Zoontje Wendy krijgt na rijkeluiscanta ook kruiwagen

Het wagenpark van Sem van Dijk, ‘de zoon van’, breidt zich in razend tempo uit. Na de gesponsorde rijkeluiscanta van zijn moeder Wendy van Dijk krijgt hij van zijn vader nu een kruiwagen: hij introduceert hem in de muziekindustrie. Dat vertelde hij woensdagavond in Shownieuws. Vader Xander de Buisonjé heeft Sem een rapgedeelte gegeven in zijn nieuwe liedje Appelboom. “En ook al gingen jij en mama uit elkaar, ging ik heen en weer en viel het mij zwaar“, rapt hij in het nieuwe liedje.

Xander is apetrots. “Het is een droom als je een muzikant bent en je kunt muziek maken met je eigen kinderen. Er zitten ook zinnen van hemzelf in, dat maakt me helemaal trots.

Hij introduceert hem met liefde in de muziekbusiness. “Waar ik hem kan steunen zal ik hem muzikaal helpen met contacten. Hij moet ook lekker dingen zonder mij doen.

Sem vindt rappen wel leuk. “Ja, heel bijzonder natuurlijk. Super leuk dat ik het samen met hem mag doen. Heel mijn familie vindt hem ook leuk. Ik vind het juist leuk om iets persoonlijks te vertellen. Dat mensen echt mijn verhaal luisteren.

Toch twijfelt hij nog of hij via zijn vader of via zijn moeder hogerop wil. “Ik kijk een beetje wat ik het leukst vind: acteren of rappen. En dan zie ik wel waar het schip strandt.

Moeder Wendy van Dijk applaudisseert op Twitter: “Liefde. #❤️#trots #apelboom #sameneennummerrappenenzingen #vader&zoon.

Het liedje kunt u onderstaand beluisteren. De mute-knop vindt u vlak naast de play-knop.

Lees ook:
Wendy van Dijk peutert dure brommobiel los voor zoon (11 februari)
Wendy van Dijk bij NPO uitgescholden voor mediahoer (12 februari)
Volkskrant vindt Wendy mediaflop: ‘Ze is schaamteloos’ (15 februari)
‘Linda zou nooit zo ordinair een bromauto cadeau doen’ (16 februari)
Wendy van Dijk kruipt weer in slachtofferrol (21 februari)

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen