Volkskrant vindt Wendy mediaflop: ‘Ze is schaamteloos’

Geplaatst op vr 15 feb 2019 om 13:15

De negatieve Wendy van Dijk stond al niet hoog op de ladder van sympathieke tv-presentatoren, maar deze week is ze volstrekt naar beneden gekletterd. Haar actie om een exorbitant duur cadeau voor haar zestienjarige zoontje los te peuteren bij een sponsor en het verrassingsfilmpje op socials te gooien, doet haar imago niet veel goeds. Nadat ze bij de NPO al was uitgescholden voor mediahoer en ze BN’ers als Jack van Gelder over zich heen kreeg, is ze nu aan de beurt bij de Volkskrant.

De Volkskrant vindt Wendy van Dijk met recht de mediaflop van de week. “We zien de tv-adel in haar nadagen op een landgoed in ’t Gooi“, klinkt het. “Haar man, voormalig RTL-baas Erland Galjaard, houdt een paraplu boven de camera, zodat er geen druppels op het beeld komen.

Het zoontje Sem krijgt een veredelde invalidenwagen in zijn schoot geworpen. De Volkskrant spreekt van een ‘rijkeluiscanta van 15 duizend euro’. “Het merk van het elektrische autootje komt duidelijk in beeld.

Het gepronk met een extreem duur cadeau is schaamteloos“, vindt de krant.

Lees ook: Wendy van Dijk peutert dure brommobiel los voor zoon (maandag)

Foto: Instagram
44 Reacties op “Volkskrant vindt Wendy mediaflop: ‘Ze is schaamteloos’”


 1. Remi

  Moeten die mensen weten. Ik kijk niet naar die onzin en volg het niet.

 2. Stip

  Schaamteloos en treurig. Maar ja….whats new als je het over deze types hebt.

 3. koos

  Schaamteloos was ze al, het programma over de rooie wat zij presenteerde is daar het bewijs van.

 4. Mark

  100% EENS

 5. Nou

  Bijna alle bekende Nederlanders maken gebruik van hun bekendheid en followers. Het vizier staat wel heel scherp op Wendy van dijk de laatste tijd.

 6. anonymous

  De Volkskrant heeft gelijk.
  Als ik zo’n moeder had, en zo voor schut werd gezet met zo’n belachelijk. kado, zou ik zelfmoord plegen.
  Geef die jongen toch een scooter.

 7. Krelis A.

  Xander de huppeldepup die er schaapachtig bij staat te grijnzen. Ondanks de belachelijk hoge prijs voor zo’n karretje rij je toch zwaar voor schut. Zeker in dat kakdorp daar. Leer dat jochie maar eerst dat niet iedereen voor hem stopt, uitstapt en een knieval maakt. Maar dat vrachtwagens gewoon doordenderen om daar de plaatselijke botox kliniek te bevoorraden 3x per dag!

 8. ℙluk van de ℙetteflet Ⓟ

  Wat erg dit.
  Wendy krijgt er wel van langs hoor.
  Eerst dat Xander, dan dat drugsgebruik, daarna dat overspel, dan weer dat invalidekarretje, dan weer Jack van Gelder.. Wanneer krijgt ze nu eens een beetje rust?

 9. Robbie

  Het is allemaal zo ordinair

 10. Remi

  Johan heeft er z’n licht over laten schijnen bij Veronica Inside.

  Het verjaardagskadootje voor (“ongelukje” ;) Sem.

  Het is van een inténse treurigheid.
  Kermisvolk is het, toevallig rijk geworden.

  De zanger was er ook bij uiteraard, de papa.
  “Xander”, of hoe het ook heten mag.
  … en z’n nieuwste vriendin.

 11. Kaaskijker

  Wendy is het gewend geraakt op deze manier met de camera erop iemand gelukkig te maken. Als aanschouwer zit je je te verkneukelen aan zoveel ongemakkelijkheid en nouveau riche exhibitionisme.

  Die Canta van 15 duizend euro wordt wel goed in de markt gezet: duur en een beetje fout. Dat slaat wel aan bij rijkeluis gespuis.

 12. Han

  Wendy is echt walgelijk ordinair en goedkoop. En idd toevallig rijk geworden maar het blijft een to kk ie.

 13. Krezus Jistus

  Mama is miljonair, papa ook en de ex-vriend van mama ook, en weet je hoe we zo rijk zijn geworden, lieve jongen? Nooit zelf geld uitgeven, alles proberen gratis te krijgen – en zoiets als schaamte volkomen negeren. Lang leve ons!

 14. Ed

  Het is wachten op het spatten van de bubbel…

 15. K

  Ben zeker geen fan van Wendy…maar er zijn zoveel bekende Nederlanders die via Instagram of wat dan ook producten aanprijzen en zij krijgen het dan vervolgens gratis. Of de belastingdienst dat weet is een 2e….het zijn toch inkomsten

 16. Robson

  Het H..rtje van het gooi heeft het weer voorelkaar

 17. Pauline254

  Met zoveel geld moet ze zich schamen dat ze zich laat sponsoren en zeker voor zo’n invaliden wagentje voor haar zoon. Die heeft toch liever een toffe scooter in dat reservaat? Walgelijke actie dus.

 18. ivan

  vuile vieze snuifh*er. brrrrrrrrrrrrrrr

 19. Zo ist, en niet anders.

  Welke moeder van een zoon van 16 jaar wilt nou dat haar zoon in zo`n invalide wagentje rijd, ik zou me dood schamen als ik haar was.

 20. west

  BREAKING NIEWS Donkere wolken op komst voor de com. bij zenders zoals SBS 9 , NET5 RTL 8, 7, 5, Z onder andere
  Kabelaars gaan korten of zelfs helemaal niet meer betalen aan kleinere com zenders Nou daar hadden ze veel eerder mee moeten beginnen
  com zenders horen alleen met reclame i sponsoring inkomsten , hun zenders
  te runnen, daar hoeft de betalende kijker bij een Ziggo of KPN niet aan bij te betalen

 21. Erben Weenemars

  Ze is een Fff Fff Fff Fff Fff Fffvulle ko ko ko koo ko k00o koooo cokesnuiver!

 22. julske

  Dat moet Wendy zelf weten, gaat niemand geen snars aan. Alleen maar stoken, stoken, afgunst, en roddelen.

 23. carloz

  Die hele fam. Van Dijk zijn een stel aso’s. Er zijn zat mensen die echt zo’n auto nodig hebben en dat niet kunnen betalen. Een gezonde jongen van 16 fietst gewoon naar school!!!! Walgelijk volk.

 24. José hoebee

  Ik zou het ook doen, wie niet? Stelletje hypocrieten hierboven…

 25. lop

  Een tijdje geleden maakte Jack nog reclame voor New York Pizza. Ik zag alleen een lieve moeder die bezorgd was, en haar zoon een mooi en veilig cadeau wilde geven. Elke C-ster tot Klaas Dijkhoff maakt reclame en waarom mag Wendy dan niet? Jaloers op Wendy, wat moet je leven dan ruk zijn.

 26. Annie

  Wendy is een goedkoop marktvrouwtje, ze snapt het niet.Zo’n Erland weet het wel maar die is afgehaakt, dit was de druppel.

 27. weethetbeter

  De media is hier de de schuld van ,wat heeft het voor zin om te suggereren dat het auto'”tje gesponserd is,de mensen hebben geld zat!!!!! Er zijn Nederlanders die het met minder moeten doen.EN DIE KRIJGEN NOOIT WAT !!!!!!

 28. Johannes

  Waarom is die tong van Xander blauw?

  Walgelijke vertoning trouwens… heel plat..

 29. burgos

  De Mol Wendy enz,wat worden ze toch afgezeken,als je het beter doet dan de gemiddelde Nederlander.
  Het is nu eenmaal zo,wie appelen vaart, zal appelen eten.

 30. aqua

  Als je Wendy ziet in haar string en niet niet verder als haar navel dan gaat het wel maar kom je hoger ???????????????? dan zeg je ik laat mijn beurt voorbij gaan.

 31. Purplecroc

  Kijken of Wendy het ook nog leuk vind als haar zoontje ermee de snelweg op gaat.

 32. Johnny👀

  @15.04 Als je zo,n filmpje online gooit dan mag iedereen er wat van vinden…Als de reacties niet zo zijn als je gehoopt had heb je pech…Dat zijn nou éénmaal de regels van het spel.. Ik vind de reacties hier best nog wel mild trouwens.

 33. ℙluk van de ℙetteflet Ⓟ

  Wat Johnny zegt.

 34. Bob

  Er komt ook niets terecht van zo’n knaapje in een invalidenwagen. Op die leeftijd hoor je te bewegen, dus een mooie fiets was beter op zijn plaats geweest. Maar een fiets is niet televisiewaardig, een zielig invalidenwagentje wel.

 35. wim

  ZOOOOO genant ! Ze kan er wekelijks 10 kopen en dan zoooooo…Das pas liefde voor je kind. WALCHELIJK

 36. Bartolomeüs Diaz

  Kermis volk.
  Zei iemand dat écht? Zonder de harde werkers van de kermis te beledigen?
  Absolute low-lifes met gevonden geld. Superslechte televisieharem.
  De klasse is ver te zoeken en van hard werken hebben ze geen kaas gegeten.
  Dus ajb even excuus aan de kermisklanten, dit lijkt meer op gajes, gajes van de laagste soort. Met alle geld op de bank zo een krab-autootje losbietsen. Omg.
  In zo een invalidenwagentje wil je nog niet d O O d gevonden worden. Dankjewel Ma, heb nog steeds liever een scooter, want zo’n hok op wielen is bij Connie ook al geen succes.

 37. A.M.

  Om je dood te schamen! Kansloze lui! Weg ermee van tv!

 38. Otto

  Dat ze die jongen zo’n autootje willen geven a la.. Maar om er nou mee te gaan pronken omdat de sponsor dat wil…Getuigt niet van enige klasse maar dar wisten we al natuurlijk. Zowel Galjaard als Wendy zijn exemplarisch voor de nieuwe rijken. Geen enkel fatsoen en een hele platte smaak. Het zijn eigenlijk kampers

 39. Paul

  Wendy is niet opeens chic omdat ze in het Gooi woont en veel geld heeft. Als je geboren voor een dubbeltje etc.

 40. Louis

  J de Mol zal zich ook wel ff achter de oren krabben my god hij geeft miljoenen uit aan een goedkoop vrouwtje W van Dyk. En dan ook Gordon nog. Wat een bagger.
  De tv kijkers zijn dat soort lui echt spuug zat.

 41. Trudy

  Goedkope Verwendy zakt alsmaar meer af mensen moeten haar niet meer…ze kan maar beter weer op de markt staan….oh nee ze krijgt 600.000 per jaar …waarvoor ???? geen idee….

 42. Ben

  Gewoon de ware aard van snuifje. Hoereren voor alles wat gratis is.
  Zij kent het verschil niet eens tussen gratis en voor niets.
  Het “kado” is gratis. Haar inspanning voor nota bene haar zoon is compleet voor niets. Hoe ver kun je nog afdalen in de stront van dit fakewereldje. Hoorde laats van iemand dat ze zelfs het bed gedeeld heeft met die ranzige thijs römer. Gadverdamme.
  En zo lijkt het steeds meer op wat je aantreft in het rioolputje.
  Stinkende drap. Tegelijk het begin van het einde van de nieuwe zender. Met snuiver Gordon, snuifje en kim jong oen krabbe de ooŕlog winnen. Hilarisch. Zijn allang uitgekotst!!

 43. hiker

  aan eten zal ze haar geld niet uitgeven…wat een eng meisje is het geworden met een eetstoornis…het is bekend dat dit altijd, ik herhaal altijd, te maken heeft met laag zelfvertrouwen en eigenwaarde. sneue vrouw.

 44. Franklin

  Ach ja……. Zij is niet mijn favoriete televisie-figuur, begrijp me goed…..maar ik word er altijd zo moe van dat het legertje loosers er weer een wedstrijdje van maakt van wie het grofste durft te zijn….. zo van….. “kijk mij eens durven….” En de Volkskrant……. Ach gossie toch…….

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.