Sandra Schuurhof vindt Theo-ex rancuneus: ‘Rechtszaak op komst’

Sandra Schuurhof begint het idee te krijgen dat Angela Degener, de ex-minnares van Theo Maassen, een rancuneuze vrouw is. “Het lijkt erop dat ze een rechtszaak uitlokt.”

Sandra Schuurhof, Theo Maassen en Angela Degener © SBS, NPO, Spotify

Angela Degener staat steeds fanatieker in de wedstrijd als het gaat om het aan de schandpaal nagelen van Theo Maassen. De ex-minnares van de cabaretier geldt als klokkenluider in de zaak over zijn vermeende huiselijk geweld en het stoort haar dat mensen als Johan Derksen hem tóch blijven steunen. Ze is nu een podcastserie over Theo begonnen.

‘Wat wil ze bereiken?’

Het leidt tot gemengde gevoelens bij royaltyfan Sandra Schuurhof. “Wat wil ze hier nou mee bereiken, als zijn vrouw het ontkent?”, vraagt ze zich af aan de desk van Shownieuws.

Privé-baas Evert Santegoeds: “Ja, maar daar hebben we maling aan. Dat ontkennen is echt een farce geweest. Je kunt er niet van uitgaan dat zij vrijwillig die verklaring heeft afgelegd dat er niets gebeurd is, want in eerdere contacten heeft ze dat niet gezegd en die andere vriendin al helemaal niet.”

Rechtszaak op komst?

Hoeveel afleveringen Angela gaat maken van deze podcast, is nog niet duidelijk. “Ze wil het gaan indelen in hoofdstukken en eigenlijk net zo lang doorgaan tot er wat gebeurt. Het lijkt er eigenlijk we op dat ze een proces of een kort geding wil uitlokken, zodat de zaak alsnog besproken gaat worden in de rechtszaal, maar dat zegt ze zelf niet.”

Angela gaat mogelijk élke dag wat opnemen. Het kan bijna niet anders dan dat ze Theo uitdaagt. “Ja, dat lijkt mij. Dat straalt ze uit, als ze echt al zegt: ‘Ik weet niet hoeveel afleveringen er komen’, dan is het echt wel zo dat Theo het op een gegeven moment zat is en hij wát zal moeten doen.”

Theo kapotmaken

Sandra vindt het een vreemd verhaal. “Heb je nou nog steeds het gevoel dat ze dit nog steeds doet om zijn huidige vrouw te beschermen of is het gewoon om hem kapot te maken? Oud zeer?”

Evert: “Oud zeer is tot nu toe niet echt de reden geweest volgens mij.”

Sandra: “Daar lijkt het wel op. Ze wil ergens haar gelijk halen.”

‘Ze lokt hem uit’

Veel reguliere media zijn terughoudend met het berichten over deze zaak. Zij willen vaak eerst dat er aangifte gedaan wordt of er een rechtszaak loopt. En juist dat wil Angela hier misschien wel mee uitlokken, aldus Evert.

De Privé-baas legt uit: “In een kort geding kan zij vertellen wat er allemaal gebeurd is en dan is het in elk geval naar buiten en dan kan iedereen er weer over schrijven.”

En mondkapjesmiljonair Sywert van Lienden? Hij denkt dat Theo een héél wijze les heeft geleerd: “Don’t stick your dick in crazy“, schrijft hij op X.

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen