Olcay Gulsen haalt uit naar mede-VI-gast Goedele: ‘Zó langdradig’

Olcay Gulsen, sinds kort vaste gast in Vandaag Inside, is niet onder de indruk van de nieuwe bargast Goedele Liekens. “Ze is aardig, maar ik dacht wel even: come to the point!”

Olcay Gulsen en Goedele Liekens © SBS

Naast Eveline Stallaart zit er nu ook een nieuwe seksuologe aan de bar van Vandaag Inside, namelijk de Vlaamse Goedele Liekens. Ze zat er woensdagavond voor het eerst en dan krijg je een dag later, gisterenavond dus, de onvermijdelijke beoordeling. En de mannen aan tafel blijken best te spreken over haar.

‘Belgen praten veel’

Johan Derksen vindt Goedele een goede toevoeging, zegt hij. “Ja, deed het uitstekend. Ja. Ze deed het uitstekend, vond ik.”

Collega René van der Gijp: “Ja, nee, die komt goed uit de woorden, hè? Perfect.”

Tafelgast Olcay Gulsen blijkt níet enthousiast. “Ja, ik heb ook gekeken. Ik vond het heel langdradig. Ik dacht: waar ga je nou naartoe allemaal? Ik vond het een beetje Belgisch. Belgen praten veel.”

Veel woorden

Johan kan zich daar wel enigszins in vinden. “Ja, ze heeft veel woorden nodig om iets uit te leggen. Dat wel, ja.”

Olcay: “Ja, precies, ja.”

Wilfred: “Dus de twee mannen aan tafel vinden haar goed en jij zegt dat je haar langdradig vindt?”

Dit is natuurlijk niet women support women. Olcay: “O, wat erg. Dit is heel onaardig.”

‘Come to the point’

Wat is er precies mis aan Goedele? Olcay: “Ik vind het een heel leuke vrouw, maar ik dacht wel van: come to the point. Ik bedoel: je bent een heel wollig verhaal aan het vertellen, maar wat is eigenlijk de vraag? Dat hoor ik nog steeds niet in het antwoord. Maar ik vond haar wel leuk.”

Hoe vond Goedele het zélf gaan? Zij zegt op de VI-site: “Ik vond het een beetje moeilijk om in te schatten wanneer ik ertussendoor kan komen of niet. Ik vind het wel heel jammer dat Hélène er niet was, want die ken ik van bij HLF8, Merel en Sam ken ik ook van HLF8.”

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen