Slechtste anekdote óóit in Vandaag Inside: ‘Dit kan niet op televisie’

Wilfred Genee en zijn collega’s moesten gisteren de slechtste anekdote óóit aanhoren in Vandaag Inside. Ze waren met stomheid geslagen: “Nou, dit kan echt niet op televisie hoor!”

Vandaag Inside © SBS

De mannen van Vandaag Inside hebben de week op een merkwaardige manier afgesloten: Wilfred Genee en Johan Derksen kregen het in de vrijdagshow met elkaar aan de stok over het onderwerp Jodenhaat, en vlak daarvoor moesten ze naar oersaaie verhalen van Hans Muijsson luisteren, die ruim 42 jaar lang op tour mocht met de Golden Earring.

Oude doos

Wilfred vroeg aan deze Hans om een leuke anekdote te vertellen. “Hans, even uit de oude doos, een leuk verhaal dat je mee hebt gemaakt. Even een gek verhaal. Je hebt me laatst op BNR een verhaal verteld over Jos Brink die zich helemaal klem zoop…”

Hans daarop: “Die is te lang.”

Wilfred: “Gewoon even lekker eentje voor de vrijdagavond.”

Geen reet

Hans heeft een boek over de Golden Earring geschreven – die kwam hij daar ook promoten – dus hij heeft genoeg verhalen paraat. “Ehhh, uit de oude doos… Nou, daar gaan we. Maar ik kan hem niet te lang maken…”

René: “Ah joh, maakt geen reet uit. Lopen we toch uit! Kan ons het schelen…”

Hans: “De job die ik gedaan heb, weet je wel, die is leuk geweest, maar er zaten ook wel eens dingetjes bij dat ik dacht van: oei. Bijvoorbeeld een George Kooymans…”

Krabbetjes

Nou, dan komt de anekdote van Hans hoor… “Als het 20.00 uur showtime is en George Kooymans komt om 19.25 uur of ik even scheerspullen wil gaan halen… Dat ie ze eigen goed kan scheren. ‘Ga even scheerspullen halen!’ Ik zeg: ‘Joh, het is 19.25 uur.’ ‘Niet lullen, lopen!’”

“Ennehh, ook nog achter me aan schreeuwen: ‘Geen krabbertjes, hè! Wel goede scheerspullen!’ Ik loop het theater uit, ik kijk naar rechts, er zit een Albert Heijn. Dus ik was binnen vier of vijf minuten terug. Ik kom de kleedkamer in en hij zegt: ‘Wat heb je nou geflikt? Ben je nu al terug?’ Ja…”

‘Maak je niet mee!’

Dit blijkt dus dé spannende anekdote over de Golden Earring te zijn. Huh?! Dit is toch anti-reclame voor dat boek? Wilfred: “Ja, dat maak je niet mee, hè, dit!”

Hélène Hendriks: “Nee! Hahahaha!”

Wilfred: “Nee, dit maak je niet snel mee, nee!”

Zoveel verhalen

Hans denkt dat hij een topverhaal heeft verteld. “Zo zijn er zoveel verhalen.”

Johan Derksen lachend: “Dit gaat te ver!”

Wilfred: “Ja, hier kijk je van op zeg! Hahahaha. Dit hadden we beter niet uit kunnen zenden! Hier krijgen we problemen mee!”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Man koopt scheermes bij Albert Heijn: goed verhaal?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen