Sandra Schuurhof: ‘Hou je p**mel dan in je broek, Wesley Sneijder!’

Sandra Schuurhof wordt een beetje moe van Wesley Sneijders pogingen om weer terug te keren in de armen van Yolanthe Cabau. “Dan had hij gewoon zijn p**mel in zijn broek moeten houden!”

Wesley Sneijder en Yolanthe Cabau © YouTube, SBS

Wesley Sneijder vertelt in de talkshow Open Kaart dat hij nog steeds hoopt dat het goedkomt met Yolanthe Cabau, die hem verliet vanwege zijn vreemdgaan. “Dat is ook misschien de reden waarom ik me niet openstel. Natuurlijk denk ik daar ook over na, weet je wel. Wat zou dat geweldig zijn”, aldus de voormalig profvoetballer.

Wanhopige Wesley

Om die reden heeft Wesley ook geen behoefte om te daten. “Ik denk wel dat dat toch wel de hoofdreden is waarom ik ook nu zo denk van: ik heb geen zin om te daten of ik wil me niet vastbinden aan iemand. Omdat er toch nog dat gevoel is van: wie weet komt dat ook wel goed. Ik heb het altijd gezegd: dat zou natuurlijk het mooiste zijn wat er is.”

Maar wat als Yolanthe dan een of andere vent tegen het lijf loopt waarmee het klikt? Zou hij dat pijnlijk vinden? “Pijnlijk wel. Maar ook dat kan gebeuren. Niet dat ik het leuk zou vinden. Je bent zo lang met elkaar geweest en en hebt lief en leed gedeeld met elkaar. Een stukje houden ervan is er nog steeds.”

P**mel in broek

Sandra Schuurhof laat in Shownieuws weten geen compassie te hebben met Wesley. “Nou ja, ik denk dan: dat had je even eerder moet bedenken toen je zo’n prachtvrouw thuis had zitten en je piemel niet in je broek kon houden.”

Story-baas Guido den Aantrekker daarop: “Dan kom ik even van de andere kant: we moeten allemaal niet vergeten… We weten allemaal nog hoe Wesley en Yolanthe elkaar ontmoet hebben, hè? Zij had toen nog een relatie met Jan Smit. Ze zaten al te appen met elkaar toen ze nog een relatie met Jan Smit had.”

Sandra geërgerd: “Jaaaa…”

Ook niet netjes

Guido: “Maar dat is ook niet netjes, hè? En dat vergeten we misschien even. De zwarte kaart wordt in dit geval heel erg bij hem neergelegd.”

Sandra: “Ja, maar jongens: sorry, weet je. Zij waren getrouwd. Dit was een heel ander soort relatie.”

Guido: “Ja, maar daar gaat het niet om. Het gaat mij er gewoon om: hij blijft maar door het stof gaan daardoor. Het is gebeurd. Ze zijn ook begonnen op een manier die ook niet netjes was. Er is gewoon geen liefde meer tussen die twee.”

Door het stof

Sandra: “Ja, maar wat heeft dat hiermee te maken?”

Anouk Smulders: “Ja, maar hij doet het toch zelf? Hij gaat toch zelf nog een keer door het stof? Hij heeft het gedaan en dat is zijn keuze.”

Guido: “Dat is waarschijnlijk om haar proberen te overtuigen, maar we weten het allemaal – en hij weet het zelf ook – dat het er niet meer in zit. Ik denk dat de kans na vier jaar niet meer zo groot is.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Wordt u een beetje moe van Wesley Sneijder en zijn geëmmer over Yolanthe?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen