‘Linda zou nooit zo ordinair een bromauto cadeau doen’

Linda de Mol zou nooit zo ordinair met haar ex in de tuin gaan staan om hun kinderen voor een draaiende camera een rijkeluiscanta te geven. Zij heeft de klasse die Wendy van Dijk niet heeft. Dat vindt haar aartsrivaal Angela de Jong, laat ze vandaag blijken in het AD. Van Dijk is weer een stukje verder gedaald op de sympathieladder door schaamteloos te filmen hoe ze haar kind een gesponsorde brommobiel van 16.000 euro cadeau doet. Het valt bij veel mensen niet in goede aarde.

De Mol is een veel leuker mens, vindt De Jong. Dat werd weer bevestigd toen ze van de week naar Jinek keek. “Ik ben dol op Linda. Zij geeft mij door het tv-scherm altijd het gevoel dat ze zomaar een vriendin zou kunnen zijn.”

De tv-koningin zou nooit zo ordinair gaan doen als Van Dijk, aldus De Jong. “Zij snapt als geen ander hoe haar publiek denkt en leeft. Dus het laatste wat zij zal doen is een filmpje op sociale media zetten waarin ze haar zoon een gesponsord bromautootje geeft.”

Zij is van het harde werken, van toastjes bij de wijn en lasagne met vanillevla toe en van de spijt daarna op de weegschaal.”

Als geen ander is Linda in staat om het negatieve Talpa-imago weg te vagen, denkt De Jong. “Als zíj zegt dat het haar pijn doet dat haar broer zo negatief wordt benaderd terwijl hij Nederland enkel met een paar leuke zenders en werkgelegenheid wil verblijden, dan raakt je dat.”

De AD-column van Angela de Jong kunt u lezen via Blendle.

Lees ook: Volkskrant vindt Wendy mediaflop: ‘Ze is schaamteloos’ (vrijdag)

Foto: RTL

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Begrijpt u dat Maxime Meiland niet echt geliefd is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen