Olcay Gulsen pakt ‘800 euro’ bij Khalid & Sophie, zegt geen woord

Wat is het nut van BN’ers aan je rechterhand zetten als ze vervolgens een uur lang geen woord uitkramen? Ook Olcay Gulsen zei gisteren geen woord in Khalid & Sophie. “Voor 800 euro!”

Wat is in vredesnaam de functie-omschrijving van de willekeurige BN’ers die elke avond aan de rechterhand van Khalid Kasem en Sophie Hilbrand aanschuiven? Het kan niet anders dan dat die ontbreekt: ze worden netjes geïntroduceerd, maar daar houdt het dan ook mee op. Ook de tafeldame van gisteren, Olcay Gulsen, hield een uur lang haar mond.

Olcay casht

Olcay had haar mooiste parelketting uit de kast getrokken om een uurtje naast Sophie Hilbrand te schitteren, maar heeft werkelijk níks toegevoegd aan het programma. En na afloop? Dan belt ze haar boekhouder gierend op met het verzoek om weer een gepeperde factuur naar het adres van BNNVARA te sturen.

Het is echt heel merkwaardig en geen incident; Patty Brard zit er ook altijd voor spek en bonen bij. Zij is al helemaal een complete mismatch bij Khalid & Sophie. Wat doet een deskundige van Shownieuws in een talkshow die als links-activistisch en highbrow gezien wordt? Puur om net alsof te doen? Net alsof de talkshow voor een breed publiek is?

800 euro

Victor Vlam, die dit jaar definitief is doorgebroken als berucht mediacriticus, vindt het bespottelijk. “Heeft Olcay meer dan 10 zinnen uitgesproken? Die sidekicks in Khalid & Sophie zitten er echt voor spek en bonen bij”, schrijft hij op X.

Hoeveel zo’n Olcay daar nou voor krijgt? “Ligt eraan hoe goed ze heeft onderhandeld. 😀 Ik denk dat ze tussen de 400 en 800 euro krijgt. Bij VI krijgen tafelgasten 1.000 euro maar dat lijkt me bij de NPO niet van toepassing.”

Geforceerd

Voor zo’n BN’ers als Olcay zal het niet uitmaken dat ze als decoratie worden ingehuurd, vermoedt ene A.J. “Het is een lucratieve schnabbel dus i.p.v. spek en bonen zal het haar worst wezen, gok ik ;-).”

En Denkjewel: “Het hele idee van een tafelheer/-dame was tijdens DWDD ook al zo geforceerd. Meer opvulling dan aanvulling.”

‘Meer opvulling dan aanvulling’… Ha, dat is een mooie voor Olcay’s Insta-bio.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u Olcay Gulsen überhaupt een relevante tafeldame?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen