Paul de Leeuw na 18 jaar in de show die hem kapotmaakte: ‘Leuk!’

Linda de Mol ontvangt vanavond een wel héél opvallende tv-gast in de oudejaarsspecial van Ik Hou Van Holland. Na 18 jaar strijkt Paul de Leeuw over zijn hart en staat hij achter de desk.

Linda de Mol en Paul de Leeuw © RTL

Het is best saillant dat Paul de Leeuw meedoet aan Ik Hou Van Holland, omdat dat programma hem min of meer zijn carrière als succesvol presentator van groot amusement heeft gekost. De presentator was in het verleden dé grote naam op de zaterdagavond; week in week uit was Mooi Weer De Leeuw een ontzettende kijkcijferhit.

Paul gedecimeerd

De pret was voor Paul voorbij toen in 2008 de eerste aflevering van de Linda de Mol-show Ik Hou Van Holland te zien was. Linda hoopte vurig dat het haar zou lukken om Paul een keer te verslaan: “Ik ga echt uit mijn dak als we één keer één kijker meer hebben dan Paul de Leeuw.”

Al een jaar later kon Linda de slingers ophangen en raakte Paul steeds meer in de vergetelheid. Eigenlijk is het grote succes van Paul gestopt toen Ik Hou Van Holland begon. Tegenwoordig rommelt hij nog een beetje in de marge en nu is hij dus een BN’er die meedoet aan een spelshow.

‘Droom komt uit’

Paul reageert luchtig op zijn tv-verschijning in Ik Hou Van Holland. “De droom kwam uit! Met Richard GRoenendijk op bezoek, voor het eerst in 18 jaar, bij Ik Hou Van Holland. Knalluh met die balluh!”, schrijft hij nu op Instagram.

Mevrouw Senora, een van de volgers van Paul, heeft er erg veel zin in. “Nu al zin in. Vooral met jou en Richard samen. Een gelukkig en gezond 2024, Paul, voor jou en je gezin.”

Instagram

Paul op Instagram:

Mediacourant wenst u een spetterend 2024! 🎇

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Welke oudejaarsprogramma trekt u het meest aan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen