - de enige echte

  Ze ziet er ook echt niet uit. Wat een opblaaswangen heeft Chantal.

  Alles is nep aan haar

 6. Z. Piet

  Sylvana Simons heeft het gedaan. Ze wilde een statement maken tegen Chantal’s white privilege.

 7. Joop55

  Beide tv-diva’s moeten professionele hulp zoeken.

 8. Kato

  Ze vinden chantal kil overkomen. Wendy stuurde chantal een appje dat zij het niet heeft gedaan. Dat is pas kil.
  Bellen zou persoonlijker zijn.

 9. M.

  Wendy van Dijk staat hierboven… Chantal Janzen mag het hopen om in de buurt te komen van wat Wendy allemaal bereikt hebt. Chantal mag het hopen zo slank en positief oud te worden als wendy. Wendy heeft ook botox maar wel dat je weinig van ziet, Chantal heeft teveel gedaan, ze lijkt niet meer op wie ze was, ik moest twee keer kijken om haar te herkenen, zelfs haar stem is aangetast door botox en facelift. Nep-wijf… Wendy jij bent een Kanjer, Flirty Dancing zondagavond 21:30 op SBS 6. GA DAT ZIEN NEDERLAND

 10. Tv junkie xl

  Tja tijdens dat interview op de radio (waar ook beelden van zijn) keek Wendy bij het antwoorden op de vragen of zij die tweets had geliked constant weg naar rechts wat duidt op liegen….

 11. Catharina Geijl

  Misschien zijn het de Dotan trollen wel, die zoeken een nieuw slachtoffer!

 12. Sven L.

  Ik denk dat Ome John ook niet blij is met Wendy haha. Kat in de zak.

  Of hij heeft haar weggehaald in een poging om RTL te verzwakken. Nee; RTL mag blij zijn dat ze van haar af is.

 13. Zwarte Piet

  Ik denk dat zoontje Semmeke het gedaan heeft omdat ie door mammie Wendy voor schut is gezet met zn invalide karretje terwijl zn vriendjes een Porsche kregen . Dat is denk ik Semmeke zn wraak.

 14. Smulpaap

  Oei, Shownieuws heeft Janzen ‘betrapt en te pakken’.
  Betrapt op kil gedrag en ‘dat ze ook ergens geïrriteerd is..’ nou, nou, poe, poe, en dan?
  Get a life

 15. Boy

  Komkommernieuws , maar als je goed luistert naar dat interview op radio 1 hoor je inderdaad dat Wendy in ieder geval niet helemaal de waarheid vertelt. Ze zegt op een gegeven moment: ‘alles wat ik doe , ligt onder een vergrootglas.’ Dat is een verspreking. Wanneer de interviewster dan doorvraagt over of ze aangifte gaat doen, wilt ze zo snel mogelijk van onderwerp veranderen. Natuurlijk reageert Chantal politiek correct maar behouden want het is duidelijk dat van Dijk weet wie dit gedaan heeft. Het is een slangenkuil in Hillywood en dit was een beetje dom.

 16. Mokski

  Ik denk dat Wendy 2 twitter accounts heeft en zich heeft vergist in welke ze aan het gebruiken was. Ze dacht dat ze op haar anonieme zat te twitteren maar dat bleek haar officiële wendy_ushi account te zijn. De rest is geschiedenis.

 17. Erwin

  @Mokski Slim! En dan gewoon roepen dat het een hack is, want o wee als je imago eraan gaat. Wendy had eerlijk moeten zijn.

  Of.. is het allemaal een grote promostunt voor alle nieuwe programma’s, ingegeven en bedacht door De Mol? Die verzint wel meer gekke dingen om aandacht te genereren.

 18. Boy

  @molski dat is een stuk waarschijnlijker ja 😂 haha. Chantal heeft door de jaren veel meer de gun factor gekregen in Hilversum. Die is bij Wendy juist achteruit gegaan. Zodra de camera uitstaat is ze een ander persoon. Krabbe is dat overigens niet. Iedereen weet dat daar. Los daarvan vind ik Wendy een goede presentatrice op locatie en was Ushi iets wat ze fantastisch deed. De show programma’s heb ik nooit bij haar vinden passen.

 19. By the way

  Tjonge jonge, wat een gestook. Iedereen aan zijn werk, graag! NEXT!

 20. Sven L.

  Als je Van Dijk’s cv bekijkt is het eigenlijk misgegaan sinds Million Dollar Wedding. Ze moest de leading lady gaan worden maar geen enkel studioprogramma past haar. Op locatie is het beter @Boy, dat ben ik met je eens.

 21. Boy

  @bytheway Wendy is that you? 😂

 22. Boy

  @svenl Dat is waar. Het is een grote ego bende daar hoor. Dus van Dijk’s gedrag off camera is niet iets waar ik haar op zou veroordelen. Al is dit gewoon heel erg grappig. The voice is een succes om het format en er zijn genoeg andere presentatrices die dit ook zo kunnen dragen of zelfs nog beter.

 23. Kill

  Dit wordt weer lekker uitgemolken he spannend hoor voor de debieltjes hier….

 24. Art

  Moeten jullie niet werken ofzo?

 25. Dennis

  Lijkt me logisch.

 26. Boy

  @kill @art of @wendy lekker een middagje vrij vandaag :).

 27. sukkel

  Chantal doet het heel goed kan je van Verwendy niet zeggen gratepakhuis is veel te veel over het paard getild door ERland ….

 28. Anja

  Shownieuws denkt ? 😂

 29. Dominee Bonk

  Chantal heeft een uitgelekte Limburgse hangkop. Amen

 30. toxilogic

  Wendy is niet een van de snuggerste, ze had beter kunnen toegeven dat ze genoten had van die haat tweets richting RTL tut-hola Chantal, het wachten is op een cat-fight tussen die twee. Ik zet mijn geld op Wendy….

 31. EugeneKleefpamper

  Vraag me af in hoeverre Wendy is gevormd door haar broer. Die kerel heeft uiten van arrogantie tot kunstvorm verheven.

 32. kelly

  wat een beetje coke met je brein doet ongeloofelijk

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.