Wendy van Dijk bij NPO uitgescholden voor mediahoer

Geplaatst op di 12 feb 2019 om 15:05

Wendy van Dijk wekt niet veel sympathie op met haar filmpje waarin ze haar zestienjarige zoontje Sem verwent met een exorbitant duur cadeau, dat ze heeft laten betalen door een sponsor. Er klinken veel kritische geluiden op social media en op NPO Radio 1 is ze vanochtend zelfs uitgescholden voor mediahoer. “Waarom kan dit niet gewoon in huiselijke kring worden gedaan? Pfffff“, twittert Jack van Gelder bijvoorbeeld. “Zodat iedereen het kan en moet zien??! Wat erg is dit.

Opiniemaker Nausicaa Marbe daarop: “Omdat nieuw geld exhibitionistisch is. Omdat het een ordinaire reclamedeal is. En er moest kennelijk ook wat gedaan worden aan damage control mbt relatieperikelen van pa en ma. Nu geeft iedereen het over die auto.

Quote-baas Sander Schimmelpenninck: “Wat genieten dit. Die arelaxte kop van Galjaard, de gesponsorde Canta-de-luxe, het ertussenwurmkoppie van die nieuwe vriendin van Xander, de dictie van Wendy, de parapluomstanders, die arme arme jongen zelf en natuurlijk de duizenden halfjes die reageren in de comments.

Columnist Marcel van Roosmalen gebruikte vanochtend op NPO Radio 1 het KRO-NCRV-personeel om Wendy van Dijk uit te schelden voor mediahoer.

Van Roosmalen over het cadeau voor Sem: “Hij kreeg van zijn moeder namens de grootste fabrikant van nepauto’s een invalidenauto. Wendy liet het allemaal filmen en zond het uit op haar socials. Nou weet ik wel dat er een heleboel anonieme KRO-NCRV-medewerkers zijn die dat om te kotsen vinden en die in dat gedrag van Wendy heel veel van hun eigen leiders herkennen.”

De eerste anonieme e-mail is alweer onderweg naar Albert Verlinde en Koos van Plateringen waarin ze anoniem onthullen dat Wendy van Dijk een mediahoer is die net als de leiding van KRO-NCRV drugs gebruikt.

Van Dijk gaf haar zoontje Sem een brommobiel waarmee je als zestienjarige de weg mee op mag. Een soort veredelde invalidenwagen ter waarde van een jaar lang minimumloon. Dat hoeft Van Dijk dus niet uit eigen zak te betalen.

Lees ook: Wendy van Dijk peutert dure brommobiel los voor zoon (maandag)

Van Roosmalen op NPO Radio 1:

Foto: RTL
62 Reacties op “Wendy van Dijk bij NPO uitgescholden voor mediahoer”


 1. André

  Je zag in het filmpje vooral hoe slecht Wendy als actrice is. En ik weet: Dat is mijn probleem. Daarom kijk ik geen enkel programma waar Wendy in beeld komt.

 2. Trudy

  Als die Verwendy in beeld komt zap ik weg walgelijk persoon

 3. Rubicon

  Lullig voor nr 2. Gaat zeker niet zo’n bakkie krijgen na deze zeperd

 4. robb

  Wendy wat zal ome John blij met je zijn ,hier word je bepaalt niet populair mee.

 5. echtwaar

  Wendy van Dijk mediahoer? Denk het wel, in ieder geval wekt ze bij mij misselijkheid op.

 6. echtwaar

  ik reageer op een artikel met in de titel ‘mediahoer’, maar als ik het woord mediahoer gebruik wordt het bericht vastgehouden. Grappig toch.

 7. Bep

  Bah Wendy bah bah, nare meid.Vroeger al winkeldief, zie Klasgenoten.

 8. Slingertje van Rikkie

  Nee hoor verwendy is geen mediaho er.
  Het is een stinkende mediaho er.

 9. Dikke Truus

  Vreemdganger Xander blijft gewoon doorfokken Lekker voorbeeld die rondn##kende ouders….

 10. aqua

  Nu blijkt des te meer uit wat voor hout Wendy is gesneden Juist kachelhout.

 11. Curryworst

  Die John de Mol.
  De publiekslievelingen van het oude SBS6 worden de laan uitgestuurd en de BN’ers die publiekelijk afgefakkeld worden (snuifdozen Gordon en Wendy) wandelen daar naar binnen.
  Dat belooft nog wat voor de toekomst!

 12. Anti-anti's

  https://www.nu.nl/binnenland/5738337/agent-boos-op-sylvana-simons-na-kritiek-op-onnodig-aantal-kogels-bij-dnb.html

  Wijf loopt weer eens te blaten zonder verstand van zaken.

 13. Pauline254

  Helemaal waar, een ordinaire “hieperdepiep wat ben ik jong en vrolijk” actie van mrs coke verslaafd. Zoon rijdt in een invalidenkar die moeder geritseld heeft. Die jongen schaamt zich dood en dat alles suprise sursprise bij een gezellig familietafereeltje oh oh wat zijn we gelukkig. En in de toekomst natuurlijk veel berichten posten over dit geweldige invalidenkarretje want dat staat in het sponsorcontract.

 14. Rariteitenkabinet

  Ik vraag me echt af wat er met die familie aan de hand is. Is er dan niemand die denkt dat het misschien niet verstandig is? Hebben ze werkelijk alle hersencellen weg gesnoven met hebzucht en coke? Onderdeel van de Talpa familie. Tijd voor een nieuwe roast met de hele familie en aanhang. En ook nog denken dat ze met deze mentaliteit het televisiegebeuren gaan overheersen.

 15. Bart M.

  Wendy is vol van zichzelf, haar bovenkamer vooral gevuld met leegte.

 16. RaymondVL

  Wendy van Dijk is mediahoer en cokehoer tegelijk.

 17. Enzo Voorthuijsen

  Mevrouw heeft de eigenschappen van een snob.

 18. KekkeKarel

  Wendy was leuk in het begin met Ushi. Daarna is ze geforceerder en geforceerder geworden. Snap wel dat je dan naar de coke grijpt.

 19. Pietpiet

  Allemensen wat een agressie weer. Ik hoop dat Wendy dit niet leest allemaal. Zit al wat betreft haar huwelijk in een moeilijke tijd, werd al ongefundeerd met drugs in verband gebracht en nu dit weer. Is het jaloezie ofzo voor wat zij met haar talenten heeft bereikt? Ik vind het slim dat ze dit niet uit eigen zak hoeft te betalen. En hoeveel kinderen krijgen niet een scooter voor als ze niet gaan roken ofzo? Je hebt geen idee wat erachter zit. Get a life.

 20. Boris

  Helemaal geen probleem dat ze het filmt en deelt met al je volgers, maar zo’n bak cadeau geven aan je puberzoon kan echt niet. Er zijn kinderen voor minder van hun ouders weggehaald.

 21. Mezelf

  @Pietpiet, ze heeft duidelijk aangegeven dat ze een scooter gevaarlijk vindt. Ik weet dat het karaktervormend is om ergens voor te werken ipv alles in de schoot geworpen te krijgen. Zoals je zelf al aangeeft, ze moeten er wat voor doen. Verder zit er niks achter anders had ze dat wel met de media gedeeld.

 22. Hans

  De vader van Erland is Professor Hans Galjaard, vroeger een zeer gerespecteerd persoon,Erland komt uit een intellectueel milieu,wat zoekt hij in godsnaam bij dit domme, onnozele gansje?

 23. n

  Awww. De haat en nijd.

 24. marco D Z

  Dat Donald Duck stemmetje van die uitgedroogde vrouw. Het is zo sneu.

 25. Bart

  Spijker op de kop van Sander en Marcel.
  Dit draagt niet positief bij aan het toch al negatieve imago wat Wendy van Dijk al heeft de laatste jaren zowel in het wereldje als bij de kijker.

 26. Frans

  Wendy kan gerust een goede douche nemen vanavond, wat een bak strond krijgt ze weer over zich heen gegooid

 27. Grover

  Vieze smerige c o k e h o e r is het.

 28. Hdksg

  Ik zie dat sander schimmelpe nis zichhzelf ook ver boven andere mensen vind staan

  Doe ff normaal eng su kkeltje
  Je komt niet echt verder dan je je bulls hit mening op alles geven
  Dat kan elke idi oort

 29. Pietpiet

  @mezelf en Frans, eens, dit heeft ze niet verdiend. Iemand bijv. een rijbewijs geven als compensatie voor het niet roken is toch net zoiets? Een scooter is ook veel gevaarlijker en ik heb respect voor een liefhebbende moeder die haar kind wil behoeden voor ziekte of ongelukken. En haar zoon moet dan toch maar in zo’n kar gaan zitten, terwijl een scooter natuurlijk stoerder is… Als Wendy niks over haar priveleven deelt is ze arrogant en een golddigger en weet ik wat, nu ze dat wel doet is het weer niet goed en moet ze ‘zonodig in de schijnwerpers staan’. Je moet stevig in je schoenen staan om dit langs je heen te laten glijden. Nu zal wel weer iemand zeggen dat dat bij het leventje als BN’er hoort met de luxe en blablabla, maar ik heb bewondering voor Wendy! (wat je ook al niet meer hardop mag zeggen)

 30. edwin

  Het is allemaal zo walgelijk, nep en onsympathiek, dat ik 1 ding niet begrijp. John de Mol is een zakenman, die door goede beslissingen nemen en risico nemen rijk is geworden. Waar ik respect voor heb. Wat je ook van zijn programma’s of wat dan ook vindt. Waarom haal je dan Wendy in vredesnaam naar SBS???? Het is dacht ik alom bekend dat Wendy haar beste tijd gehad heeft, en nog belangrijker: Veel mensen (kijkers dus!) helemaal klaar zijn met haar vanwege haar snobistische en buitengewoon domme gedrag. zo populair is ze echt niet meer! neem dit maar als voorbeeld. John, trek je conclusie! afvoeren en een leuk iemand ervoor terug nemen.

 31. ivan

  snuifh0er

 32. Anonymous

  @Edwin: John de Mol is meer een showman dan dat hij loyaal is aan/met ‘gewone’ Nederlanders.

  Feit dat Patty Brard weer terug is, zegt ook alweer genoeg. Daarom gaat het ook zo slecht met SBS. De zender komt steeds meer van de Nederlanders af te staan.

 33. liefkleinhertje

  Laat dat media maar weg.

 34. lik

  Geloof niet dat het helemaal gratis was. Waarschijnlijk een baterdeal en Wendy zal zelf de BTW en/of BPM, als dat erop zit, hebben betaald.

 35. Johnny👀

  Op dat filmpje zien ze er allemaal doorgesnoven uit..was dat mischien ook een cadeau van de dealer?

 36. Bart

  @edwin Helemaal waar wat je zegt. Het is werkelijk onbegrijpelijk.

 37. Rikkie van Slingertje

  Geef die vie ze stin kho er een C O K E programma!

 38. Rikkie van Slingertje

  Sletje van de markt.

 39. Brakieba

  Erland komt uit een academisch gezin. Hij is slim en begrijpt heel goed hoe (commerciele) media werkt. Daarin heeft hij ook de absolute top gehaald. Hij zou nooit een reclamedeal aangaan, waarmee hij zijn imago zou kunnen schaden in ruil voor persoonlijk gewin. Dat cadeau is daarnaast niet eens voor zijn eigen kind. Hij heeft dus geen belang om mee te werken. Maar hij werkt -zichtbaar ongemakkelijk- wel mee. Daartoe is hij dus gedwongen door Wendy. Erland heeft dus wat goed te maken. Dit is Wendy’s variant van de pikstraf. Alle intelligente vrienden van Erland weten nu dat Erland de schuldige is aan de breuk. En dat Erland hele erge dingen heeft gedaan, want anders laat hij zich niet op deze manier publiekelijk vernederen. Erland is de academicus, maar Wendy is de straatvechter die gewonnen heeft!

 40. Xander

  Daar heb je Wendy weer met haar coke oogjes

 41. dr phil

  wendy mediahoer nou laad dat media maar weg

 42. dr phil

  wendy sorry

 43. anoniem

  Tja, mediajunkie is ook niet alles…. :-D

 44. Ben

  Wat een walgelijke familie die Van Dijkjes. Oh oh wat een tok-kies staan daar bij elkaar. Lachwekkend gewoon die lui. Nooit dat ik naar SBS zal gaan kijken .

 45. Jaap Aap

  Zielige troela. Terecht dat ze in de media tot op het bot wordt afgebrand. Wat een naar en arrogant mens is het toch. Driewerf bah!

 46. Krezus Jistus

  @brakiebra: je hebt het helemaal door, goed gezien. Die arme jongen verder, genant.

 47. robbe

  Erger dan Wendy vind je ze niet. Zij is echt het laagste van het laagste.

 48. Meneer Kaktus

  Het is inderdaad allemaal erg treurig, maar sommige reakties, mensen: ach, ach, ach…..die zijn me toch ook wel erg treurig hoor! Zoveel agressie, zoveel haat. Ongelooflijk. Ga je schamen.

 49. Lieke van Lexmond Lover

  Wendy deed net als dat kado van haar kwam, maar het kwam van een sponsor, maar ze wil zelf graag met de eer ervandoor, naar vreselijk mens is het

 50. Sven

  @Lieke van Lexmond Lover , heb je veel geld? dan maak je nog kans voor Lieke!

 51. Judeska

  Het jong wilde graag een scooter maar dan met zo’n vierkante kist achterop met een gaaf logo, Domino ofzo, maar dat wilde Erland niet. Die is tegen reclame.

 52. ron

  volgens mijn is dit Peter R. de Vries

 53. Ronald

  Met stijgende verbazing lees ik hier hoe sommige mensen hun vuil spuien. Zouden ze dit in het dagelijkse leven ook doen ? Geen prettige mensen die je dan maar beter uit de weg kan gaan,

 54. Morris

  Wendy vind ik een hele vieze oude lelijke vrouw en een cokesnuiver.

 55. Morris

  Ha die Ronald, ge een crusus haken doen trutje

 56. JohanV

  Arme Sem, je zult maar zulke ouders hebben.

 57. Randy

  Wat krijgt ie verwende jongen op zn 18e dan een ferrari ofzo, dom wijf, doe dat in prive sfeer maar niet publiekelijk. Blij dat ze is opgerot naar sbs want die zender kijk ik toch niet. Die verwende zoon moet er maar voor werken en niet alles in zn schootje geworpen krijgen.. dan staat ie Erland er ook bij en Vader, stiefmoeder, stiefzusje en weet ik veel wat nog meer alsof de Koning iets krijgt ofzo.. LUIE DONDER.. ga werken joh gek

 58. John de M.

  Leuk programma voor Wendy, de naam hebben we al; Snuif es in.

 59. Yuwan

  Ik vind het echt wanhopig hoe Wendy die selfie maakt, laat zien dat ze enorm met status bezig is.

 60. TT

  Wat een nep familie. Gatver en dat komt sbs6 opluisteren, vreselijk.

 61. Meneer Kaktus

  Niet echt handig, Wendy

 62. John

  Hier zal die brommobiel fabrikant ook wel blij mee zijn. Een nieuwe slogan canta de witte motor

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.