Wendy van Dijk bij NPO uitgescholden voor mediahoer

Wendy van Dijk wekt niet veel sympathie op met haar filmpje waarin ze haar zestienjarige zoontje Sem verwent met een exorbitant duur cadeau, dat ze heeft laten betalen door een sponsor. Er klinken veel kritische geluiden op social media en op NPO Radio 1 is ze vanochtend zelfs uitgescholden voor mediahoer. “Waarom kan dit niet gewoon in huiselijke kring worden gedaan? Pfffff“, twittert Jack van Gelder bijvoorbeeld. “Zodat iedereen het kan en moet zien??! Wat erg is dit.

Opiniemaker Nausicaa Marbe daarop: “Omdat nieuw geld exhibitionistisch is. Omdat het een ordinaire reclamedeal is. En er moest kennelijk ook wat gedaan worden aan damage control mbt relatieperikelen van pa en ma. Nu geeft iedereen het over die auto.

Quote-baas Sander Schimmelpenninck: “Wat genieten dit. Die arelaxte kop van Galjaard, de gesponsorde Canta-de-luxe, het ertussenwurmkoppie van die nieuwe vriendin van Xander, de dictie van Wendy, de parapluomstanders, die arme arme jongen zelf en natuurlijk de duizenden halfjes die reageren in de comments.

Columnist Marcel van Roosmalen gebruikte vanochtend op NPO Radio 1 het KRO-NCRV-personeel om Wendy van Dijk uit te schelden voor mediahoer.

Van Roosmalen over het cadeau voor Sem: “Hij kreeg van zijn moeder namens de grootste fabrikant van nepauto’s een invalidenauto. Wendy liet het allemaal filmen en zond het uit op haar socials. Nou weet ik wel dat er een heleboel anonieme KRO-NCRV-medewerkers zijn die dat om te kotsen vinden en die in dat gedrag van Wendy heel veel van hun eigen leiders herkennen.”

De eerste anonieme e-mail is alweer onderweg naar Albert Verlinde en Koos van Plateringen waarin ze anoniem onthullen dat Wendy van Dijk een mediahoer is die net als de leiding van KRO-NCRV drugs gebruikt.

Van Dijk gaf haar zoontje Sem een brommobiel waarmee je als zestienjarige de weg mee op mag. Een soort veredelde invalidenwagen ter waarde van een jaar lang minimumloon. Dat hoeft Van Dijk dus niet uit eigen zak te betalen.

Lees ook: Wendy van Dijk peutert dure brommobiel los voor zoon (maandag)

Van Roosmalen op NPO Radio 1:

Foto: RTL

Meer in NPO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Begrijpt u dat Maxime Meiland niet echt geliefd is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen