Wendy van Dijk peutert dure brommobiel los voor zoon

Waarom zou je een duur cadeau voor het sweet-sixteen-feestje van je zoon kopen als je het ook gesponsord kan krijgen met een leuk filmpje op Instagram? Wendy van Dijk houdt de hand op de knip en heeft voor haar zestienjarige Sem een Ligier-brommobiel geregeld met een waarde van meer dan 16.000 euro. In ruil daarvoor worden de 250.000 volgers van Wendy en de 80.000 volgers van Sem nu overspoeld met allemaal berichtjes en filmpjes over deze veredelde invalidewagen.

Wendy van Dijk en haar nu-nog-echtgenoot Erland Galjaard zijn samen met Sems vader Xander de Buisonjé en zijn nieuwe blonde vrouw te zien in een surprisefilmpje. In de tuin van Erland en Wendy in Nigtevecht wordt Sem daar getrakteerd op de brommobiel.

SURPRISE!!!!!! Voor onze lieve 16-jarige Sem. @ligiermicrocarbenelux“, laat de presentatrice weten.

Aanvankelijk hoopte de zestienjarige Sem op een scooter, maar dat vinden zijn ouders te gevaarlijk. Daarom zijn ze uitgekomen op de brommobiel, waar geen rijbewijs voor nodig is.

Al met al is het filmpje over de Ligier-brommobiel op de Instagram-pagina’s van Wendy en Sem al meer dan 350.000 keer bekeken.

De website waarop u de veredelde invalidewagen kunt bekijken vindt u hier en het surprisefilmpje ziet u onderstaand:

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

SURPRISE!!!!!! Voor onze lieve 16 jarige Sem. @semvandijk2.0 @ligiermicrocarbenelux

Een bericht gedeeld door Wendy van Dijk (@wendyvandijk3) op

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen