Nepotisme: Wendy loodst zoontje Sem binnen bij SBS 6

Geplaatst op ma 29 apr 2019 om 11:00

Nepotisme viert hoogtij bij Talpa. Niet alleen werkt inmiddels de hele familie De Mol bij het mediabedrijf, ook het tv-echtpaar Erland Galjaard en Wendy van Dijk heeft weer een plek gevonden om vrienden en familieleden te begunstigen. Van Dijk is druk bezig om van haar zoontje Sem van Dijk een BN’er te maken: vrijdag mocht hij haar toezingen in de Talpa-productie The Voice Kids en zaterdag zorgde ze voor zijn tv-debuut bij SBS 6. Hij is nu verslaggever van Shownieuws.

Sem van Dijk mocht zaterdag namens Shownieuws naar Amersfoort om daar verslag te doen van Koningsdag. Hij ging daar niet heen met zijn rijkeluiscanta, maar reed mee met de Porsche van mama.

Het leverde een item op dat normaal gesproken niet eens het programma zou halen, maar na afloop werd Sem door de aanwezige deskundigen toch de hemel in geprezen. Het is immers wel het stiefzoontje van nieuwbakken Talpa-bobo Galjaard.

Presentatrice Shelly Sterk: “Dat doet hij leuk, hè?

Weekend-baas Bart Ettekoven: “En dan te bedenken dat hij echt een heel kort nachtje had, want gisterenavond stond hij nog te shinen in de live finale van The Voice Kids, omdat zijn moeder de laatste uitzending had. Hij lag pas om 00.30 uur in bed en ’s ochtends om 6.00 uur ging weer de wekker. Hij had dus een héél kort nachtje. Ik vond dat hij het heel goed deed. Hij moest heel vroeg in het perscentrum zijn. Ik vind dat je heel duidelijk ziet dat hij een beetje de flair van zijn papa Xander en het presentatietalent van zijn moeder heeft. Dat kan dus een heel veelbelovende toekomst zijn.”

Shelly Sterk: “Dat denk ik wel. Als je ziet dat dit zijn debuut is als presentator op televisie.”

Bart Ettekoven: “Ik sprak de regisseur ook nog even die met hem op stap was en hij zei: ‘Hij nam aanwijzingen heel snel op. Je merkt ook dat die jongen gewend is aan en opgegroeid is met camera’s.’ Hij is natuurlijk vaak met Wendy meegegaan naar de studio. De angst voor de camera is er totaal niet. Dat is natuurlijk al heel fijn. Hij is heel naturel en heel makkelijk.”

Sem van Dijk is al instafamous en wil nu ook een baan in de media. Hij doet volgende maand eindexamen mavo en begint daarna aan een media-opleiding.

Het is lang niet de eerste keer dat het tv-echtpaar Galjaard en Van Dijk in verband wordt gebracht met nepotisme. Sterker nog: bij RTL kwam je op een gegeven moment bijna niet meer aan een baan als je niet steevast aan hun keukentafel in Nigtevecht zat, ontdekte weekblad Story destijds.

Lees ook: Rob Goossens op hand John de Mol: lofzang in krant (vanochtend)

Meer over de mediarel rondom Sem van Dijk eerder dit jaar leest u hier:
Wendy van Dijk peutert dure brommobiel los voor zoon (11 februari)
Wendy van Dijk bij NPO uitgescholden voor mediahoer (12 februari)
Volkskrant vindt Wendy mediaflop: ‘Ze is schaamteloos’ (15 februari)
‘Linda zou nooit zo ordinair een bromauto cadeau doen’ (16 februari)
Wendy van Dijk kruipt weer in slachtofferrol (21 februari)
Zoontje Wendy krijgt na rijkeluiscanta ook kruiwagen (28 februari)

Foto: SBS
153 Reacties op “Nepotisme: Wendy loodst zoontje Sem binnen bij SBS 6”


 1. den Draaiert Joost

  Het zijn net Turkse of Marokkaanse politici en bestuurders die doen ook aan nepotisme

 2. Vincent

  Natuurlijk vond Shelly Sterk het weer leuk. Dat wijf is zo ontzettend ruggengraatloos.

 3. Michael

  Kots

 4. N

  Pak ze mediacourant!

 5. ed

  als je het niet wilt zien zet het dan gewoon niet op. Ik heb SBS helemaal niet onder de favorieten op mijn TV dus zie die zender nooit. En als ik hier af en toe zie welke bagger daarop komt ben ik er alweer blij mee. Accepteer gewoon dat er mensen zijn die dit willen zien.

 6. HalloJumbo

  Brommobiel Sem.

 7. N

  @ed

  Ik kijk helemaal geen TV meer.

 8. Wessel

  Steeds vaker zielige vertoningen bij SBS. Dat zie je ook terug in de kijkcijfers. Vind dat best sneu voor de hardwerkende mensen achter de schermen.

 9. Trudy

  Mijn god wat een stelletje !!!! de kruiwagenpolitiek je hoeft niks te kunnen als je maar een bekende vader of moeder hebt ben je al binnen

 10. tim

  Wat een inteelt zooitje daar, logisch dat niemand naar SBS6 wil kijken, de meest vreselijke mensen komen daar voorbij,vinden elkaar helemaal geweldig, werkelijk om te kotsen.

 11. Remi

  Het was inderdaad een item van hélemaal niks,
  en de commentaren in de studio achteraf waren hilárisch … en triest, tegelijk.

 12. Dennis

  de tweede kamer moet serieus vragen gaan stellen waarom NL nog door moet gaan met SBS … kost zoveel geld!!!

 13. Pussycat

  Hoe bedoel je Dennis?

 14. bah!

  Echt kruiwagen werk dit. Zou Wendy zich nou echt niet kapot schamen? Iedereen kotst die hele kliek toch uit momenteel? Waar is JdM in godsnaam mee bezig? Zou het hem ook ene re+T schelen wat er gebeurd met SBS?

 15. remco

  Triest gevalletje dit. En dan vragen ze zich nog af waarom niemand naar SBS6 en doorgesnoven gasten als Wendy, Gordon en Patty wil kijken. Domme zet, dit haalt de gunfactor nog meer naar beneden.

 16. Richard

  walgelijk jongetje.. kind van een vreemdgaande vader en een doorgesnoven moeder

 17. Weg met SBS6

  Mag ik een teiltje….hoe verzinnen ze dit?

 18. Ron

  De kruiwagens zijn er nog steeds op de ‘Amsterdamse matras’ want Gooische Matras kunnen we het niet echt meer noemen. Beetje pathetisch dit weer.

 19. jahaha

  John de Mol snapt er geen ene reet van: hoe meer kun je je gunfactor verstieren door dit soort idiote actie’s!!! de “gewone” man is er toch helemaal klaar mee? al die rijke BN ers die zichzelf en anderen maar alles toeschuiven. En het gepeupel moet maar kijken naar spelletjes waar zij< die al geld zat hebben, nog eens een keer dik betaald worden om een beetje te lopen lachen…..Ik voorspel U dat SBS/ Talpa het op deze manier nooit maar dan ook nooit zal halen. Het is om te kotsen dat dat joch zo gepusht wordt door die Wendy en eigenlijk is het ook gewoon een heel zielig jongetje natuurlijk……

 20. Brakieba

  Als je een beetje media-gogme hebt, dan laat je je kind past debuteren als jezelf een beetje uit de schijnwerpers verdwenen bent. Net zoals Ron Brandsteder dat gedaan heeft.
  Blijkbaar heeft Wendy dit verstand niet. Of ze heeft willen voorkomen dat Sem hetzelfde zou moeten doen als zij om de top te bereiken…

 21. Lilly Labiamus

  Misselijkmakend incestclubje. Waarschijnlijk haalt Sem zijn coke met korting bij mama’s dealer?

 22. Carla Ven

  Mag hopen dat Wendy dit allemaal leest en dat ze zich eindelijk eens kapot schaamt hoe zij omgaat met haar zogenoemde bekendheid. Mag hopen dat ze gigantisch flopt bij SBS6 (wat ook wel zal gebeuren).
  Om zo overduidelijk kruiwagentje te spelen voor een verwend snotjong dat echt niks kan. Zoek gewoon zelf een baan jongen, moet de rest van Nederland ook doen. Getverdemme, wat een nepotisme. Dat niemand bij Shownieuws kritisch was bewijst inderdaad maar weer dat de VI mannen gelijk hadden over de angst-cultuur bij Talpa.

 23. Gea

  Bah wat een jalozie wat zouden jullie doen in hun plaats gun die jongen toch een kans

 24. Linda

  Wat een afgunst Carla!

 25. N

  @Gea

  Een echt vak leren.

 26. Anna

  RTL is hier ontzettend goed mee af. Dat wat RTL de afgelopen jaren zum kotsen maakte (het incestueuze clubje mensen) heeft zich verplaatst naar SBS en RTL is nu op een goede, maatschappelijkere koers.

 27. NPO kijker-maandag

  Top, beter dan al die bejaarden bij RTL

  De jeugd heeft de toekomst.

 28. Arjan

  Dit is gewoon schaamteloos! En dan die JdM die dit allemaal goed vindt!
  De gunfactor voor SBS6 daalt tot onder de nul hierdoor.
  En die stakkers bij Shownieuws zijn ook achterlijk. Hoezo angstcultuur, ja…ook maar een verkeerd woord over iets van Talpa en je ligt er wsch uit.
  Smerige Wendy is echt history na dit. Die ligt over een half jaar broodmager van de coke in de goot denk ik. Die gaat niks meer betekenen voor de Nederlandse TV.

 29. Tessa

  Verschrikkelijk dit….

  Kind moet lekker vakken gaan vullen.

 30. @Gea

  Iedereen een kans inderdaad, maar dan niet via een kruiwagen. Er zijn waarschijnlijk honderden zoniet duizenden media studenten meer capabel dan dit verwende Wendy kloontje.

 31. Robert van Dam

  En al die andere mediastudenten maar zwoegen om een beetje redelijk stage adres te vinden…geen Wendy thuis om ze op de buis te brengen. Schaamteloos, het is al eerder gezegd geloof ik ;-)

 32. Curryworst

  Heeft hij al de baard in de keel?
  Volgens mij zijn zijn b@lletjes nog niet eens ingedaald.
  Over het paard getild køtkind.

 33. Hermann Boring

  Mavo. Niet het meest heldere licht dus.

 34. Paolo

  Zo werkt het toch altijd in ‘die’ wereld. Voorbeelden te over.

 35. Gevalletje kruiwagen...?

  oh oh wat valt Wendy hier door de mand zeg…net als dat kindvrouwtje van BzV is ze helemaal niet zo lief,sociaal en onschuldig. Gewoon een keiharde zakenvrouw die over lijken gaat. Die Galjaard is ook een achterbakse hond, overstappen naar SBS6 en je hele familie op de loonlijst zetten.

 36. jahaha

  IQ van die gratebak

 37. Paolo

  Paul de leeuw had ook MAVO. Het is net als een klein hondje, die zich moet weren tegen een echte hond, gewoon blaffen en in dit geval onzin uitkramen. En zo klim je omhoog. Die MAVO vergeten mensen wel. @ Richard, ik begrijp die vreemgaande vader wel!

 38. Meneer Kaktus

  Stond blijkbaar niet vooraan toen de hersencellen werden uitgedeeld. Verbaast me trouwens dat Semmeke niet bijklust als dj, dat doen al die kindsterren die verder niks kunnen.

 39. Lees je dit?

  @Wendy_Ushi
  Schaamteloos je zoontje binnen sluizen….triest!
  Laat die jongen toch zelf zn leven leiden, bepalen. Fouten maken!
  Ga niet zn hele leven al uitstippelen door kruiwagen te spelen voor m.
  Stomme fout Wendy (en Galjard)

 40. Meneer Kaktus

  Ik wil Djelissa ook zo snel mogelijk op tv krijgen, volgend jaar The Voice Kids, en dan kan het beginnen. 1 maar, Virgien is tegen, maar die heb ik tegen die tijd al geloodst.

 41. julske

  Wat een jaloezie, het druipt van ze af.

 42. Susan

  Wat een triestheid dit!! Ik weet geen eens waar ik moet beginnen!?! Over ‘plaat voor je kop’ gesproken. Dat gaat bijzonder goed op voor Wendy en Erland. Talpa is idd gedoomed om te mislukken alvorens het is begonnen. John (de M) is toch echt een slimme man, maar leren van fouten is hem totaal vreemd(afgang Talpa zender destijds en kritieke fase RTL waar Erland voor verantwoordelijk was…teveel vriendjes etc). Wat betreft de angstcultuur. John bemoeide zich al met de inhoud van Shownieuws voordat hij eigenaar was. Er speelde eens een ‘affaire’ van ‘iemand uit de vriendenkring’ en toen heeft Ome John hoogstpersoonlijk gebeld naar de redacties van Shownieuws, maar ook Boulevard, dat er geen items over deze persoon en de affaire naar buiten mogen komen. En dat gebeurde dus ook niet. Want Ome John heeft macht! Er zij al behoorlijk wat mensen de laan uit gestuurd die toch (al dan niet per ongeluk, gewoon omdat het hun werk is) nieuws naar buiten brachten. En dan is het bijzonder moeilijk om nog ergens aan de bak te komen, aangezien veel bedrijven in handen heeft en zoals net benoemd zich ook bemoeid met alles wat niet van hem is. Eng wereldje eigenlijk!

 43. Meneer Kaktus

  oeps, geloost natuurlijk

 44. @julske

  Je snapt t niet he? Heel veel mediastudenten zouden hier een moord voor doen, Wendy hoeft alleen maar …ja wat heeft ze er eigenlijk voor gedaan ?

 45. Paolo

  @ Richard, ik begrijp die vreemdgaande vader wel!!!

  Zo gaat het zo vak in tv landje. LOGISCH. Geld wil geld trouwen en geld hou(w)den en doet daar alles voor. Zelfs kinderuitbuiting van een C sterretje.

 46. snap t dan..

  @julske
  Het heeft niks met jaloezie te maken maar alles met onrechtvaardigheid.
  Die Wendy heeft dat kind gewoon naar voren geschoven omdat ze zelf met dr (doorgesnoven) kop op tv is. Het item was niet om aan te zien, gewoon walgelijk amateuristisch. Die jongen had best nog wel kunnen wachten met op tv komen (hij is echt TE jong), nu wordt hij als held binnen gehaald bij Shownieuws terwijl er zoveel andere 9meer capabele) mensen zitten te wachten op zo’n baan.

 47. OMG

  Hoe help je SBS6 nog meer om zeep?
  Door een 15 jarig zoontje van een vergane glorie presentatrice zoiets te laten presenteren. En dan drie “marionetten” van JdM lyrisch te laten reageren…
  Shownieuws….zucht

 48. Bart

  Alweer geen slimme zet van Wendy en Erland.

 49. Shownieuws

  Het meest trieste hieraan is eigenlijk nog die reactie’s bij Shownieuws. Wendy en dat jong kun je eigenlijk nog niks kwalijk nemen, iedere ouder zou dit doen voor zn kind, maar om dan in zo’n TV studie half klaar te komen op het item wat die jongen presenteert is nog het meest belachelijke!

 50. SBS6 is al dood joh!

  Steeds vaker zielige vertoningen bij SBS, en dan afvragen waarom er niemand kijkt naar dit incest zooitje.

 51. Eheheherben Wennemars (Schaats L U L )

  Wendy lijkt zo hoorde ik van een meisje… net Mark rutthe …. in neder land … kansarme kom maar binnen met je kn echt…

 52. Stom !

  Hoge bomen vangen veel wind,Wendy.Domme zet om zo’n snotjong naar voren te schuiven. Doet jou en Galjaard geen goed, en zo’n geweldige reputatie had je al niet…

 53. anymousin

  Niemand hier schijnt te beseffen dat dit in het “gewone” bedrijfsleven en Overheid ook regelmatig voorkomt, dat vader of moeder (in hogere functies, dat wel weer) hun zoon of dochter het bedrijf of organisatie inloodsen.

 54. Natama

  Die zoon van Wendy valt op jongens was me opgevallen hoe die met dat slappe handje stond te zingen in de Voice kids.

 55. Hagenees

  Ach ja, je hoeft zelf niks te kunnen als pa en ma alles regelen voor je. Van trots, zelfredzaamheid en eigenwaarde heeft hij blijkbaar nog nooit gehoord.

 56. Patrick

  Ach,

  Misschien kunnen zie niks anders?

 57. Sven L.

  Nou nou nou jongens. Er zijn zoveel figuren op de televisie gekomen omdat vader, moeder, broer, zus al bekend was. Niks nieuws dus.

 58. Bep

  Net zoals die Borsato-kids.Pushen,pushen,pushen.

 59. joris

  Wat is in godsnaam een ”mediaopleiding”.
  Verder is dit wel zo’n domme bevestiging dat heel bekend Nederland binnengesluisd wordt via de familienaam, etcetc. J.de Mol zou hier juist een ferm einde aanmoeten maken. Niet het zelf nog eens 10 maal erger doen.
  En nog wat:
  N E D E R L A N D KOTST H I E R V A N !

 60. Trudy

  Echt heeeel erg walgelijk dit… verwend joch… zum kotzen…

 61. bril

  Wordt hier niet goed van.

 62. Klaasje v

  Wat een jalouzie en afgunst zeg! Zo gek is dat niet. Als je op de kermis staat gaan de kinderen vaak ook op de kermis staan als ze dat leuk vinden . Net als in heel veel andere beroepen. Als een bakker zijn kinderen in de winkel zeg hoor je daar niemand over.
  Beetje relativeren hier zou niet misplaatst zijn.

 63. jahaha

  en wat dacht je van die andere gratenbak die Trustfull met die dochter….idem!!

 64. tolman

  Doe Wendy is echt niet goed bij haar hoofd blijkbaar. Dit is zo fout, de zoveelste keer dat ze zoiets doms doet.

  En: hele families die met elk familielid constant in de media proberen te blijven. Hoe komen we hier van af ? Kan er niet eens schoon schip gemaakt worden door de media zelf ? Al die waardeloze parasieten eruit gooien ? Gewoon niet meer over berichten ?

 65. tolman

  Die Wendy, sorry

 66. Godefroy France

  BNNNNNNNers,,, een nationale plaag! erger dan de pest!!!
  Ik blijf er voor waarschuwen, heb het voorspeld, deze vreselijke talentloze zelfpijpers kunnen we maar op EEN manier een halt toeroepen,,,,, voorkomen van nazaten!!!
  Anticonceptie, sterilisatie, castratie, verboden voor adoptie,,,

  ZE NEMEN ONS GEWOON IN DE MALING, DE SCHAAMTE VOORBIJ!!!

  SJONNIE EN SJONNIE,,,,,, TIJDE VOOR EEN CHARME OFFENSIEF§§§
  De kijkers zullen je eeuwig dankbaar zijn!!!

 67. bastiaan

  misselijk makende familie, boycotten deze zooi

 68. potlood

  De volgende waardeloze inhoudsloze nitwit die als parasiet een leven lang in de media wil, en geholpen wordt door bekende moeder en vader. Zucht.

 69. kfc

  ´bekende families´, dat zijn groot – parasieten van deze maatschappij. Alle leden van dergelijke families proberen met vrijwel niets levenslang in the spotlight te blijven. En het trieste is; de media werken er nog aan mee ook. Zoek zelf de vele voorbeelden maar hiervan. Je noemt ze zo op.

 70. Galbak

  Waarom was die huwelijkse crisis denken jullie?
  Wat heeft ze moeten doen bij John de Mol? Of hij bij haar? Om het hele gezin binnen te krijgen?

 71. frans

  Mavo…was vroeger het menneku doet met veel moeite vmbo kader.

  Zou moeder hem al geleerd hebben hoe hij zich moet inschrijven bij de KvK en hoe hij moet factureren. .

  Gelukkig heb ik er geen last van..zolang er enige kans is dat ik Gordon of Wendy tegen kom voor mij geen SBS

 72. Hans

  Hoe is het eigenlijk afgelopen met die kerel die Screentest heeft gewonnen?

 73. kfc

  @Hans , die werkt nu bij de Hema o.i.d. , haha. Nee dit klopt allemaal voor geen meter wat hier zo veelvuldig gebeurt en ik snak naar een zuivering van al deze rampfiguren uit het hele mediaveld. Oprotten !

 74. Roen

  Ach ja.. Hij heeft gewoon geluk gehad dat hij ter wereld kwam in een bovenmodaal gezin, met goede banen.. Dat zou een ieder ander ook doen als zijn kind dat ook zou willen. Het ligt er alleen zo enorm dik bovenop Zijn we jaloers, mensen?

 75. ℙluk van de ℙetteflet Ⓟ

  Familie-zender.
  Wat verwachten jullie dan?
  Stelletje negatievelingen hierzo…

 76. gtstfites

  Hij presenteert beter dan zijn moeder.

 77. StefanV

  Zenders als SBS6 bestaan bij de gratie van de tv-kijker. De beste remedie tegen dit soort vriendjespolitiek: niet kijken.

 78. Mark

  Laat dat kind met rust. Ik wist dat MC dit zou posten, enkel en alleen om zoveel mogelijk haat te zaaien en negatieve reacties uit te lokken. Lijkt hier wel Geen Stijl.

  Applaus voor MC, kijk eens aan hoeveel kliks en reacties dat weer opgeleverd heeft vandaag, is natuurlijk goed voor de omzet. En de treurige zolderkamer-reaguurders ook bedankt!

 79. Susan

  Uiteraard gebeurd dit aan de lopende band in allerlei branches. Echter die ouders en kinderen zijn niet zo enorm in de publiciteit. Wendy had, als verantwoordelijke ouder, beter moeten weten. Kijk dat Sem een auto kreeg voor zijn verjaardag daar kun je wat van vinden, maar dat is tot daar aan toe. Maar waarom moet je dat met heel Nederland via Instragram delen. Het heeft een heel hoog ‘kijk mij’gehalte’…. in dit geval ‘kijk ons eens’. Wendy weet precies hoe ontzettend veel aandacht, maar ook gezeik ze over zichzelf heen krijgt bij alle dingen die ze doet maar ook op die manier verspreid. Dat zij onder vuur ligt, tja, ze is een volwassen vrouw. Maar ze neemt haar zoon daar nu ook in mee. Na het auto filmpje kreeg ook Sem een hoop bagger en gezeik over zich heen. Als ouder wil je je kind daar toch voor behoeden? Dan zou je dus ook NEE kunnen zeggen tegen dit Koningsdag gebeuren. Je kind beschermen en je kind grenzen stellen zijn hele gezonde dingen en uiterst belangrijk in de opvoeding van je kind. Alles maar delen over je kind op social media valt wat mij betreft daar ook onder. Niet doen! Bescherm je kind! Omdat jij dit toevallig leuk vindt en wilt……dat gaat dus om JOU, niet om het welzijn van je kind.

 80. reageer ff

  De mensen die zeggen dat t heel normaal is beseffen niet dat er zoveel meer capabele mensen zijn voor deze functie, maar omdat mw van Dijk met dr doorgesnoven smoel op tv is moeten we dit heel normaal vinden? Dat snotjong is nog veel te jong. en dan die uber trieste overdreven reacties van die Shownieuws collega’s gooien alleen nog maar olie op het vuur.

 81. @Mark

  Je wilt t niet snappen he? Hoeveel anderen zijn hiervoor opzijgeschoven zodat die vijftien jarige dit amateuristische toneelstukje mocht opvoeren?

 82. man pan

  Eng vrouwtje, vorig keer met die gesponsorde invalide wagentje voor haar zoon, nu krijgen we haar zoon met microfoon door ons strot gedouwd…

 83. K

  Talpa gaat ruimschoots voor een familie zender, lekker knus zo met bekende papa’s en mama’s, nu hun kinderen en vrindjes, alleen jammer dat de kijker weg zapt,maar dan heb je wel de bekende families in de stal,mag wat kosten.

 84. Hetty Hottemetot

  Intens walgelijke familie en dito clubje rondom Heil de Mol. Bah. De volkomen talentloze Sjonnie de Mol is zo ook aan zijn tv-klusjes gekomen.

 85. K

  En wat te denken straks van de Hazes clan,André en zijn moeder Monique, zij die instagram nu al vervuild met allemaal jank/treurigheidjes om een hond die al jaren dood is, vervolgens een boekje op de markt fli.k.k.e.r.t om er eens grof aan te verdienen, tis allemaal geregistreerd, maak de borst maar nat , want deze ellende zit er ook aan te komen bij de familie zender.

 86. kfc

  Ik denk niet dat families deze ”familiezender” met al die verschrikkelijk over het paard getilde members van ”bekende families” leuk vinden. Integendeel. De hele familie gaat dan over zijn nek, en mijdt deze stompzinnige zender.

  Top John ! Goed bedacht !

 87. Ben

  Ondanks dat het niet hoort, is het niet ongebruikelijk dat nepotisme voorkomt. Familieleden helpen elkaar wel vaker aan een baantje, het valt nu alleen op omdat het op nationale televisie is. Over deze jongen zal ik niets zeggen, want ik heb het stukje niet gezien en ik ken hem verder niet.
  Over zijn moeder wil ik wel zeggen dat ik hoop dat ze snel van televisie verdwijnt, want ik vind haar niet leuk meer. Ze is zelfs ronduit irritant geworden, maar misschien was ze dat altijd al wel.

 88. Insiderc

  Blij dat die Wendy weg is bij rtl. Arrogant mens.. en sleept haar eigen kind er in mee. Sneu voor die jongen. Ik begin nu steeds meer te begrijpen waarom Xander destijds met een ander naar bed ging en niet hoefde te trouwen met Wendy.

 89. plusje

  John denkt alleen aan de kijkcijfers. Daarvoor moet je interessante programma’s maken, zondat mensen willen kijken. Niet stomvervelende omhooggevallen debielen die toevallig een bekende familienaam hebben, dag in dag uit promoten als een wasmiddel.
  John heeft duidelijk geen enkele voeling met de kijker (meer).

 90. plusje

  zodat

 91. john de mol himself

  Alles goed met SBS6 hoor, dit jochie gaat groot worden.

 92. Denk het niet

  @john de mol himself, denk niet dat het goed is met SBS6. Gaat regelrecht de gierput in zo. met medeneming van al die debielen die als ster in de lucht worden gehouden en alle zielige kinderen die daarin meegesleurd worden. Allemaal de ramsj in, niemand kijkt. dagdag.

 93. Joost

  Vriendjes politiek is niks vreemd in deze wereld….maar in zo’n publieke sector kan je beter voor uitkomen dat je zoon helpt….is toch ook logisch mensen! Iedereen hier zou zijn kinderen ook helpen waar mogelijk!

 94. john de mol himself

  Mark my words…SBS6 wordt de grootste zender met Wendy & Zn.

 95. remco

  Walgelijke actie van John, Galjaard en Wendy. Hoe dom kun je zijn om te denken dat mensen hier niet over zouden vallen.

 96. jaja

  @Joost, zijn we soms medewerker aan deze slutzender ?

 97. Hallo

  Leuk om te zien dat SBS ook kansen geeft aan jong talent! Zo is John de Mol ook!

 98. jaja

  J.de Mol, Galjaard , en de belangrijkste beslissingsmakers maken fout op fout. Nu dit weer. Gaat maar door. Hoe duidelijk mensen ook laten merken dat ze van de zender steeds meer kotsen, ze gaan door met foute beslissingen. Dan moet dat maar zo zijn.

 99. Richard

  Wendy junkie, je zoontje met zijn slappe nichten handje.. dat wordt de nieuwe Fred van Leer..

 100. Jongetje

  @hallo; en hoe zit het met mijn talent ? Ik heb geen bekende moeder of vader. Het is alleen jong talent dat kind is van bekende ouders , waar het om draait bij die zender.

 101. horloge

  Mensen , laten we nu gewoon met zijn allen keihard lachen om zoveel onbenul en egocentrisme bij de leiding van deze zender. Om je te bescheuren. Zo, dat wilde ik even kwijt.

 102. een aanfluiting

  Wat een debacle, wie heeft dit verzonnen? Nooit gedacht dat dit mensen zou gaan tegenstaan? Galjaard en Wendy leven in hun eigen bubbel…

 103. Wendy van Dijk (de echte!!)

  Mijn zoon is, net als mij en z’n vader, een supertalent! Mensen weten nu wat voor geweldige reportages deze jongen kan maken. Een aanwinst voor SBS6, we komen eraan!

 104. Erland Galjaard

  Geef deze jongen de Televizier ring!

 105. gerda

  @wendy van dijk (de echte!!): WHAAAHAHAHAHA ! Ik kom niet meer bij. Wat een idioten daar. Om je te bescheuren.

 106. zeurpiet

  @gerda, ben jij het?

 107. pommetje

  @zeurpiet, wat bedoel je. Wie denk je dat Gerda is. Overigens: ga lekker aan je eigen werk iedereen. Laat BN ner gekken maar in hun eigen waanwereld.

 108. Kickel

  Shelley Sterk die iemand bejubelt. Een beter bewijs van onkunde is er niet.

 109. het is lente

  Mijn leven zal nooit meer het zelfde zijn na het zien zoveel talent

 110. I

  De nieuwe Piet Paulusma!

 111. Moderator

  Sem Sem, wegwezen daar. Je hebt daar helemaal niks te zoeken, loser.
  Ga hamburgers flippen of loempia’s vouwen!

 112. Nepo wat?

  Nepotisme (< Latijn 'nepos',nakomeling) is het begunstigen, door autoriteiten of (grote) bedrijven, van familieleden of vrienden, door ze in hoge functies te benoemen of door ze opdrachten te gunnen.

  SCHOOLVOORBEELD DUS!

 113. Diana Kool

  Over Wendy wil ik wel een ding zeggen dat ik hoop dat ze snel van televisie verdwijnt, want ik vind haar niet leuk meer.

 114. Zoooooooo

  Die Wendy is haar eigen graf aan het graven zeg…Heel Nederland Kotst….op Wendy wel te verstaan. Grote meid wil zij straks nog de miljoen aantikken met haar programma’s. 0,0 gunfactor…maar ach, wel SBS ster heeft dat wel?

 115. LEt op

  Het was al tenenkrommend toen Wendy’s ex-man Xander de Buisonjé en zoonlief Sem gingen optreden. Het was ontzettend vals en klef om plaatsvervangende schaamte van te krijgen en niet om aan te zien. Dit was de doodsklap voor Wendy dr carriere denk ik.

 116. Puk

  Wanneer rossen ze dat SBS eens uit het zenderpakket want elke maand betalen om o.a naar die k. zender te kunnen kijken. Gewoon pay tv invoeren je eigen zenders kiezen en daarvoor betalen.

 117. TT

  Een woord: Gatverdamme.

 118. Sem..

  Sem mag wel een keer op m’n p!k komen zitten.

 119. Niet alleen bij SBS hoor..

  Weekblad Story heeft al eerder onderzoek gedaan naar het koningspaar Erland Galjaard en Wendy van Dijk en daaruit blijkt dat zij zich schuldig maken aan vergaand nepotisme. Dat is te lezen in de kiosk. De Story baseert zich niet op één incident, maar heeft een serieus patroon ontdekt. “Uit Story-onderzoek blijkt dat wie bevriend is met Wendy van Dijk en haar man Erland Galjaard, een grote kans heeft een leuk baantje in de showbizz te scoren“, is te lezen in het deskundige showblad.
  Als eerste voorbeeld noemt de Story het plotselinge tv-baantje van Ronald Molendijk, die een dj-duo vormt met RTL-programmabaas Galjaard. “Een lucratieve vriendschap“, aldus het tijdschrift, wijzend op zijn huidige baantje als Boulevard-deskundige.
  Tegelijk met Molendijks RTL-baantje, trad zijn vrouw Angelique in dienst van het lachende-mensenblad van Wendy van Dijk, ontdekte Story. Ze is betrokken bij de website en het mediabeleid van het blad.

  En dan is er nog de aanstelling van huisvriend Thijs Römer als creatief directeur bij RTL Productions. “Daarover gingen in de tv-wereld de nodige wenkbrauwen omhoog“, aldus de Story, die erop wijst dat Römers vriendin Igone de Jongh weer in de jury van Dance Dance Dance zit.

  Een ander voorbeeld is Van Dijks styliste Manon Meijers, die niet geheel toevallig regelmatig in Boulevard voorbijkomt, al zal ze een tv-salaris tegenwoordig niet meer zo hard nodig hebben door haar verhouding met Guus Meeuwis.

 120. Tim

  Wel heel sneu voor Sem dat de regisseur Sem de hele tijd majesteit liet roepen
  Naar ieder lid van koninklijk huis. Vind je het gek dat ze dan allemaal doorlopen? Alleen wa en max noem je zo. Fout van de begeleiding.

 121. zorro

  Kan hij al alleen piesen?

 122. rob

  Wat zou hij bij/met de regisseur gedaan hebben dat hij zo lyrisch is?

 123. Zo ist, en niet anders.

  Ben zo terug, ik moet even kot-sen !!

  Zorgen jullie wel dat hij op tijd een schone luier krijgt.

 124. blegh

  Het is toch een walgelijke vertoning, net als die Krabbe kloon..hoe heette die ook alweer? Bikkel?
  En die van Bart Chabot, Splinter?
  Nu dat nageboorte van Wendy weer

 125. burgos

  Had zelf een meubel bedrijf, het is toch heel normaal dat 1 van je kinderen dit overneemt?
  Die mensen zitten gewoon in deze wereld,zijn dat gewend,
  dus ja,dan ga ook zo iets doen,zie je ook bij Brandsteder,en Roelvinken.
  Ben helemaal geen Wendy fan, maar om ze nou zo af te branden

 126. Minder of Mirjam

  En uiteraard is onze “NPO-kijker” debieI weer super blij.

 127. Stemmingmaker

  Een hoop overdreven reacties hier. Die rap bij de voice kids was nog best aardig, leek op ’n eenmalig iets. Dat stukje bij Shownieuws mislukte omdat het hem niet lukte om koning Willem voor zijn microfoon te krijgen. En toen er eenmaal wel iemand voor zijn camera verscheen van het koninklijk huis, prins Pieter-Christiaan, herkende ie ‘m niet. Volgende keer beter z’n huiswerk doen.

 128. Karin

  Walgelijke reacties hier zeg. Afgunst is het. En lekker boeien. Laat die jongen. Het ergste vind ik nog die opmerking over Mavo mensen die dom zijn. Echt heel erg dat we nog steeds mensen zo in hokjes plaatsen. Kinderen (want daar hebben we het over he KINDEREN) die Mavo doen hebben geen hersenen. En als je hoger bent opgeleid dan mag je lekker zeggen dat mensen met Mavo dom zijn??? Wat een arrogantie zeg.Bah. Ik hoop dat die jongen beroemd wordt met zijn Mavo. En dat die arrogante mensen straks door dit geschreeuw niemand meer hebben die straks hun reet afveegt in het bejaardentehuis.. Dat ze de hele dag naar stront stinken. Die stront komt nu al uit hun ben.

 129. Bart

  @Karin Nee het is geen afgunst. De mensen hier hebben gelijk. Men is Wendy al meer dan zat en dan dit ook nog eens keer. De Fam. Galjaard heeft duidelijk niet geleerd van de vorige keer op Instagram.

 130. Lies

  Wat veel reacties!
  En dat zou precies de reden voor een moeder moeten zijn om die jongen juist uit de media te houden. Bescherm hem. Laat hem lekker zijn middelbare school afmaken, of het nu vmbo, havo of vwo is mensen. Wat maakt het uit?
  Ik gun het die jongen van harte, maar laat hem eerst zijn opleiding afmaken, volwassen worden, een paar keer op zijn bek gaan en wellicht is hij dan klaar om op eigen benen zijn weg te volgen in de media?

 131. morrison

  soms loop ik te denken wie ik ben en waarom ik mijn pappie en mammie niet ken maar dan ga ik slapen en denk aan jou en ik weet dat er iemand is die van mij houd

 132. Baron

  POF.RED – perfecte volwassen datingsite met slim zoeksysteem om een sekspartner te vinden

 133. Meneer Kaktus

  wat een talent zeg, dit heeft ze van die coke snuiver

 134. Er ist wieder da

  ”presentatietalent van zijn moeder”…Wahaha…

 135. Dwight Power

  Wendy van Dijk is supereng. Vreselijk wijf.

 136. bastiaan

  zolang mensen nog naar deze bagger kijken hou dit soort mensen ook instant!

 137. Huub

  Groot talent deze jongen/

 138. jimmi

  Walgelijker als dit krijg je het niet. Echt ik ben die Wendy zooo kots en kots beu.
  En nu dat domme kind weer. Never dat ik mn tv op 6 zet!

 139. liefkleinhertje

  Die Wendy moet die Sem even laten casten door Job Gosschalk daar word hij een man van als hij de pijn in zijn kont loopt te verbijten.

 140. Zonder Naam

  Sem heeft die media-opleiding niet eens nodig. Die krijgt ‘ie met de paplepel al ingegoten. En met zulke connecties zijn de juiste papiertjes toch geen noodzaak.

 141. N

  @Lies

  Dat gaan we nu zien in de media.

 142. Annemarie van Ballengooien

  Zonder te weten dat het Sem was vond ik het een zwak item – daarna kwam de aubade van het team van ShowNieuws –

 143. tsss

  Weer een zwakdebiel van bekende komaf erbij. Tijd om de hele tv wereld toch de rug toekeren en gewoon alleen maar via internet kijken naar de qualitatieve zaken , docu’s etc uit het buitenland.

 144. tsss

  Weer een zwakdebiel van bekende komaf erbij. Tijd om de hele tv wereld de rug toe te keren en gewoon alleen maar via internet te kijken naar qualitatieve zaken; docu’s etc. uit het buitenland.

  Sorry voor de dubbele post, maar er vielen delen tekst weg in de 1e posting.

 145. o, wat leuk !

  Not !

 146. De Rechter

  Die KNUL verdient, als iedere Nederlandse jongen, een eerlijke kans.
  En wie weet heeft-ie nog talent ook.
  Ik zie er naar uit hem vaker op de buis te zien.
  Want nieuwe gezichten zijn altijd welkom.
  Heerlijk zo’n fris jochie.

 147. CreaBea

  Fam of niet waar hij toevallig een zoon van is. Hmmm denk best dat het in de toekomst zeker een ster presentator kan worden.

 148. gozer

  Er wordt ons gewoon weer een zoveelste BN-ner kind die zomaar op tv komt, opgedrongen. Wij moeten dat dan ”leuk” vinden. Vindt het helemaal niet leuk.

 149. tati

  Er komt geen eind aan dat geduw van die rotverwende bekende familie-kinderen.

 150. CreaBea

  Ach wat stellen jullie voor dan?

  Ik bedoel wat stel je dan voor ?!

 151. cd-r

  @creabea, donder eens op hier

 152. Renee

  Ongelofelijk dom dit. Die rattenkop van een moeder en een losershoofd van een vader die niet kan zingen, dat wordt niks met VMBO-SEM.

 153. J.Bouwmeister

  Als je flikker bent of een familielid hebt bij die baggerzender dan is dit toch wel een bewijs van vriendjespolitiek

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.