Volkskrant vindt Wendy mediaflop: ‘Ze is schaamteloos’

De negatieve Wendy van Dijk stond al niet hoog op de ladder van sympathieke tv-presentatoren, maar deze week is ze volstrekt naar beneden gekletterd. Haar actie om een exorbitant duur cadeau voor haar zestienjarige zoontje los te peuteren bij een sponsor en het verrassingsfilmpje op socials te gooien, doet haar imago niet veel goeds. Nadat ze bij de NPO al was uitgescholden voor mediahoer en ze BN’ers als Jack van Gelder over zich heen kreeg, is ze nu aan de beurt bij de Volkskrant.

De Volkskrant vindt Wendy van Dijk met recht de mediaflop van de week. “We zien de tv-adel in haar nadagen op een landgoed in ’t Gooi“, klinkt het. “Haar man, voormalig RTL-baas Erland Galjaard, houdt een paraplu boven de camera, zodat er geen druppels op het beeld komen.

Het zoontje Sem krijgt een veredelde invalidenwagen in zijn schoot geworpen. De Volkskrant spreekt van een ‘rijkeluiscanta van 15 duizend euro’. “Het merk van het elektrische autootje komt duidelijk in beeld.

Het gepronk met een extreem duur cadeau is schaamteloos“, vindt de krant.

Lees ook: Wendy van Dijk peutert dure brommobiel los voor zoon (maandag)

Foto: Instagram

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen