Wendy van Dijk ongemakkelijk na vraag over kerst: ‘En Erland dan?’

Wendy van Dijk begint ontzéttend te ratelen als ze de onschuldige vraag krijgt met wie ze kerst gaat vieren. “Voor de goede verstaander: ze noemt één naam niet en dat is die van Erland.”

Erland Galjaard en Wendy van Dijk © SBS 6

Er gaan nu al geruime tijd geruchten over het huwelijk van Wendy van Dijk met haar vroegere baas Erland Galjaard. De twee zijn al tijden niet meer samen gezien en de Story heeft ontdekt dat hij een vrijgezellenappartement in Rotterdam heeft aangekocht. Ze versterken de geruchten zelf omdat ze geen duidelijkheid willen geven en heel vaag reageren.

Ronald lacht

Erland is laatst ook met een boodschappentas van de Dirk gespot bij dat appartement in Rotterdam en belangrijker nog: zonder trouwring. Story-baas Guido den Aantrekker gisterenavond in Shownieuws: “Kijk, er gaan al geruime tijd geruchten dat het wat rommelt in haar privéleven. Er zou zelfs sprake zijn van een huwelijkscrisis met Erland Galjaard.”

Naast hem aan de desk begint Ronald Molendijk, de beste vriend van Erland, te lachen. “Ja, ik zie die man bijna elke dag, maar ga vooral door!”

‘Kids wonen daar!’

Guido: “Good for you, maar dat komt onder meer omdat hij op eigen naam een prachtig appartement heeft gekocht aan de Nieuwe Maas in Rotterdam, waar hij door Story gefotografeerd is…”

Een andere deskzitter, Leontien van Moorsel, is weer innig bevriend met Wendy en roept: “Zijn kinderen wonen daar, hè, zijn dochters.”

Guido: “… met boodschappentas.”

Ronald: “En z’n mama.”

Postadres

Guido houdt stug vol. “Z’n postadres was altijd ook op het adres waar hij met Wendy woonde en dat is ook al niet meer zo. We weten dat als Wendy in het buitenland is, want ze geeft vaak van die yogareizen, dat hij dan wél in het huis zit waar natuurlijk ook zijn dochter Lizzy woont.”

Ronald: “En Sem en andere mensen.”

Guido: “Uiteraard, z’n hele samengestelde gezin, dus, maar goed… Zij hebben zelf daar nooit commentaar op willen geven en Ronald ook niet in de kleedkamer, dus we hebben uiteindelijk even aan Wendy gevraagd wie er nou allemaal aan die kersttafel zitten bij haar thuis.”

Ratelende Wendy

Wendy is zichtbaar nerveus als ze gevraagd wordt naar met wie ze kerst gaat vieren. Ze begint onophoudelijk te ratelen over haar agenda: “Nou, we hebben inmiddels natuurlijk een gigantisch groot gezin, dus alles en iedereen. Dat zijn de kinderen, dat is aanhang, dat zijn de oma’s, de opa’s zijn er beiden helaas niet meer, dus ja. (…) Dus ehhh.”

Waar gaan ze het vieren? “Eh, thuis gewoon, of in Nigtevecht of we zitten nog een beetje te kijken naar misschien wel een restaurantje. Herman den Blijker ging misschien nog even plaatsmaken voor ons. Maar ja, weet je, het zijn ook kleinere groepjes, want we zijn zo’n groot gezin. De ene gaat dan weer… Het zijn ook samengestelde gezinnen.”

Geen Erland

Guido na afloop: “Nou, voor de goede verstaander: er is één naam die ze niet genoemd heeft en dat was die van Erland.”

Leontien: “Nou, hou op joh!”

Guido: “Het is feitelijk zo.”

Leontien: “Nee, dat is echt… Ach…”

Guido: “Dat is mijn vak, Leontine.”

Leontien en Ronald zitten te zuchten en steunen aan de desk van Shownieuws, maar ontkennen de huwelijkscrisis van Erland en Wendy niet. Veelzeggend.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Hoe denkt u dat Erland Galjaard dit jaar kerst viert?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen