Sandra Schuurhof juicht toe: Nick & Simon niet terug als tv-duo

Sandra Schuurhof vindt het niet per se slecht nieuws dat er geen nieuwe tv-projecten met Nick & Simon in de planning staan. “Dat zou heel raar zijn. Een beetje geforceerd.”

Nick & Simon en Sandra Schuurhof © Ruud Baan, SBS

Tv-autoriteit Tina Nijkamp heeft ontdekt dat er geen tv-programma’s met Nick & Simon meer in de planning staan voor 2024, terwijl nadrukkelijk werd gezegd dat hun muzikale breuk geen gevolgen zou hebben voor hun tv-duoschap. Het lijkt echter een beetje over tussen de heren; Simon Keizer zei van de week dat hij hun vriendschap maar een 6,5 geeft.

Nick & Simon on hold

Evert Santegoeds, hoofdredacteur van Privé, heeft de redactie van Shownieuws even laten nabellen hoe dit precies zit. “We zijn erachteraan gaan bellen en inderdaad, AvroTros zegt: ‘Als er nieuws is, maken we dat bekend, maar vooralsnog zit er niks in de planning.’ Kees Tol was altijd mee op reis en die weet ook van niks of er nieuwe plannen zijn.”

Wat zegt Kees dan? “Hij wil er ook niks over zeggen, dus het ligt nogal gevoelig. Het kan te maken met die magere 6,5 die Simon voor de vriendschap met Nick geeft en anders is het een stille dood gestorven. Hun manager wil er niks over kwijt, niemand wil er iets over kwijt, alleen de AvroTros zegt dus afgemeten: ‘Als er nieuws is, dan horen jullie dat wel.’”

Weer bij elkaar

Volgens Tina Nijkamp is het gewoon over en uit met Nick & Simon als televisieduo. “Ik heb begrepen dat het voorlopig niet doorgaat.”

Gek, vindt showkenner Bart Ettekoven. “Het was toch best succesvol?”

Evert: “Ja, maar toen waren ze nog bij elkaar. Nu komen ze weer bij elkaar om samen op reis te gaan, terwijl je weet hoe ze over elkaar denken zo langzamerhand.”

Sandra heel negatief

Sandra Schuurhof vindt het een goede zaak dat het tv-duoschap van Nick & Simon nu ook tot een einde is gekomen. Ze zou een hernieuwde samenwerking op televisie ongeloofwaardig vinden. “Dat zou heel raar zijn. Een beetje geforceerd.”

Ze raadt de heren dan ook af om weer samen op reis te gaan voor tv. “Dan wordt het echt een moneymaker.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Zou u Nick & Simon nog geloofwaardig vinden als tv-duo?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen