Heftig: man Wendy van Dijk gespot zonder trouwring, met Dirk-tas

Het is nagenoeg officieel: Wendy van Dijk en haar man Erland Galjaard, ook wel bekend als DJ Errie, zijn geen setje meer. “Hij is gespot zónder trouwring en mét een boodschappentas.”

Erland Galjaard en Wendy van Dijk © NPO

Wendy van Dijk en Erland Galjaard zaten al eens in een huwelijkscrisis, die overwonnen ze, maar nu lijkt het toch echt over en uit. Tweeënhalve maand geleden kwam naar buiten dat DJ Errie een vrijgezellenappartement heeft gekocht in Rotterdam en steeds als Wendy daar in het openbaar naar gevraagd wordt, doet ze héél erg raar.

‘Ze zijn GESCHEIDEN’

Nou, als ze niets zeggen, dan gaan we wel kijken, moet de Story gedacht hebben. Edwin Smulders, de beste paparazzo van het land, heeft staan posten bij Erlands nieuwe appartement in Rotterdam en verrek: hij woont daar nu echt, in zijn eentje. Het is dus geen belegging, geen verhuurobject. Nee, Erland woont daar nu. Zónder Wendy!

Het staat deze week groot op de cover van Story, als het hoofdonderwerp: ‘Rotterdam, afgelopen vrijdag. De eerste foto’s: Erland leeft al GESCHEIDEN van Wendy van Dijk… en draagt zijn trouwring zelfs niet meer!’ “Het is duidelijk écht over en uit tussen hem en Wendy van Dijk.”

Dirk-boodschappentas

Oké, wat zien we op de foto’s van Story-ster Edwin Smulders? We zien Erland uit zijn peperdure auto stappen, vol in de regen. Hij kijkt schichtig in de lens van de paparazzo en voelt zich overduidelijk betrapt. In zijn hand? Een Dirk van den Broek-tas. Wendy staat immers niet meer in de keuken.

De Story wijst erop dat de Dirk geen filialen heeft in Nigtevecht, waar hij tot voor kort met Wendy woonde, of een nabijgelegen dorp. “Maar wel in Rotterdam.” Waar Erland nu dus zelf zijn magnetronmaaltijden moet opwarmen.

Geen trouwring

De belangrijkste constatering: Erlands trouwring is af. “Het is klip en klaar zichtbaar dat hij zijn trouwring niet meer draagt. Terwijl hij deze ring tot voor kort op elke foto om had. Een stille, ontbrekende getuige van een persoonlijk drama; Wendy was immers zijn grote liefde.”

Ze kunnen er nu toch niet meer omheen? Story sluit niet uit dat ze blijven zwijgen. “Het is niet bekend of de twee op korte termijn naar buiten treden met de kennisgeving van hun scheiding.”

Daar zijn misschien nóg een paar paparazzosessies voor nodig…

Story-cover

De cover van de nieuwste Story:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Erland en Wendy doen vaag, maar dit zegt toch alles?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen